|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
בסדר אני מחשב את הטונה נטו,לא ה160 גרם לפני סינון כמה קילו לפה או לשם במשקל הכולל זה לא עניין בשביל ארבל
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#23 | |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() הטעות הכי גדולה שגבר יכול לעשות זה לרדוף אחרי בחורה ואני אומר את זה מנסיון. תראה, את צריך להראות לה שאתה יכול גם בלעדיה, משוה כזה, לגרום לה לרצות לחזור, אבל גם לתת לה את הכבוד, זאת אומרת - אל תזלזל בה, תעשה את זה בשכל היא תחזור על ארבע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() רק בפורום הזה נושא כזה יכול להיגרר לויכוח על פחיות טונה
![]()
![]() |
#26 |
הושעה
|
![]() מי שנפרדת ממך בהזדמנות הראשונה לא שווה את זה.
![]() |
#27 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() Bang Bros
לראשות הממשלה! חחחחח הרגע קלטתי את הטונה, איך הגעתם לטונה? הבן אדם ***** על עצמו מעצב, ואתם מדברים על טונה?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה דיי ברור שהיא סיימה את הקשר בגלל ההורים שלה לא?
אם הם הבעיה, לך אליהם ותגיד להם מה שאתה חושב, ושמה שיש ביניכם זה אמיתי ושאתה אוהב אותה ושאתם צריכים להיות ביחד והכל... תיהיה משכנע וזהו.. לא נשמע כאילו זה תלוי בה... שמע אני וחברה שלי בקרוב חצי שנה ביחד ולה יש הורים באמת באמת באמת בעייתיים... אני צריך להחזיר אותה ב1-2 גג,בוא נגיד שהיא לא תישן בשנה הקרובה... אבא שלה לא פעם ולא פעמיים לא הסכים לה לצאת בגלל שהוא יודע שזה איתי והוא לא רוצה שיהיה לה חבר. ובנוסף לכך כל פעם שהיא אצלי הם מתקשרים לוודא שאנחנו לא מזדיינים או משהו... מה שעשיתי זה לנסות להפגין יותר נוכחות בבית שלה(הייתי בא אלייה אבל לא יצא הרבה..), לשבת לדבר עם ההורים פה ושם, שיראו מי אני, שאני בסדר ושאין להם מה לדאוג לה, יש מי שישמור עליה(מומלץ להיות בלבוש מינימלי שיראו עם מה אתה שומר עליה). תנסה להתחבר לאמא ולאחות אם יש, הצדדים הנשים והרגישים של המשפחה, הן יתחברו אליך מהר..
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה אני מבין אותך אותי זרקו אחרי שנתיים ומשהו גם כי הייתי קנאי ועוד כמה סיבות-ירדתי 10 קילו בשבועיים.....
כבר חודש ומשו עבר ויש לנ חבר חדש שיש לו את כל מה שאין לי גוף ברמה תחרותית כסף ושתי תארים...ואני אוהב אותה ומשתגע.... קיצר יהיה בסדר אחי ותקשיב לארבל הוא באמת נתן עצה הכי טובה פה |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() אני במצב יותר גרוע תתנחם בזה
הלוואי והייתי במצב שלך כנס אליי לאיסיקיו אחי 371811916 |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני מדבר איתך הייתה לי חברה שלוש שנים....!!!!!! אין מה לעשות אחי זה החיים ... יש משפט שמה זה נכון ....הזמן מרפא את הכאב ..כול הזמן הייתי חושב עליה היום אני בכלל לא מכיר אותה אין מה לעשות אחיי זה משבר וזה עוברררר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() בגלל זה אני אומר...
חברות = צרות חפש כמה זיונים מהצד ותנסה להשכיח אותה
![]() |
#35 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() מה? היא בסדר?
להפרד מחבר בגלל הורים??? זה הדבר הכי דפוק שישש!!! מה אין לה ראש משלה? בני כמה הם? מה היא ילדה בת 10 שהיא תסתובב עם מי שההורים שלה אומרים לה?? אתה חייב לנהל איתה שיחה דחוף..10 חודשים זה באמת הישג יפה, אל תוותר בקלות, קח קצת הפסקה מאימונים נקה את הראש תנוח ותחשוב על זה. אל תוותר
![]() |
#37 | |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ציטוט:
לבן להתמזמז עם מישהי סתם (אפילו אם היא מלכת היופי של העולם)
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() אחי
כמו שארבל אחינו הגדול אמר תקח הפסקה. אני מציע לך להעלם לגמרי שהיא לא תשמע ממך כלום ולא תראה אותך לדעתי זה יגרום לה להתחרט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#40 | |