![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: BEAST
עוסק ב:: SW,לימודים,עבודה
חדר כושר: B-Sport
|
![]() אז ככה
רצתי בפארק, לקראת סיום הריצה האדרנלין ניכנס בי מהמוזיקה, יש איזור בחניה של הפארק שיש בו הפרדה בין שורות של חניות זה חניה ענקית עצומה יש מדרכה בין החניות שורות של שיחים גדולים קפצתי מעל כהרגלי אני עושה את זה כבר יותר משנה בקיצור עכישו באחד הקפיצות נחתתי לא נכון, על הקרסול ועיקמתי את הרגל, היה קשה לדרוך אבל לא היתה ברירה עם כל הכעס של כולה יצאתי לרוץ לא רוצה עכשיו לחזור מת הביתה ולהיות מושבת לחודש חזרתי חדור כאבים במקום מוטיבציה עכישו מה זה לדעתכם? עיקמתי פשוט נחתתי לא נכון והרגל כאבה בטירוף, היה קשה ללכת צלעתי אבל הצלחתי להגיע הביתה. יכולתי לדרוך עליה, התנפחה כי אין מה לעשות ושמתי קרח זה לדעתם משהו שגרתי? זה לא קריטי ממש ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
נפיחון
|
![]() שמע היה לי תקטע הזה.. הבעיה שאני הרבה יותר כבד מימך והקרסול פשוט נמחץ תחת המשקל שלי. הייתי 4 חודשים מושבת. בהתחלה התנפח בקטנה ואז הגעתי למצב שאני לא יכול לעמוד על הרגל מרוב כאבים. תקווה שהמצב שלך לא כזה גרוע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() סביר להניח שזה נקע, השאלה באיזה רמה. קרה לי כמה פעמים שעיקמתי תרגל תוך כדי ריצה והתנפח ממש ואחרי שבוע כבר עבר.. תקווה שרק מתחת את הרצועות של הקרסול ולא קרעת שם משהו.. קרח ומישחות כמו בנגיי תמיד עוזרים להחלמה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: BEAST
עוסק ב:: SW,לימודים,עבודה
חדר כושר: B-Sport
|
![]() כן אני עכשיו עובד כאסח על החיטוב וזה לא בדיוק הולך לתרום לי.. מה שכן אני אצטרך להיות במשמר כפול על מה אני מכניס לפה..
יכול לעמוד יכול ללכת אבל התנועה לא מלאה ברגל עדיין, נתנו לי הערכה של שבוע ככה יומיים ראשונים של כאבים אחרי זה קרח וזה יתחיל להתרפאות לאט לאט.. טוב נו מילא תמיד יכול להיות יותר גרוע... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() לא נראה לי כזה גרוע
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לדעתכם .. הם לוקחים סטרואידים או לא ? | matan02 | פיתוח גוף-כללי | 21 | 17-05-13 11:20 |
חידה : מי זה לדעתכם ? | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 68 | 06-10-09 19:43 |
מה לדעתכם עדיף? | yishai | תזונה ותוספים | 10 | 05-05-09 20:08 |
סקר:מהו הגביע הכי יפה לדעתכם? | eminemfan | פיתוח גוף-כללי | 20 | 11-05-08 19:35 |
מה יותר טוב לדעתכם?? | לוזון | תזונה ותוספים | 5 | 27-12-07 21:32 |