|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כמה לשריר גדול , וכמה לקטן ? ועוד שאלה הבנתי שזאת תוכנית למתקדמים , אני מתאמן כבר 7 חודש בab של 4 בשבוע , משקלי עבודה לא בשמיים אבל לא מאוד נמוכים בנץ-75 סקוואט- 80 חתירה בנט אובר- 60 , לחיצת כתפיים - 45 (חופשי , לא בסמית משין ) האם כדי לי לנסות abcd ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני לא חושב שיש סיבה לעשות פיצול קיצוני יותר מabc.. התדירות שבה אתה מאמן כל שריר נהיית נמוכה מידי
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כמות הסטים שעשית לשריר גדול בab בשבוע , תעשה אותו דבר בabcd
אל תשכח שבab התאמת לפחות פעמיים שלוש על שריר גדול בשבוע תראה במצטבר כמה יצא לך על שריר גדול לעבוד וכמה על קטן וכך תדע כמות הסטים יכולה להשתנות בין מתאמן למתאמן מכיוון שלכל אחד מאיתנו קצב התאוששות שונה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי זה נישמע לי הגיוני , אז יוצא לי שריר גדול - 18 , קטן -12 , כתפיים - 14. אחלה תודה . איזה חלוקה אתה מציע לי לעשות ? נגיד באיזה ימים להכניס את תרגילי המשנה כמו בטן גב תחתון עמות ידיים ? או שלעשות יום ניפרד לידיים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
נפיחון
|
![]() אלוהים ישמור כמה טימטום. ואדים אתה מתאמן 7 חודשים וזה המשקלים שלך? גם אם היית מתחיל ממוט ריק יכולתה להגיע למשקלים הרבה יותר טובים.
18 לגדול 12 לקטן? Wtf? לך תקרא דחוף מאמרים . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא עשיתי תוכנית כוח וזה לא מעניין אותי משקלים על המוט ... לחיצת כתפיים התחלתי לא מיזמן לעשות בלל זה רק 45 ... וכל השאר לא מעניין אותי ואם אין לך משהו חכם להיד אז אל תענה בכלל שאלתי שאלה כמה סטאים וזהו לא צריך תדאה שלך ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד :)
חדר כושר: Life & Fitness
|
![]() כמו שיצא לך (18,12,14) זה מעולה.
בהצלחה אחי תן בראש. אמות אתה יכול להכניס באימון יד קדמית או באימון כתפיים או ברגליים אם ישאר לך כוח. ואפשר גם ביום נפרד לעשות בטן גב תחתון ואמות. זה בעיקר בחיטוב עושים ככה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
נפיחון
|
![]() ........
נערך לאחרונה על ידי IGOR, 26-07-13 בשעה 16:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
אתה אידיוט אם אתה חושב שעם 18 חזרות אתה תגיע לאנשהו. אל תבכה אחר כך שאחרי שנה בקושי תגדל כי לפי המשקלים שלך אתה מאונן במכון. ביי יום טוב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
A רגליים+כתפיים bחזה cגב dיד קדמית+אחורית בטן פשוט תעשה יום כן יום לא גב תחתון תוסיף באימון הגב שלך אמות תוסיף לאימון ידיים כל זה בגדר המלצה שוב יש אלפי שיטות חילוק ומה היא מטרתך לגדול ? להתחטב ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מאסה אחי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אין שום דבר רע בabcd אל תקשיב לכל אלה שאומרים שזה לא טוב
הייתי ממליץ לך לגוון בחזרות לדחוף סופר סטים ודרופ סטים באימונים שלך לגוון זה מאוד חשוב(כל 3 אימונים על שריר מסוים תשחק עם התרגילים תשנה אותם תזיז אותם וזה) והחלק הכי חשוב: כל אימון תשאף להוסיף עוד משקל למה שאתה מרים אם עכשיו עשית חזה עם 20 קילו שבוע הבא תעשה חזה עם 25 קילו מבין ? במקרה שאתה לא מצליח לעלות תבדוק מה לא בסדר ? שינה אוכל אימון . במקרה של ירידה במשקלים שאתה מרים תבדוק מה לא בסדר אם הכל בסדר תחליף שיטת חילוק כי כנראה היא לא מתאימה לך ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
נפיחון
|
![]() חחח הוא טיפש זה מה לא בסדר. יאללה גבר תמשיך להפציץ עם 80 קילו!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() וכל הצעה שנכתבה פה רק מעצבנת אותי יותר עם הטימטום של אנשים פה והחלוקות ההזויות והלא יעילות שלהם....איך חזרנו כל כך הרבה אחרוה ברמה???
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
|
![]() ציטוט:
אני ממש לא מבין מה הקטע בפיצול של שלושה חלקים :/ איך אתה עושה אותו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה סטים עושים בתוכנית abcd | NeTaNeLoSh | אימונים | 4 | 24-04-09 19:41 |
אימון גב מתוך תכנית abcd.......יש פה 19 סטים? | freepsider | אימונים | 6 | 13-12-08 23:52 |
מס' סטים בתוכנית אימונים שלי | omer1789 | אימונים | 16 | 10-05-08 17:13 |
Abcd 5 בשבוע ... כמה סטים לגדול ולקטן ? | ואן דאם | אימונים | 12 | 27-06-07 22:31 |
[שאלה] סטים בתוכנית Ab | Roei | אימונים | 3 | 24-06-07 15:38 |