ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-05-07, 01:44   #101
dstyle
חבר פעיל

הסמל האישי שלdstyle

מה הבעיה?פשוט להפסיק להזרים כספים+ נשק וכו לרשות =קריסה שלהם
איזו מדינה מזרימה כסף לאוייבים שלה!? איזו מדינה עוזרת לאוייבים שלה באיזו מדינה יש שרים וחברי כנסת אוייבים?!?!?! טירוף לגמרי.
לסגור ולתחום את עזה להפסיק להזרים דברים לשם פשוט מצור לתת להם לגווע ברעב להרוג אחד את השני ולמות -ומי שיגיד שאלו שיטות המזכירות מעט גטאות,אנחנו היהודים לא היינו האוייבים של הגרמנים ,הפלסטינאים הם האוייבים שלנו.

DsTyLe
dstyle מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-05-07, 01:49   #102
dstyle
חבר פעיל

הסמל האישי שלdstyle

שלטון צבאי !@#

DsTyLe
dstyle מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-05-07, 02:21   #103
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

נקודה למחשבה: למה ישראל לא מחוייבת לגבולות שקבע האו"ם או לכל גבול שהינו אחר מזה שנוצר עקב אירועים לאחר קום המדינה?
הסיבה לכך היא פשוטה מאוד - מדינת ישראל לא הוקמה ע"י החלטת האו"ם בשום אופן, אלא על ידי הדיפה של צבאות ערבים אשר לא קיבלו את החלטת האו"ם שמאפשרת את הקמת מדינת ישראל.
כאשר הוחלט על הקמת מדינת ישראל , ומדינה ערבית לידיה, הערבים לא קיבלו את ההסכם. ההסכם מחייב את ישראל לגבולות מסויימים ולתנאים אחרים שהאו"ם מכתיב. הערבים לא קיבלו את זה, ולכן ההסכם או הטענה שמדינת ישראל קיימת בעקבות החלטת האו"ם לא תקף,דבר שמבטל כל התחייבות לגבולות שמוגדרים על ידיו.
על מנת שיהיה תוקף להחלטה צריך הסכמה של שני צדדים ובנוסף לכך הבטחה של הגורם המתווך שיבטיח את קיום אותם תנאים.
במקרה שלנו, הצד הערבי שהיה אמור לקבל מדינה משלו ליד המדינה שלנו, לא הסכים לכך ולכן אירוע זה לבדו מבטל את התוקף של ההסכם. לא רק זה, אלא גם ההבטחה של האו"ם בנושא הקמת המדינה לא התחרשה כיון שכאשר צבאות ערב פלשו למדינת ישראל אף אחד לא הבטיח את הקיום שלנו והאו"ם ציפה שתוך מספר ימים אנחנו כבר לא נהיה כאן.
הבעיה עם "הפסלטינאים" נוצרה עקב החמדנות של מדינות ערב, עקב העבודה שהם לא הסכימו להקמת מדינה ערבית לצד יהודית ועקב פלישתם לאחר הכרזת העצמאות. חלקם של הערבים אשר מכונים "פלסטינאים" הפכו להיות בעיה כאשר סייעו למדינות ערב במלחמת העצמאות ואשר חלקם נהדפו מחוץ לשטח של המדינה עקב כך.
מדינת ישראל קמה אך ורק על בסיס ניצחון במלחמת העצמאות, ולכן הגבולות היחידים של ישראל אלה הגבולות שהיא קבעה לעצמה ולא הגבולות שהאו"ם קבע כיון שההסכם לא התממש והמציאות הכתיבה את הגבולות.
לכן הטענה שחייבים לתת לפלסטינאים מדינה או שלישראל יש מחוייבות כלשהי להבטיח דבר כזה אינו תקף.
נקודה נוספת- המציאות מראה שלהחזיר שטחים,לסגת מגבולות תמורת "שלום" אינה עובד. עזבנו את לבנון ומה קיבלנו? התחזקות צבא גרילה של החזיבאללה ואת מלחמת לבנון מספר 2. קרענו את האחים היהודים שלנו מהבתים שלהם בהתנתקות ומה קיבלנו מאז? שקט? לא לא לא. המצב של היום מראה את "השקט" שקיבלנו. הדבר היחידי אשר תרם לבטחון זה הגטו שבנינו מסביב ליישובים שלהם שהוריד את כמות פעולות הטרור לדרגה נמוכה.

מצטער שלא יוצא לי להתחבר אני מאוד עסוק בזמן זה. לילה טוב..
ישן 23-05-07, 09:59   #104
Mazoz3
חבר פעיל

