|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() היי אני חדש בפורום.
יש לי כמה שאלות, בנוסף אם יש לכם עוד הערות והצעות אני ישמח לשמוע. אני בן 21 גובה 1.78 משקל 81 התאמנתי לפני הצבא (תוקפת האימון הייתה שנתיים) ועכשיו חזרתי להתאמן (מתאמן כבר חודש) אני עושה אימון abc אני מרגיש וגם רואה שמבחינת התוצאות האימון שלי הוא מספק. a- חזה- חזה על מיטה עם משקולות 4x10 חזה על מיטה עם משקולות שיפוע עליון 4x10 חזה על מיטה עם משקולות שיפוע תחתון 4x10 פרפר במכונה 4x10 יד קדמית- משקולות חופשי על כיסא 4x10 במכונה מרים 2 חבלים מלמטה 4x10 (לא יודע מה השם של התרגיל) מוט w 4x10 b- גב- מתח תפיסה רחבה 10x10 יד אחורית- מקבילים 3x10 עם חצי גוף מעל המתח ועושה תרגיל של יד אחורית 2x10 c- כתפיים- בישיבה עם משקולות חופשי 4x10 בעמידה פריסה של הידיים לצדדים 4X10 בעמידה חצי פריסה של הידיים לצדדים עם משקל יותר כבד 4x10 שכמות- בעמידה עם משקולת בכל יד, מעלה ומוריד את הכתפיים 4x10 אימון בטן אני משלב מידיי פעם. שאלה ראשונה- משך זמן האימון שלוקח לי הוא שעה וחצי, אני לא בטוח אם אימון abc אמור להיות כזה ארוך?. שאלה שניה- האם מומלץ לרוץ אחרי שסיימתי את האימון האנאירובי וכבר שתיתי מהאבקה?. שאלה שלישית- האם לשתות אבקת חלבון כל יום או רק אחרי אימון, לא תמיד אני מצליח להגיע לכמות חלבון הרצויה שאני צריך ביום?. שאלה רביעית- האם אימון ריצה בא במקום אימון לרגליים בחדר כושר?. כמו שאמרתי בהתחלה כל הערה או טיפ יתקבלו בברכה, כמובן שאם יש לכם הערה תביאו גם פיתרון. תודה על העזרה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איפה אימון סי?
למה רק סט אחד לגב? כמות סטים מאוד לא אחידה ומאוד מבולגנת. http://israelbody.com/showthread.php?t=79604 תתחיל מההתחלה אחרי שתקרא -) כן. אפשר לשתות אבקה אחרי האימון ולרוץ -) אתה צריך לכוון להכניס כמות מסוימת של חלבון בכל יום, עם או בלי אימון.. אם אתה מגיע בלי אבקה מה טוב, אם אתה לא מצליח, תיקח תוסף מהאבקה. כמה חלבון צריך? בהתאם למטרה שלך, משקל, גובה, וגנטיקה שאת זה הזמן מלמד. -) ריצה לא תבוא במקום אימון רגליים בהצלחה. קרו קצת ותחזור... אל תבוא בלי רקע בכלל
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איך התוכנית אימונים ab ? | jenya147258 | אימונים | 5 | 08-04-10 22:36 |
איך התוכנית אימונים? | elad100 | אימונים | 3 | 04-01-10 06:02 |
התוכנית אימונים שלי | sapircool | אימונים | 4 | 27-01-09 20:12 |
איך התוכנית אימונים שלי | alex81 | אימונים | 13 | 12-07-07 12:45 |
התוכנית אימונים שלי | Roei | אימונים | 5 | 01-06-07 15:24 |