|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() 24-30: שלום לך, משה
טוב, כפרה, מייקל לואיס אתה כנראה לא. אל תנסה ואל תשתדל, זה לא יתרום לך בשום צורה שהיא. עסוק בשלך וזכור תמיד – לא רק בנים מגניבים עם שם גלובלי, זין גדול ושרירים בכל הגוף מגיעים לגדולה. ישנם גם אנשים מכוערים וחסרי ערך אשר מצליחים להגיע להישג הנ"ל, והם אפילו מסדרים ג'ובים לחברים. היה חזק.
![]() |
#62 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#64 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחד הדברים החזקים ששמעתי בזמן האחרון
![]() |
![]() |
#66 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובקשר למה שכתבת: לזה התכוונתי כשאמרתי שחוץ מריבועים בבטן אני לא מוצא אצלו שום דבר. ![]()
Love The Pain - He Will Remind You That Youre Still Alive השואומי שלי:http://www.showme.co.il/profile.asp?u=darkangel2k פלקס וילר - האסתטיקה האהובה עליי: http://www.youtube.com/watch?v=YsQ6ZRJjSWI http://www.youtube.com/watch?v=JvWUKhEb2WA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
אם אמרו לכם לזיין אותו... מה אתם עושים?
![]()
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() לי יש תמבנה הכי מעפן אני נמוך עם שרירים ארוכים
![]() |
#69 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() עשיתי מה שנראה יותר מפגר ויצא שאני מיני מייקל
![]() |
#70 |
הושעה
|
![]() ניתן לצפונבון הזה לעשות אימון הנפה אולימפית ו- 20\30 דקות אירובי אחר כך, אני מבטיח שהוא כבר לא יהיה כזה אתלט כמו שכולם חושבים.
![]() |
#71 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() "לא רק בנים מגניבים עם שם גלובלי, זין גדול ושרירים בכל הגוף מגיעים לגדולה."
מה הקשררררררר בכלל איזה שטות יא אללה מאיפה הם יודעים מה יש לו ומה אין לו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחח לא נרורא אחי אל תקח קשה גם אנשים עם זין קטן יכולים להגיע רחוק(טוב נו לא רחוק מידי) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]() לא מתרגש לא נכנסתי לזה אפילו ראיתי את התגובה הזאת פשוט פה..
כאילו איזה טמבל מי שרשם את זה :| ואתה מאשר שיש לו זין גדול?כאילו מה בדקת את זה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עריכה:למה ערכת? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]() טוב אחי. :|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
|
![]() הוא לא סוס, באותה מידה הוא גם לא שחיף.
מה שאתם לא מבינים זה שהוא דוגמן ולא מפתח גוף. וזה מה שמעצבן אותי, איכשהו נוצר לו שם של סוס מטורף. אין לו ידיים חזה וגב, יש לו רק בטן.(+- מה שגודמן צריך..) הפוזה שלו מעצבנת והקטע שהוא פתח תוכנית על תזונה ואימונים כאילו שהוא איזה גאון בנושא. אני מתערב אתכם שאין לו מושג קלוש בנושא. הוא פשוט over rated.
![]() |
#77 |
חבר פעיל
|
![]() א' מיצינו בעניין מייקל לואיס.
ב' תגידו מה שתגידו הוא לא שחיף והדיבורים האלה לא במקום. לבן אדם יש גוף יפה, אחלה מאסה וחיטוב ואין מה לרדת על הידע שלו משום שמדברים כאן רק על הגוף, הוא לא באדי בילדר, הוא יותר בכיוון של דוגמן פיטנס. נכון שיש לו הרבה יותר מזל משכל בכך שזכה בגנטיקה שכזו אבל זה כבר עניין אחר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צודק..! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
חבר פעיל
|
![]() שומעים זה לא משנה הוא מזיין פה יותר מכול הפורום חחחחחחחחח !!
כמה שיש פה יותר סוסים מימנו אם גוף יותר שווה משלו חחח אותו מכירים אותכם לא לפחות לא כמוהו!!! אז מה אתם יורדים אלו חלס חח הבחור חושב שהוא סוס יאלה שיהיה לו לבריאות