כללי:: תלמיד תיכון

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
נקודה למחשבה: למה ישראל לא מחוייבת לגבולות שקבע האו"ם או לכל גבול שהינו אחר מזה שנוצר עקב אירועים לאחר קום המדינה?
הסיבה לכך היא פשוטה מאוד - מדינת ישראל לא הוקמה ע"י החלטת האו"ם בשום אופן, אלא על ידי הדיפה של צבאות ערבים אשר לא קיבלו את החלטת האו"ם שמאפשרת את הקמת מדינת ישראל.
כאשר הוחלט על הקמת מדינת ישראל , ומדינה ערבית לידיה, הערבים לא קיבלו את ההסכם. ההסכם מחייב את ישראל לגבולות מסויימים ולתנאים אחרים שהאו"ם מכתיב. הערבים לא קיבלו את זה, ולכן ההסכם או הטענה שמדינת ישראל קיימת בעקבות החלטת האו"ם לא תקף,דבר שמבטל כל התחייבות לגבולות שמוגדרים על ידיו.
על מנת שיהיה תוקף להחלטה צריך הסכמה של שני צדדים ובנוסף לכך הבטחה של הגורם המתווך שיבטיח את קיום אותם תנאים.
במקרה שלנו, הצד הערבי שהיה אמור לקבל מדינה משלו ליד המדינה שלנו, לא הסכים לכך ולכן אירוע זה לבדו מבטל את התוקף של ההסכם. לא רק זה, אלא גם ההבטחה של האו"ם בנושא הקמת המדינה לא התחרשה כיון שכאשר צבאות ערב פלשו למדינת ישראל אף אחד לא הבטיח את הקיום שלנו והאו"ם ציפה שתוך מספר ימים אנחנו כבר לא נהיה כאן.
הבעיה עם "הפסלטינאים" נוצרה עקב החמדנות של מדינות ערב, עקב העבודה שהם לא הסכימו להקמת מדינה ערבית לצד יהודית ועקב פלישתם לאחר הכרזת העצמאות. חלקם של הערבים אשר מכונים "פלסטינאים" הפכו להיות בעיה כאשר סייעו למדינות ערב במלחמת העצמאות ואשר חלקם נהדפו מחוץ לשטח של המדינה עקב כך.
מדינת ישראל קמה אך ורק על בסיס ניצחון במלחמת העצמאות, ולכן הגבולות היחידים של ישראל אלה הגבולות שהיא קבעה לעצמה ולא הגבולות שהאו"ם קבע כיון שההסכם לא התממש והמציאות הכתיבה את הגבולות.
לכן הטענה שחייבים לתת לפלסטינאים מדינה או שלישראל יש מחוייבות כלשהי להבטיח דבר כזה אינו תקף.
נקודה נוספת- המציאות מראה שלהחזיר שטחים,לסגת מגבולות תמורת "שלום" אינה עובד. עזבנו את לבנון ומה קיבלנו? התחזקות צבא גרילה של החזיבאללה ואת מלחמת לבנון מספר 2. קרענו את האחים היהודים שלנו מהבתים שלהם בהתנתקות ומה קיבלנו מאז? שקט? לא לא לא. המצב של היום מראה את "השקט" שקיבלנו. הדבר היחידי אשר תרם לבטחון זה הגטו שבנינו מסביב ליישובים שלהם שהוריד את כמות פעולות הטרור לדרגה נמוכה.

מצטער שלא יוצא לי להתחבר אני מאוד עסוק בזמן זה. לילה טוב..
מסכים ב100%
Mazoz3 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-05-07, 11:22   #105
SuzukiR
חבר פעיל

למות בשביל המנהיגים שלנו ככה אתה חושב ? חתיכת אפס זה לגולד בן הזה

אם אני ימות חס וחלילה בצבא אני לא ימות בשבילהם אני ימות בשביל ירושליים בשביל כל יהודי טוב שאוהב את הארץ הזאתי בשביל כול אותם משפחות שכולות בשביל כל אותם חיילים שהגנו בנפשם על ארץ ישראל ולא פה בשביל כל אותם ילדים שנירצחו ולא נהנו מהחיים בשביל
בשביל כול אותם נשים בהריון שנירצחו בפיגועים שלא זכו ליראות את הילד שלהם

ואתה עוד מעיז לנמק את אי מוכנתך לשרת בצבא בגלל שאתה לא רוצה להילחם בשביל מנהגים שכאלה
אתה חתיכת תינוק שלא היתבגר

וחיל רגלים סתם פדיחה ????!?!?!
בוא תגיד את זה לאח שלי ש6 חברים שלו נהרגו בלבנון בבינת גביל כדי להגן על התחת שמנת שלך יא חתיכת מזדיין
מי שניצח את כל המלחמות מי שכבש את ירושלים ואת הגולן ואת סיני והגיע עד למרחק 100 קילומטר מקהיר היה רק חיל רגלים

בגלל נבלות כמוך שיושבות בבתים שלהם ומעיזים לימתוח ביקורת על העם הזה על אותם אנשים שחרפו נפשם כדי להגן על התחת של אמא שלך ושל אבא
SuzukiR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-05-07, 12:31   #106
לאוניד זיידל
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
יופי שאתה וכל חבריך הקרביים התותחים שמאלנים, אנחנו מדברים פה על פוליטיקה, לא על תרומה למדינה.
איך אתה לא מבין שכל הפלסטינים פשוט רוצים לחסל אותנו וזהו? הם הרי בחרו בחמאס דמוקרטית.
לאיזה מפלגה רדיקלית הצבעתה? שתדע, שאולי אתה בסיירת מטכ"ל וחבריך טייסים ובשייטת 13 וביחידות נבחרות, אבל האנשים שהם לא כאלה אליטה, טוחנים שמירות והם במחסומים כל היום ובודקים ערבים שנכנסים לפה, או שעסוקים בלירות כדורי גומי על נוער פלסטיני ועל מפגינים שמאלניים נגד הגדר (אולי אתה מביניהם?) שמנסים (באמת ובתמים!) להרוג אותם. וחס וחלילה אם לא יראו להם כבוד, כי אז יהיו ארגונים שמאלניים יפי נפש (כמו הארגונים שבטח אתה והחברים שלך משתתפים בהם) שירצו להעמיד את אותם חיילים לדין.
או,כן.לאחר 38 שנות כיבוש הם בחרו בחמאס.מעניין מאד למה-אתה ההית תומך בלח"י ובאצ"ל אם ההית חי בתקופת הכיבוש הבריטי?אני בטוח שכן.
החמאס הורס להם בתים?החאמס מפציץ אותם?החמאס כולא אותם במחסומים?החאמס הוא גוף פוליטי,שבלי שום קשר רוב הפלסטינאים הצביעו לו רק בגלל השחיתות בפת"ח,ו75% ממצביעי החמאס בעד מו"ם עם ישראל.ולא כול הפלסטינאים הצביעו לחמאס,44% מסך כול המצביעים(וגם לא כול הפלסטינאים הצביעו..).אה,60 שניות טריוויה:בעבר הלא רחוק החמאס היה גוף חלש ונטול כול השפעה בציבור הפלסטינאי,עד שמדינה מסויימת החליטה לחזקו.נחש על איזו מדינה אני מדבר,בין הזוכים יוגרל יגאל אנטבי..
לעולם לא הפגנתי נגד הגדר(לא שזה עניינך),לעולם אף אנרכיסט לא זרק אבן לעבר כוחות הביטחון(אתה מוזמן להתווכח איתי ולא להאמין לי,את זה כולם אומרים-מי שזורק אבנים אלו אנשי הכפר בילעין שחצי מאדמותיו הפוקעו לטובת ההתנחלות שנבנית ליד..ואחרי זה אומרים שגדר לא פוליטית).
התבלבלת,חביבי-מי שזורק אבנים מקלל ויורק על כוחות הביטחון אלו המתנחלים בהתנחלויות המבודדות(בעיקר חברון),אתה יותר ממוזמן לקרוא עדויות מחיילים ששירתו שם.חלקם אף הגדילו ראש והעיזו לקרוא לי נאצי ולירוק לי על המדים בתקופת ההתנתקות("גירשתי יהודים"),אבל שזה לא יפריע לך.
אני לא חבר באף ארגון וזה גם לא אמור לעניין אותך.אה,ואני מעדיף להיות חבר בכול ארגון שמאל קיצוני(ושוב-אני לא)ע"פ להתקרב לארגוני הימין הקיקיוני מנוער הגבהות למינהם..
ישן 23-05-07, 12:37   #107
לאוניד זיידל
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
מדינה פלסטינאית תקום???
הצחקת אותי , היא תקום כמו שסטיב ארקל יקום אחרי דקה בזירה עם טייסון.....

