|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() כשהייתי ילד בערך בגיל 11-12 הייתי במצב בריאותי לא טוב, כמעט ונהייתי אנורקס. (הייתי בגלל זה כל הזמן אצל רופאים ולא הרגשתי טוב רוב הזמן והייתי מאוד חלש) כמעט ולא אכלתי והייתי נראה כמו שלד.
יום אחד קמתי ואמרתי לעצמי זהו אני לא ממשיך לחיות ככה והתחלתי מאז להתעסק בספורט. בהתחלה הייתי בכדורגל תקופה מסויימת, אחר כך עברתי לטאקוונדו שזה אומנות לחימה. ואחרי שנה בערך התחלתי להתעסק באתלטיקה קלה - הייתי אתלט והבאתי מדליית זהב בקפיצה לגובה. ובסוף גיליתי את עולם הבאדיבילדינג בזכות אליאב קרייסלר התותח והחלטתי שזה התחום שאני רוצה לאמץ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ראיתי דלת באמצע קיר נכנסתי לבנייין איפה שהיתה הדלת בקיר , מדברר שזה חדר כושר ואז ניסיתי כמה מתקנים.. וו אהבתי את זה כי גם הייה תחושת פאמפ..
וזהו..
![]() |
#63 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#64 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() i was so much fat that when i wanted to see where im aiming with my pe&%is
i couldnt saw it
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() 1.85 של 62 ק"ג+- אומר הכל לא?....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() חחח בסדר עליתי כבר ל76 קילו=]סוף הקיץ אני מקווה להגיע ל78
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#70 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() חח אתה יודע מה מצחיק שלכל אורך הדרך ידעתי שיהיה לי קשה להיות בחור גדול כי אני ממש דק במבנה עצמות ואז גם לא הייתה עליי מסה , אני מוכשר בהרבה מיקצים באתלטיקה וכאלה אבל דווקא את הספורט שהכי מאתגר אותי מבחינה פיזית אני בחרתי , ובסוף תוצאות באות ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
|
![]() ציטוט:
כמו תמיד..
![]() |
![]() |
#72 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#73 |
חבר פעיל
|
![]() תמיד היייתי נמוך ושחיף וחברים שלי שכולם גבוהים מאוד אמרו לי לך לחדר כושר לפחות תפתח שרירים אם אתה נמוך וגם ככה היה לי משעמם בחופש אז פשוט נרשמתי בהתחלה לא ידעתי כלום כמובן אבל לאט לאט החכמתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי סרטונים בערוץ הקניות מגיל 4 :p :p ואז החלטתי שאני רוצה להתחיל להתאמןןן
![]() ![]()
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() הייתי שמנמן חח 1.85 על 86 ק"ג בלי שרירים בכלל
(פעם ראשונה שעשיתי דחיקה גם מוט ריק לא הצלחתי חח) אמרתי לעצמי השנה חאלס נמאס לי ירדתי ל77 ק"ג אבל גם פיתחתי קצת שרירים בתקופה הזאת.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
חבר פעיל
|
![]() היה נמאס לי להיות חסר צורה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
חבר פעיל
|
![]() הפסקתי לעשן והחלטתי שאני רוצה לשפר את הגוף ולהגיע כמה שיותר למיצוי הפוטנציאל שלי...
![]() |
#78 |
חבר פעיל
|
![]() התחלתי להתאמן רק כי הייתי שמן 69 ק"ג על 1.63. אחרי כמה זמן במכון ניגש אחד המדריכים לחבר שלי ואמר שהוא רואה עד כמה הוא מתאמן קשה ורצה למכור לו אבקת חלבון. אני התעצבנתי:"אני עובד פי אלף יותר קשה ממנו, למה רק לו "מגיע"?" ואז עשיתי חיפוש באינטרנט על אבקות חלבון, הגעתי לישראלבודי והתמכרתי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ציטוט:
שרירים