|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() עם אני צריך לכחת אבקות אני לקחתי עד עכשיו גיינר אבל אני אוכל 6 ארוחות אני לוקח את הגיינר רק אחרי אימון בגלל
שהוא סותם לך תתאבון מה אתם אומרים לעשות לקחת גיינר או אבקת חלבון? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: BEAST
עוסק ב:: SW,לימודים,עבודה
חדר כושר: B-Sport
|
![]() תשמע
אתה לא יכול לקחת שום דבר עד שאתה לא יודע מה אתה מכניס לפה. מבחינת כמות. כמה חלבון, כמה פחמימה, וכמה שומן. אתה לא יכול כי זה מיותר. זה אפילו טיפשי. ולפני כן, אתה צריך לבדוק את הנתונים שלך כדי לדעת כמה בערך אתה אמור לצרוך בכל שלושת הפרמטרים. אחרי שאתה יודע פחות או יותר כמה לצרוך, אתה מכין תפריט. אחרי התפריט עם האמצעים שעומדים לרשותך בכל זאת חסר לך ערכים כלשהם כדי להשלים את המטרה מסה/חיטוב שאתה רוצה, אתה לוקח מה שאתה צריך בהתאם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() על פי מה שרשמת לא ממש ניתן לעזור לך.
בפשטות, אם חסר לך קלוריות בתפריט תיעזר באבקה לעלייה במסה. במידה וחסר לך חלבון בתפריט תיעזר באבקת חלבון.
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שלום אני חדש פה ..רציתי לשאול משהו | EITAN238 | פיתוח גוף-כללי | 5 | 18-10-10 18:22 |
שלום רציתי לשאול לכמה זמן מספיק הtrue mass? | PowerfulBody | תזונה ותוספים | 1 | 23-09-09 18:16 |
שלום לכולם אני מתאמן חדש ושמעתי שזה האתר הכי טוב בארץ רציתי לשאול אותכם מספר דברים | wowohw | פיתוח גוף-כללי | 13 | 02-06-09 23:10 |
שלום רציתי לשאול שאלה בקשר לקורס מאמנים בחדר כושר? | PowerfulBody | פיתוח גוף-כללי | 16 | 24-12-07 23:21 |
אני לא רואה את עצמי אוכל יותר מ3-2 ארוחות ביום מה לעשות? | tomtk | תזונה ותוספים | 26 | 31-05-07 14:54 |