או ש:
1. היא תקרוס כלכלית ותהייה גרוגה של איראן והנאצים האחרים
2.הם יתאחדו עם ירדן
האם התברכת ביכולת לחזות את העתיד?

ומפלגת שמאל רדיקלי אני מבין זה חד"ש ? החברה האלה שבנצרת הפגינו למען השמדת ישראל לפני שבוע ומשהו?
ואאללה , אז אתה שמאלאני רדיקאלי וגאה בזה..
א-לא עניינך.

או המלשינים שממומנים ע"י מככישי שואה מ"שלום" עכשיו?
"שלום עכשיו" בסך הכול פועלת להעלת היהודים מאחורי הקו הירוק בחזרה לארץ ישראל.סתם שתדע,לפני כשנה "יהודים גורשו מביתם" בשכונה הדרומית בעיר שלי.בא דחפור,הרס..קיבלו דירה חלופית.האם גם העיריה מלשנית?האם גם עליהם עשו פולסא דנורא?האם גם הם מבחינתך גיס חמישי שצריך לתלותו?יהודים גורשו מביתם..

מילא שעדיף לערבים לחזור לאיפה שהם באו (כלכלית) על מדינה פלסטינית...
סעיף א

ובקשר לעולם צדקת , ואללה באוסטרליה כולם שוחרי שלום , עם הניוזילנדים...
מעניין מה יקרה אם הכבשים שלהם יתחילו לעשות את מה שהערבים עושים היום ותעמולה עולמית דמגוגית שסותרת את עצמה כאשר מחברים את כל החלקים ביחד

לפי מה שקרה בכל מקום אחר בעולם , המחיר של השווארמה יצנח לחצי ממה שהוא היום אם זה יקרה..........

ואותם קולוניאליסטים לשעבר ( אירופה ) וכובשים אלימים ( מוסלמים) היום משחקים אותה נאורים ומעירים לישראל שסך הכל עוד לפני פחות ממאה אחת סבלה מעוול כפם....
כן אה,איך הם מעיזים לצאת נגד הכיבוש.אשכרה לתלות אותם..

שי*****ו.

גם כן רוצה לראות סרטון יפה של מה שהולך באו"ם בישיבה אחת?
גם החברים שלך השמאלאנים(הישראלים) לא נראה לי אהבו את זה אבל הם מצד שני ממשיכים הלאה ללקק לאו"ם את ה****
האום הוא ארגון שלא מעניין לי את קצה השערה,כול אחד שומר שם על הנפט והפוליטיקה שלו.

נ.ב
שאני לא יתחיל בכלל לדבר על הסתימת פיות והרטוריקה הזולה של הליבראלים \ קומוניסטים סטייל מרץ' והפרוגרסיבים בארה"ב אם זה הזרם הזה בשמאל
למי מרצ סתמו פיות בדיוק?על מה אתה מדבר,ידידי?אולי לרברבני הימין הקיקיוני..

נ.ב2
אני מאמין בפתרון מדיני שיסדרו לערבי א"י ולפלסטינאים חלקה יפה בסעודיה ופיצויים מהמדינה , זה הופך אותי לשמאלאני?
לא,זה הופך אותך לבן אדם שעומד בשורה אחת עם תומכי היידר ולה פאן..
ישן 23-05-07, 12:37   #108
goldBEN
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת

הסמל האישי שלgoldBEN

שלח הודעה דרך ICQ אל goldBEN שלח הודעה דרך MSN אל goldBEN

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SuzukiR
למות בשביל המנהיגים שלנו ככה אתה חושב ? חתיכת אפס זה לגולד בן הזה

אם אני ימות חס וחלילה בצבא אני לא ימות בשבילהם אני ימות בשביל ירושליים בשביל כל יהודי טוב שאוהב את הארץ הזאתי בשביל כול אותם משפחות שכולות בשביל כל אותם חיילים שהגנו בנפשם על ארץ ישראל ולא פה בשביל כל אותם ילדים שנירצחו ולא נהנו מהחיים בשביל
בשביל כול אותם נשים בהריון שנירצחו בפיגועים שלא זכו ליראות את הילד שלהם

ואתה עוד מעיז לנמק את אי מוכנתך לשרת בצבא בגלל שאתה לא רוצה להילחם בשביל מנהגים שכאלה
אתה חתיכת תינוק שלא היתבגר

וחיל רגלים סתם פדיחה ????!?!?!
בוא תגיד את זה לאח שלי ש6 חברים שלו נהרגו בלבנון בבינת גביל כדי להגן על התחת שמנת שלך יא חתיכת :):):):):):)
מי שניצח את כל המלחמות מי שכבש את ירושלים ואת הגולן ואת סיני והגיע עד למרחק 100 קילומטר מקהיר היה רק חיל רגלים

בגלל נבלות כמוך שיושבות בבתים שלהם ומעיזים לימתוח ביקורת על העם הזה על אותם אנשים שחרפו נפשם כדי להגן על התחת של אמא שלך ושל אבא
עזוב..אין לי אפילו כוח להגיב אליך...~_~
יצאת מזה גבר עכשיו אני ממש מתבייש בעצמי.

