|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() ג'יי נראה כמו סבתא לעומת כל השאר.. לפי התמונות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() קטלר נראה מצוין אחרי פרישה וחזרה, מקום 4 עד 7 בהחלט הישג בשבילו השנה
רולי הפתיע, ובעיקר אסה אובייד שעשוי להיכנס לטופ 6 גם סדריק ואוון ייצאו עם תוצאה טובה מבחינתם
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
מנהל ראשי
|
![]() למי שלא ראה פיל ניצח בנוק אוט מרוב שהוא היה טוב יותר מכולם בסוף כבר לקחו אותו אחורה והשוו את השאר על המקום השני שלישי , ההפתעה הייתה דניס וולף שמתחרה חזק על המקום השלישי ואפילו שני . רמי לא ברביעייה ובצדק . ואביב בסוף אני צדקתי לגבי ברנדון קורי הבחור פשוט לא יודע להגיע מוכן.
![]() |
#64 |
חבר מתחיל
|
![]() החלטה של דניף וולס לקחת שנה שלמה כהכנה לאולימפיה עבדה טוב.
הוא בהחלט הפציץ השנה. ולגבי רולי הוא נראה מעולה, אבל הגב שלו בפיגור רציני, הוא חייב לשפר את זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
מנהל ראשי
|
![]() אביב לא יודע מאיפה הבאת את הנתונים שכתבת בהתחלה אבל זאת הקריאה הראשון
דניס וולף (נשלח אחורה) קאי גרין(נשלח אחורה) פיל היט(נשלח אחורה) דקסטר ג'קסון שון רודן גאי קטלר ![]()
![]() |
#66 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לימודים
חדר כושר: Punch
|
![]() היד האחורית של רולי פשוט מפחידה! כרגיל הגוף של ליונל הגוף הכי יפה שם(לדעתי), אבל פיל הוא כמה רמות מעל כולם שם, לפני כמה חודשים חשבתי שקאי יפתיע ויקח את המקום הראשון, אבל פיל זה משהו מיוחד..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
חבר פעיל
כללי:: shahar
עוסק ב:: חייל משוחרר
|
![]() אתם יוכולים לכתוב את המקומות הסופים
1. 2. ........
![]() |
#68 |
מנהל ראשי
|
![]() הקרב על המקום השני
![]()
![]() |
#69 |
חבר פעיל
|
![]() אני הייתי בשנה שעברה מאלה שאמרו שנעשה לקאי עוול, אבל לא יודע, כמה שהוא מפלצת מסה עם סבבה של הכנה, יש משהו מוזר במראה שלו ובהתחשב במה שנראה בתמונות האלו, אני ממש לא אופתע אם הוא יפסיד לפיל, שפשוט מציג מראה שנוטה להתחבב על השופטים יותר. יותר שלם ופרופורציונלי.
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() השיפור המדהים של דניס וולף מ 2011 שהוא החליט לשנות את החלק הכי חלש אצלו, הגב.
2011-2013 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי כל התמונות האלו, אני חייב לדעת, רק אני חושב שוולף יותר טוב מפיל?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לימודים
חדר כושר: Punch
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
חבר פעיל
|
![]() פיל יש לו אסתטיקה טבעית מדהימה
![]() |
![]() |
#78 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה וויק חברך,עדין מתאמן? ![]()
![]() |
![]() |
#79 |
חבר פעיל
|
![]() אין ספק אחרי שראית את התמונות האלה השנה של פיל ובגדול למרות שאני תמיד יהיה בעד קאטלר בכל מצב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
מנהל ראשי
|
![]() וולף הביא רגליים מפחידות אבל עדיין הפלג גוף עליון לא מנצח את פיל במיוחד בגב ופיל הרבה יותר שלם . אם כבר השאל אם יש פה מישהו שחושב שקאי ינצח ?
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
התחרות האחרונה לפני האולימפיה - 2013 IFBB Nordic Pro | zivgin | פיתוח גוף תחרותי | 20 | 10-09-13 12:55 |
כי אני בחור טוב ..((מתעדכן)) | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 456 | 12-03-11 21:23 |
קומיקס של בודיבילדרים!!! אחד המצחיקים! מתעדכן... | dethMAN | פיתוח גוף תחרותי | 14 | 16-10-09 21:28 |
>>תמונות מר. אולימפיה 2009 אשכול רשמי. (מתעדכן) | dethMAN | פיתוח גוף תחרותי | 80 | 01-10-09 17:51 |
קצב חילוף החומרים | ג'וק בירידה | תזונה ותוספים | 1 | 14-04-07 19:48 |