|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן חבר'ה, השבוע אני מתחיל לעשות אימוני פרמידה לחזה, יש לי מספר שאלות אשמח אם תענו לי ותעזרו לי:
1. איך לעשות פרמידה וסטים? אני עושה פרמידה יורדת: קודם את המשקל המקסימלי, אח''כ משקל ביניים ואז משקל מינימאלי. חלק אמרו לי לעשות 6 חזרת מקסימלי, 10 ביניים, 15 קל, חלק אומרים לי לעשות 2-3 מקסימלי (עד שאי אפשר להרים יותר) ואז 5 ביניים ו10 מינימאלי- בקיצור איך לשחק עם זה מבחינת סטים וחזרות? 2. האם זה חובה להעזר בתומך? ז''א אם אני יודע מה המשקל המקסימלי שלי וכל עוד אני לא רוצה להוסיף עוד משקל, זה כזה הכרחי? (אין ספק שמרגישים יותר ''בטחון'' להרים משקל כבד כשיש מישהו מאחורה, אבל לא יודע זה יישמע מפגר כל פעם אני אעצור מישהו שבדיוק כמוני רוצה להתאמן לעזרה? [אני מתאמן לבד]). 3. זה כבר קשור לתזונה אבל אני אשאל למרות זאת- יוצא לי לפעמים ללכת לחדר כושר ב12 בצהריים, האם ארוחת בוקר טובה ועוד ארוחה קטנה לפני אימון זה מספיק ואז לאחר האימון אני אוכל את הארוחת צהריים? (לא נראה לי סביר לאכול צהריים באיזה 10 בבוקר, אני אוכל 6 ארוחות ביום). 4. גם קשור לתזונה- כולסטרול: איך אפשר להמנע? חלק גדול מהתפריט שלי זה ביצים... (אוכל טונה, גבינות, חלב, אבקת חלבון, בשר, עוף...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מקפיץץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
נפיחון
|
![]() אתה יכול להתחיל עם 20 סטים. 5 סטים הראשונים תעשה 60 חזרות ואז עוד 5 סטים 50 חזרות לאחר מכן 5 סטים 40 חזרות ואז 5 סטים עם משקל מקסימלי 20 חזרות זה ינפח לך תחזה כמו שצריך מניסיון. ותומך אתה חייב תמיד! גם במוט ריק חייב תומך !! לפני האימון תאכל ישר 2000 קלוריות ו 200 גרם חלבון אבל שיצאו לך ערכים סופיים 6000 קלוריות 400 חלבון ו800 פחמימה ואתה מסודר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() באמת, זה מה שיש לך להגיד? בנאדם מבקש עזרה במקום לצאת חכמולוג תיצא גבר ותעזור אחי מה כבר ביקשתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() נתחיל בלענות מהסוף להתחלה: 4 : תאכל קולסטרול בלי פאניקה זה הרוב מיתוסים [עד 2 צהובים ביום אתה בסדר] 3 : אין בעיה עם 2 ארוחות לפני אימון, אתה לא מתחרה ברמה אולימפית, להפך, גיוון פעם ככה פעם ככה מגרה את הגוף להגיב יותר טוב... 2: אם אתה עובד עם משקל באמת באמת כבד [כזה שאם ייגמרו לך הכוחות ותוריד אותו על החזה ותנוח רגע ייעשה נזק --- קשה לי להאמין שאתה מגיע לזה] אז חובה, אם לא אין סיבה אמיתית. 1: לא יודע מי האידויט שאמר לך לעבוד ככה בחזה... תנסה את זה: 15,10,8,6,4 מהגבוה לנמוך [ייענו קודם 15 קל מאוד רק לחמם, 10 קצת יותר, 8 מתחיל להיות כבד, 6 כבד, 4 כמעט בילתי אפשרי....] ככה אתה באמת עובד על החזה ומגיע לכשל אמיתי ממיצוי..... הכי חשוב שתעבוד נכון מבחינת טכניקה ונקי, כל חזרה מההתחלה עד הסוף לאט וטוב, טיפה הקשתה בגב [קצת לא כמו פאוורליפטרים] ורגליים יציבות על הקרקע או על מדרגה... בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה, ממש עזרת לי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() לא לשכוח גם להכניס ולהוציא אוויר בתרגיל- משום מה לא מעט אנשים לא שמים דגש על זה בלחיצה, וזה מאוד חשוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
+1
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כן, אני עושה את זה.
שאלה שמסקרנת אותי מבחינת מיצוי השריר פר משקל- אם אני שואף לעלות לדוגמא 5 קילו זה משנה אם אני עובד במשקלים שהם 70% עצימות נניח (ועולה את ה5 קילו נניח תוך 3 חודש) או במשקלים שהם 90% עצימות (ועולה נגיד תוך חודשיים)? הכוונה שלי, מבחינת גנטיקה/תזונה/משקל שאתה מרים, זה משנה כמה משקל תרים אם בסוף תגיע למשקל שאתה רוצה להיות? אני שואל את זה כי אני במסה עכשיו, שואף לעלות עוד 5 קילו בערך ולהתחיל חיטוב, אבל החזה שלי בקושי גדל, מן הסתם הגוף לא גדל רק בחזה אבל ספציפית אני מתייחס לחזה, מקווה שתבינו את השאלה זה קצת מסובך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי בערך למה אתה חותר ואני קודם כל ירגיע אותך, אם עד עכשיו לא התאמנת נכון על החזה מצפה לך הפתעה רצינית של גדילה ברגע שתתחיל לעבוד עליו נכון...
מעבר לזה, חזה, בניגוד לרגליים וגב אבל בדומה לידיים נראה הרבה יותר גדול שהוא מחוטב ולא שהוא במאסה, מה שאומר שברגע שתתחיל חיטוב אם תעשה את זה נכון איטי וטוב אתה תראה את החזה כמו שהוא באמת ולא מה שנראה לך מול המראה כרגע... על כל פנים תתחיל בלהתאמן נכון על החזה [לא משנה איך מבחינת משקלים העיקר להגיע למיצוי של השריר כל אימון - לא חייב כשל כל אימון אבל להגיע לתחושבה שבאמת עבדת קשה] והשינוי יבוא. בהצלחה.
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
נפיחון
|
![]() ותוסיף מידי פעם משקל כבד..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() בהצלחה.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחים!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מה ההגיון בעצם באימון בשיטת פרמידה עולה? | Abercrombie | אימונים | 4 | 11-07-13 14:51 |
עזרה באימון | יאיר | אימונים | 3 | 31-12-07 00:27 |
עזרה באימון | shayff | אימונים | 15 | 16-08-07 09:05 |
עזרה באימון שלי | street | אימונים | 2 | 04-07-07 20:39 |
עזרה באימון | D_MAN | אימונים | 5 | 30-12-06 22:27 |