בקשר למה שאמרתי לחיל רגלים, סתם טעות...אני לא קולט איך אתה עוד מתייחס לזה..תמצא חיים.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי goldBEN
בטח שאני יורד לבנות!
goldBEN מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-05-07, 13:00   #109
SuzukiR
חבר פעיל

ציטוט:
עזוב..אין לי אפילו כוח להגיב אליך...~_~
יצאת מזה גבר עכשיו אני ממש מתבייש בעצמי.

בקשר למה שאמרתי לחיל רגלים, סתם טעות...אני לא קולט איך אתה עוד מתייחס לזה..תמצא חיים.
סתם טעות תחשוב לפני שאתה מדבר
איך אתה לא קולט אתה מדבר ואתה חושב שלא ישתמשו בזה ?

חחח לימצוא חיים טוב אני יחפש לי עכשיו
ישן 23-05-07, 13:01   #110
SuzukiR
חבר פעיל

אין לי כח להיתווכח אם שמאלנים שונאי ישראל
ישן 23-05-07, 14:19   #111
Leo
חבר ותיק

כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ליאוניד אני פשוט מקבל פרפרים בבטן כדיל עצור את הצחוק כשקראתי את התגובה הזאת כדי לא להראות כמו מפגר מול מי שבבית שלי עכשיו.

דיעות שמאלאניות טיפוסיות שכבר מאות פעמים הסבירו פה אפילו בתגובות של אנשים אחרים למה בידיוק הם לא טובות , ולקינוח חתימת הגזענות הידועה לשמצה שלכם. כי ככה מנצחים וויכוח ע"י תיוג הצד השני כגזען וסתימת פיות.(קורה באתרי שמאל הרבה מאוד )

מרץ סותמים פיות הרבה , מה הםגם לא צדקניים כמו שאתה חושב כמו לדוגמה בפרשה של הבייתבחברון או שי דרומי , הם פשוט אידיולוגיים או פועלים למען כסף(שמגיע אליהם ממככישי שואה וכמה אנשים בקאטאר ומדינות המפרץ השונות)
ופועלים תחת סיסמאות רייקות ,

הכיבוש הוא , לא שלנו אלא שלהם. הם אלא שדיכאו יהודים פה בצורה קשה הרבה יותר ממה שחבריך בבצלם מביימים אפילו במשך מאות שנים.
אם הם לא רוצים כיבוש שיצאו מהמדינה ,
מה היית התגובה שלך אם הייתי בא לבית שלך במהלך השירות הצבאי ושוכב עם חברה שלך כל יום ולוקח אותו כשלי , וכשחזרת מה תעשה? תקרא למשטרה כמובן ותעיף אותי , זה מה שמגיע להם , כי אתה מתעלם מהעובדה שפלסטינים אף פעם לא היו פה באמת ולא הגדירו את עצמם ככאלה ואתה סותם את זה תחת תג הגזענות שלך.
חוץ מזה תקרא את התגובה של עומרי בלי קשר

שלום עכשיו התנדבו להכות את עקורי גוש קטיף על כל החייל שסירב פקודה , תומכי שלום עכשיו שדיברתי איתם הם מהאנשים הכי מתלהמים וטיפשים שיש , הם בעד הרג של מתיישבים יהודיים
ואחד האישים שלהם פרסם דעה הynet או בואללה על זה בידיוק.
הם אלה שבאים עם מצלמות לעקור עצים בגוש עציון כדי לצלם את התגובה של המתיישבים ( ארגון "הבינלאומיים עם המצלמות")

הם קיצוניים ופנאטים כמו החמאס , (המילה קיצוניים תדבר אליך) רק שבמקום קיצוניות בכוחם הם קיצוניים בבגידתם ומסירתם העם שלהם בשביל מאידיולוגיה שלהם למרות כל הכשלונות שהם הובילו אותנו אליהם מתחילת מהסכם השלום המזוייף עם מצריים (נחש מאיפה באים הקסאמים) תמורת מה שיכל להבטיח עצמאות כלכלית מלאה לישראל (הנפט בסיני)
השמאל היה מיעוט אז , והוא הבטיח דברים הזויים ובעזרת לחץ בינלאומי כפה את ההחלטה הזאת (להזכירכם ראש הממשלה היה בגין אז , הימני בראשי ממשלת ישראל זה גם משקף את דעת הקהל במיוחד לאחר נצחונות בצאיים ושגשוג כלכלי)
וזה מה שהם עושים עכשיו , בבת-ים איפה שאני גר לא תמצא ולו שמאלאני אחד בלי לחפש בפינצטה , סביר להניח שרובם קיבוצניקים או תל אביבים.

*בקשר ל"איך הם מעיזים לצאת נגד הכיבוש"
שוב אתה חוזר לכיבוש שלך , הם לא יוצאים נגד הכיבוש כי הכיבוש חוץ מזה מדינות ערב עשו טרנספר ליהודים שגרו שמה עוד ב48 , למה שאנחנו לא נעשה?
מדינת ישראל היא כמו קופסת גפרורים במגרש טניס קיבינימט , צפיפות אכלוסין ענקית ושטחים שקשה ליישב כמו הנגב מה שמגביר את הצפיפות במרכז , אז לזה אתה קורא כיבוש?
גרגר חול באימפריה המוסלמית ששחורר (שלא כמו מדינת הקורדים ועמים אחרים כמו הקופטים שנעלמו) ואתה רוצה להחזיר אותו? (ואל תחשוב שתחוכל להתקיים בגבולות אושוויץ עם ערבים עוינים , להזכירך המפלגות שערבים מצביעים אליהם ומה שקורה ברחוב שעשו איזה פוגרום בסוף הראמאדן האחרון פה בקניות בת-ים השאירו שביל הרס אחרי שעזבו) עם ריבוי טבעי של כמעט 5 % בשנה? (אה בשבילכם זה ה"דוסים" שמתרבים כמו צ'וקים כי זה חלק מתרבות התיוג שלכם)

אם זה בשבילך כיבוש אז אתה פנאט קיצוני. כל העולם שאתה אומר שכולם שמה שמאלאנים היו מאוד שמאלאנים בתקופת האימפריליזם וכל פעם שמיעוט מוסלמי עשה להם טרור ( חוץ מצרפת אולי אבל הם אוכלים קקי כי למוסלמים שמה יש ריבוי של 5 ומשהו אחוז וזה שיא בתולדות האנושות והם קיצוניים כמו אל קעידה או יותר , כולם)
אז ישראל שכמעט ולא עושה כלום ואנחנו הימניים שרוצים פתרון מדיני ( טרנספר פיצוי)
שיעשה להם את החיים הכלכליים טובים יותר , אנחנו הקיצוניים בשבילכם

בעעעע צריך לעבור על כל הבאגים באידולוגיה של השמאל כדי להסביר את זה לך , זה כמו לתקן גרסת בטא של איזה משחק שיפה על הנייר אבל לא נכנס לשלב הראשון בכלל.

אהה... וזה כן ענייני שיושבים בבית נבחרים של מדינה אנשים שרוצים להשמיד אותה ,
לא עניינך פחחח חחחחח , "תשב בשקט ותסתום את פיך ותן ל"נאורים והמתונים"" להתפרנס.......
ועוד אמרת שאין סתימת פיות

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-05-07, 17:25   #112
goldBEN

הסמל האישי שלgoldBEN

תקשיב, לפני קום המדינה איך זה הגיוני שעבדנו עם הערבים ושיגשגנו ורק לאחר שהגענו במטרה לקבל את המדינה והיה את המנדט התחילו מאורעות תרפ''ט ותרפ''א?

למה, הגענו למצב שאנחנו רוצים לשוב לארץ ישראל?
בגלל שהיהודים הלכו לעשות כסף וזה מה שעניין אותם.
איפה שאני גר עכשיו בכרמיאל, בשכונת מכוש, המקום הזה היה שייך לערבים הזקנים שחיים בכפר ויש להם טאבו על המקום הזה עוד מתקופת הבריטים ולאחר שארץ ישראל הוקמה הטאבו הזה נשכח.
עכשיו, למה כשאברהם קנה את השטחים אז לפני 5000 שנים המקום הזה עדיין שייך לנו?
נקודה למחשבה.

אנחנו נחשבים ככובשים ואף אחד בעולם לא אוהב כובשים.
כשהשתלטו על כווית ישר אמריקה העיפה את הכובשים.
כשסטאלין השתלט על ברלין, הוא אמר שלעולם היא לא תחזור לגרמניה וככה כולם האמינו, אבל מה? בסוף היא הוחזרה.

מה אני טוען?
שמה שכבשנו במלחמות, ששת הימים והעצמאות אנחנו צריכים להחזיר.
בין אם זה חופים מטבריה ואם זה הגולן, למה? בשביל לבטל את העילות שיש להם כנגדנו.
אני לא ממש רוצה להחזיר וצריך להיות דרך יותר טובה לעשות את זה, אבל אחרי שנחזיר להם כל ס''מ שאנחנו חייבים להם והעולם יראה שאין להם עוד סיבה להתקיף, אני מניח שישראל לא תתעלם יותר מההתקפות.
זה מה שאני חושב ואני לא מרוצה שהגענו למצב הזה, אבל לעבוד עם הערבים זה דבר טוב והם לא באמת שנאו אותנו, בטוניסיה חיינו איתם בכיף אבל אז המופתי בא.
ורציחות...מה אצ''ל היו עושים? רוצחים יהודים, בריטים ומוסלמים. למה הערבים עושים את זה?
כי הם חייבים, הם רוצים להשיג את אהדת העולם...
זהו...יאללה אנשים ימניים תתחילו לקלל אותי!

ציטוט:
בטח שאני יורד לבנות!
ישן 23-05-07, 17:43   #113
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
תקשיב, לפני קום המדינה איך זה הגיוני שעבדנו עם הערבים ושיגשגנו ורק לאחר שהגענו במטרה לקבל את המדינה והיה את המנדט התחילו מאורעות תרפ''ט ותרפ''א?
אנחנו לא שגשגנו. אנחנו היינו עלובים ועניים, והערבים עוד טבחו בנו, גנבו מאתנו לפני מאורעות תר"פ-תרפ"א.

למה, הגענו למצב שאנחנו רוצים לשוב לארץ ישראל?
בגלל שהיהודים הלכו לעשות כסף וזה מה שעניין אותם.
היהודים היו בגלות, כי אימפריית בבל הגלתה אותם בכוח.
איפה שאני גר עכשיו בכרמיאל, בשכונת מכוש, המקום הזה היה שייך לערבים הזקנים שחיים בכפר ויש להם טאבו על המקום הזה עוד מתקופת הבריטים ולאחר שארץ ישראל הוקמה הטאבו הזה נשכח. הארץ של הערבים לא הייתה שלהם, טיפש. היא הייתה שייכת לבריטים. איך אתה יכול לטעון לבעלות על דבר שהוא לא היה שלך? אז הם גרו שם, אז מה? הבריטים שלטו, ז"א הקרקע הייתה שייכת להם.
עכשיו, למה כשאברהם קנה את השטחים אז לפני 5000 שנים המקום הזה עדיין שייך לנו?
נקודה למחשבה.
כי הוא קנה אותם בכסף. הערבים לא קנו שום דבר בכסף

אנחנו נחשבים ככובשים ואף אחד בעולם לא אוהב כובשים.
כשהשתלטו על כווית ישר אמריקה העיפה את הכובשים.
ארה"ב השתלטה על אדמות האינדיאנים, השמידה את כולם והכחידה כמעט את כולם. אף אחד לא פצח פה.
כשסטאלין השתלט על ברלין, הוא אמר שלעולם היא לא תחזור לגרמניה וככה כולם האמינו, אבל מה? בסוף היא הוחזרה.
זה כי לא היה לו אינטרנס להחזיק בברלין, ואל תשכח שהוא לא נלחם נגד גרמניה לבד. ברלין הייתה בהריסות, למה להחזיק בה?
מה אני טוען?
שמה שכבשנו במלחמות, ששת הימים והעצמאות אנחנו צריכים להחזיר.
מוטי-טפל בו!
בין אם זה חופים מטבריה ואם זה הגולן, למה? בשביל לבטל את העילות שיש להם כנגדנו.
אני לא ממש רוצה להחזיר וצריך להיות דרך יותר טובה לעשות את זה, אבל אחרי שנחזיר להם כל ס''מ שאנחנו חייבים להם והעולם יראה שאין להם עוד סיבה להתקיף, אני מניח שישראל לא תתעלם יותר מההתקפות.
העולם יראה שאחנו תבוסתנים. לא יהיה אכפת לו מאתנו גם ככה. זה אבסורד, תבין.
אנחנו הותקפנו במטרה להשמיד אותנו. זכותנו לכבוש את האדמות של המדינות המתקיפות. זה המינימום של המינימום שבדבר.
זה מה שאני חושב ואני לא מרוצה שהגענו למצב הזה, אבל לעבוד עם הערבים זה דבר טוב והם לא באמת שנאו אותנו, בטוניסיה חיינו איתם בכיף אבל אז המופתי בא.
היהודים חיו בשכונות נפרדות והיו חוקים שמטרתם להשפיל את היהודים ולרומם את המוסלמים.

זהו...יאללה אנשים ימניים תתחילו לקלל אותי!
טוב אם אתה מתעקש... אז אתה שמאלני מסריח שמלקק לערבים
הנה
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-05-07, 18:09   #114
goldBEN

הסמל האישי שלgoldBEN

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bullet
הנה
ציטוט:
אנחנו לא שגשגנו. אנחנו היינו עלובים ועניים, והערבים עוד טבחו בנו, גנבו מאתנו לפני מאורעות תר"פ-תרפ"א.
אבל בכל זאת העסקנו אותם במקום לעבוד.

ציטוט:
היהודים היו בגלות, כי אימפריית בבל הגלתה אותם בכוח.
מה הוגלתה?
לאחר מספר עשורים במילא הייתה לנו אפשרות לחזור לארץ וזאת הודות להצהרת כורש, אבל מה?
לא חזרנו בגלל גורמים כלכליים.

ציטוט:
הארץ של הערבים לא הייתה שלהם, טיפש. היא הייתה שייכת לבריטים. איך אתה יכול לטעון לבעלות על דבר שהוא לא היה שלך? אז הם גרו שם, אז מה? הבריטים שלטו, ז"א הקרקע הייתה שייכת להם.
סתם משהו שקראתי, יהושוע בן נון כבש את הארץ מהכנענים, מה שאומר שאנחנו כבשנו את החלקים שלהם...אנחנו באנו למקום וכבשנו אותו.

ציטוט:
כי הוא קנה אותם בכסף. הערבים לא קנו שום דבר בכסף
S:

ציטוט:
ארה"ב השתלטה על אדמות האינדיאנים, השמידה את כולם והכחידה כמעט את כולם. אף אחד לא פצח פה.
אבל הם לא יהודים, הם נחשבים האדם הלבן ואנחנו נחשבים רוצחי ישו, אלוהי הנצרות.

ציטוט:
זה כי לא היה לו אינטרנס להחזיק בברלין, ואל תשכח שהוא לא נלחם נגד גרמניה לבד. ברלין הייתה בהריסות, למה להחזיק בה?
זה היה לאחר שהוא כבר לא כיהן.

ציטוט:
העולם יראה שאחנו תבוסתנים. לא יהיה אכפת לו מאתנו גם ככה. זה אבסורד, תבין.
אנחנו הותקפנו במטרה להשמיד אותנו. זכותנו לכבוש את האדמות של המדינות המתקיפות. זה המינימום של המינימום שבדבר.
בגלל זה אני אומר שצריך להעיף את העילות שיש לערבים עלינו, במילא העולם לא אוהב אותנו אז כשלא יהיו לערבים סיבות להתקיף והם ימשיכו להתקיף, נחזיר. מה העולם יגיד אחרי זה? הרי מה הוא אומר לנו היום ועל מה הערבים נלחמים? להחזיר את השטחים, לאחר שנחזיר, מה הם יגידו?
סתם ימשיכו להתקיף? לא נראה לי...

ציטוט:
היהודים חיו בשכונות נפרדות והיו חוקים שמטרתם להשפיל את היהודים ולרומם את המוסלמים.
ובכל זאת בגלל שהיינו עם הספר היה לנו חופש תרבותי ולא סבלנו מרדיפות.
זה שרצחו אותנו זה משהו אחר.

ציטוט:
טוב אם אתה מתעקש... אז אתה שמאלני מסריח שמלקק לערבים

ציטוט:
בטח שאני יורד לבנות!
ישן 23-05-07, 18:30   #115
Leo
חבר ותיק

שלח הודעה דרך MSN אל Leo

אם אתה רוצה להחזיר את מה שכבשנו מהערבים המצרים והירדנים המסכנים אתה יכול להקדים , ליצור את נטורי קרטא החילונים ולעוף מהארץ.

כי , המתונים שבמתונים שבערבים שאפילו הם לא רוב כי הקיצונים הם רוב , אמרו מאות פעמים , ביצעו , והבהירו כך שאין שום ספק ( פרט לשיחות שלום עם פרס , אבל זה טאקייה ככה הרי יש להם איזה כמה מיליארד ק"מ מרובעים ועוד מדינות מוסלמיות לא ערביות גדולות יותר)
הם אמרו ש.... הם לא יתנו ס"מ אחד מישראל.

הם אמרו ש , ברגע שתוקם מדינה פלסטינית הם יתאחדו עם ירדן (תסתכל על דגן ירדן ופלסטין , ותחפש מה המשמעות של הכוכב הקטן הזה בצד בדגל ירדן , נצייד אותך בעובד ש90% ומשהו מתושבי ירדן "פלסטינים" וירדן נקראת בשם הנכון שלה "עבר הירדן של פלשתינה" , ז"א מה שהרומנים קראו לשטח הזה לפני כמה אלפי שנים אחרי הגלות)
כמובן שהם לא באמת יתאחדו עם ירדן כי , יש השפעה מצרית וסורית-איראנית על הפלסטינים , ויהיה פלגים שישאפו באמת למדינה פלסטינית , ותהיה מתחמה שמה שתגמד את הקרבות עם הפתח - חמאס , ואולי אפילו מדינות יתערבו ז"א ירדן וסוריה , ושוב ליאוניד יגיד לי שאני חוזה עתידות אבל זה שפתאום , למרות כל מה שקרה מאז מוחמד יתהפך להם בשכל וישתכתב הקוראן 40 שנות הפרופוגנדה שלהם והם ירצו שלווווווםםםם כמו דובי אכפת לי אימו , מעניין מה זה תחזית עתידות... מה שאני אומר זה יותר לכיוון תחזית מזג אוויר , אגב בעלי אותה דיעה גם חזו את הפיגוע במגדלי התאומים (אבל פיספסו ב2-3 שנים) ואת תוצאות המלחמה בעיראק ( ועוד צחקו עליהם כשבוש עמד הל הספינה הזאת והכריז שארה"ב ניצחה)

בקיצור אין באמת מדינה ופסטינית והלאום הפלסטיני הוא מבוסס הטרור של החמאס והשפעת כל מי שבא איתם במגע כדי לממן אותו , והתעמולה שלהם .

העובדה שבכלל העולם משחק את המשחק של הפלסטינים , מדינות כמו יפן אפילו שמנסות להתערב אפילו שאין להם שום קשר ,( אבל יפן הייתה כנב בקשר למטרותיה) היא הנפט הסעודי (לכאורה עוד מדינה "מתונה" הם רק יושבים בכיף עם הלוקסוס של כספי הנפט שלהם וממנים את אל קעידה ומעודדים אותם פוליטית , מדינה נאורה ממש)
העובדה הזאת זה כמובן נפט , זה גם המוטיבציה שלהם לא לתת לעקורי השואה לעלות לישראל ולספר הלבן שלא לעצבן את הערבים. שחיו מצויין עם היהודים וכאות הוקרה העבירו את תאריך מאורעות תרפ"ט מתרפ"ט ל"קצת לפני הקמת המדינה" לכדברי גולדבן O_o

שלא לדבר על כל המעוראות האחרים , מעשי השיח אמין אל חוסייני הגראנד מופטי של ירושליים.
וחברו היטלר

ממש חיינו טוב איתם , גם כל מי שהם חיסלו חיי טוב איתם , כל השחורים הלא מוסלמים בסודן חיו ממש טוב איתם רק שהם עיצבנו את הערבים(סליחה מוסלמים) והנה התוצאה , 2 מיליון מתים

הקופטים ( המצרים שהרגו את המצרים המקוריים מהתקופה הקלאסית) חיו ממש טוב איתם עד שלא באו עליהם החליפים ז**** את הערים שלהם במשך 3 ימים , ואז נתנו להם פיצוי יפה , הזדמנות להתאסלם ולהצתרף לאימפריה , (או למות)

הכורדים והארמנים (שהעיראקים הפציפיסטים ההיפים [מי שמבין יבין] , והתורכים ה"חילוניים" חיסלו רבים מהם קיבינימאט ולעולם לא אכפת רק כדי לא לעצבן את הערבים)

לעזאזל , אפילו הערבים לא חיים טוב מדי עם עצמם כמו שאנחנו רואים בעיראק ,

אז תאשימו את זה על הכיבוש , תחרימו חמוצים.

אה והטענה של השמאלאנים ש"כנענים = פלסטינאים"
לקוחה ישר מספר התעמולה של החמס.

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-05-07, 18:36   #116
goldBEN

הסמל האישי שלgoldBEN

למה אתה רושם כזה מבולבל ולא מובן?

אז מה אתה אומר בעצם? לכבוש עוד ולתת לערבים עוד עילות להפציץ אותנו?

ציטוט:
בטח שאני יורד לבנות!
ישן 23-05-07, 18:41   #117
Leo
חבר ותיק

שלח הודעה דרך MSN אל Leo

ציטוט:
למה אתה רושם כזה מבולבל ולא מובן?

אז מה אתה אומר בעצם? לכבוש עוד ולתת לערבים עוד עילות להפציץ אותנו?
טרנספר פיצוי חיים טובים כפועלים שיבנו את גורדי השחקים בדובאי וערב הסעודית ויחיו מפטרו דולארים, ושניתן להם כמה סיבות שבא להם ואם הם ינסו להפציץ אותנו נלחם בזה אפילו אם לא יהיה להם מיים לשתות כי הם יעבירו קאסאמים בצנרת מרוב קנאות.

פיתוח אלטרנטיבה לנפט (או איזה דך לשאוב את כל הנפט של הסעודים מתחת לאף שלהם)
להגן על הגבולות הקיימים , אם מדינה תפתח איתנו במלחמה , נקח להם עוד שטח ולא נחזיר אלא תמורת עוד שטח.

ותנסה אתה לרשום כמות כזאת של טקסט בזמן הזה , או שאתה מאלה שישר יורדים על הכתיבה של מישהו כאילו הוא מגיש סמינריון פה כדי להוציא את עצמם חכמים.

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-05-07, 18:48   #118
goldBEN

הסמל האישי שלgoldBEN

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
טרנספר פיצוי חיים טובים כפועלים שיבנו את גורדי השחקים בדובאי וערב הסעודית ויחיו מפטרו דולארים, ושניתן להם כמה סיבות שבא להם ואם הם ינסו להפציץ אותנו נלחם בזה אפילו אם לא יהיה להם מיים לשתות כי הם יעבירו קאסאמים בצנרת מרוב קנאות.
אתה תהיה מוכן לעבור למקום אחר?
בכל זאת הערבים בעזה גידלו פרדסים, חוות ולא יודע מה ואתה רוצה להעביר אותם?

פיתוח אלטרנטיבה לנפט (או איזה דך לשאוב את כל הנפט של הסעודים מתחת לאף שלהם)
להגן על הגבולות הקיימים , אם מדינה תפתח איתנו במלחמה , נקח להם עוד שטח ולא נחזיר אלא תמורת עוד שטח.
אתה אשכרה מציע את זה? אתה לא יודע שעד היום לא מצאו תחלופה לנפט?
אתה מביא לעולם עוד סיבות לשנוא אותנו, אתה לא מבין את זה? לא רק שאנחנו נחשבים ליהודים אתה רוצה להחשיב אותנו גם לאימפריאליסטיים שמנסים לכבוש את העולם ולהשתלט על כל הנפט של הסעודים??? מה אתה בדיוק?

ותנסה אתה לרשום כמות כזאת של טקסט בזמן הזה , או שאתה מאלה שישר יורדים על הכתיבה של מישהו כאילו הוא מגיש סמינריון פה כדי להוציא את עצמם חכמים.
שוב אני שואל את עצמי מה אתה רושם...אתה מתכוון לזה שאני לא קורא את ההודעות שלך או משהו?
הנה.

ציטוט:
בטח שאני יורד לבנות!
ישן 23-05-07, 19:13   #119
Leo
חבר ותיק

שלח הודעה דרך MSN אל Leo

פרדסים וחוות.... גם המתיישבים בעזה גידלו והעיפו אותם ביד קשה ,
והפיצויים שהם יקבלו , יהיו יותר טובים מזה , אחרת הם לא יעזבו את זה כי אף אחד לא יכריח אותם (אבל נעודד אותם , לא במעשי אלימות כמובן)

כן אני מציע את זה , כי לעומתינו מדינות מפרץ שונות כן מחפשות תחלופה לנפט וממנות את זה בכספי הנפט , לנו אסור? צריך לממן את זה ,שתדע שיש הרבה מאוד מקורות אנרגייה
אפשריים
בקשר לזה
אתה מביא לעולם עוד סיבות לשנוא אותנו, אתה לא מבין את זה? לא רק שאנחנו נחשבים ליהודים אתה רוצה להחשיב אותנו גם לאימפריאליסטיים שמנסים לכבוש את העולם ולהשתלט על כל הנפט של הסעודים??? מה אתה בדיוק?
ההגדרה של בן אדם שמדבר ככה הוא "יהודון" כיצד שאותם אנשים ששונאים אותנו מילא יקראו לך בין אם תביא להם סיבה או לא , הם מביאים לנו סיבה לשנוא אותם אבל אתה אומר שאסור

חוץ מזה ברגע שהנפט שלהם יהיה שלנו כל העולם יהיה הביץ' שלנו ,
וזה יהיה מצחיק ,התגלה נפט בים המלח" כשהמקור באמת הוא איזה באר בדובאי

אחאחא , או שמה יש לך משהו נגד זה שיהיה לנו נפט משלנו?

שוב אני שואל את עצמי מה אתה רושם...אתה מתכוון לזה שאני לא קורא את ההודעות שלך או משהו?
ואתה קורא אותם.

Leo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-05-07, 19:20   #120
goldBEN

הסמל האישי שלgoldBEN

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Leo
פרדסים וחוות.... גם המתיישבים בעזה גידלו והעיפו אותם ביד קשה ,
והפיצויים שהם יקבלו , יהיו יותר טובים מזה , אחרת הם לא יעזבו את זה כי אף אחד לא יכריח אותם (אבל נעודד אותם , לא במעשי אלימות כמובן)
אבל המתיישבים בעזה הם יהודים שזורקים חומצה על החיילים היהודיים שרק קיבלו הוראה!!! אני לא עצבני עלייך...פשוט עולות לי התמונות ממה שהיה..ד''א, אתה חושב שהערבים יקשיבו לנו?

כן אני מציע את זה , כי לעומתינו מדינות מפרץ שונות כן מחפשות תחלופה לנפט וממנות את זה בכספי הנפט , לנו אסור? צריך לממן את זה ,שתדע שיש הרבה מאוד מקורות אנרגייה
אפשריים
הלוואי שהיה מאיפה לממן...הרי הכסף שיהיה למימונים יגיע לחשבונות בשוויץ של מי שיהיה ממונה על הניסויים...ד''א, על איזה מקורות נוספים אתה מדבר?

ההגדרה של בן אדם שמדבר ככה הוא "יהודון" כיצד שאותם אנשים ששונאים אותנו מילא יקראו לך בין אם תביא להם סיבה או לא , הם מביאים לנו סיבה לשנוא אותם אבל אתה אומר שאסור
אתה יענו קורא לי יהודון?

חוץ מזה ברגע שהנפט שלהם יהיה שלנו כל העולם יהיה הביץ' שלנו ,
וזה יהיה מצחיק ,התגלה נפט בים המלח" כשהמקור באמת הוא איזה באר בדובאי

אחאחא , או שמה יש לך משהו נגד זה שיהיה לנו נפט משלנו?
הלוואי שזה יהיה אפשרי אבל כל המדינות האחרות שחושקות בנפט הזה (אמריקה וסין וכו' וכו'...) יעלו עלינו ואז יהיו עוד עילות להשמיד את העם היהודי!

ואתה קורא אותם.
שוב אני שואל את עצמי למה אתה מתכוון...
נ.ב.
פעם הבאה שאתה רושם ככה אני מתעלם..אני לא מבין את זה: "ההגדרה של בן אדם שמדבר ככה הוא "יהודון" כיצד שאותם אנשים ששונאים אותנו מילא יקראו לך בין אם תביא להם סיבה או לא , הם מביאים לנו סיבה לשנוא אותם אבל אתה אומר שאסור"

ציטוט:
בטח שאני יורד לבנות!
תגובה