|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() הוא צודק,אבל זה מתחת לרמתו ולרמה של האיגוד להתבטא ככה
![]() |
#82 |
מנהל טכני
|
![]() חחחחחחח גדולללללל !!!!
![]() |
#83 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :):):):) אני גמור פה חחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!
מלך אלי, מלך!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() אלי אלי שלא יגמר לעולם...
כל מילה בסלע, איש גדול תרתי משמע, ובאמת הגיע הזמן שיעמוד מישהו וישתיק את התופעה הבלתי נסבלת הזו, שיש לה שם ושם משפחה. קראתי את הדברים של אלי, וכל מה שחסר עכשיו זה שופט שיעמוד ויספור "עשר...תשע"... חברים, זהו נוק אאוט.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Banned
|
![]() אהבתי את מה שאלי אמר !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד לך אלי מילים קדורבנות!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
חבר פעיל
|
![]() חברה אין לכם מושג!!! מקום ראשון... מישל טרוני - ט.ר.ו.נ.י!!!
לא רק שמגיע לו מקום ראשון - צריך לסגור את התחרות ולתת לו את כל הפרסים! מי שראה יודע! ומי שיראה יבין! |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחח אלי הזה ירד מהפסים חחח
גדול!
![]() ![]() ![]() נתונים התחלתיים: משקל: 76, היקף טבור: 86.5, אחוז שומן: 22% לפני אחרונה אצל גיל (8 ביולי, 2007): משקל: 70, היקף טבור: 79, אחוז שומן: 14% לאחרונה אצל גיל (16 באוגוסט, 2007): משקל: 67.7, היקף טבור: 75, אחוז שומן: 12.5% יאללה עוד קצת כוסעמק. בסוף החיטוב - תמונות, פאטי נחשף. :P סבלנות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
חבר פעיל
|
![]() לפי רמת הכתיבה של אלי הוא לא פחות אינפנטיל מאשר פריג'
בעיקרון הוא צודק בכך שהארגון של התחרות היה מבזה ממש בזלזול. אבל מה זה השפת רחוב הזאת?? בנאדם מבוגר שאמור לתת דוגמא מדבר ככה במקום להעביר ביקורת בונה ושימו לב לגאוותנות שלו איך בדיוק הוא רוצה לקדם את הענף ככה?? בנאדם דפוק כמה שזה עצוב המשפט האחרון פשוט קרע אותי "שלא תצטרך בקרוב לעשות פוזות על הבמה עם הבטן השמנה שלך, ואני בטוח שאת זה אף אחד לא ירצה לראות" |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#92 |
חבר פעיל
|
![]() תאמינו לי אולי אלי אמר משפט לא יפה אבל הוא צודק מזה הבושה הזאת תוקעים באמצע בריכה
ואשר פריג' מתנהג כמו אדם אומלל |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והבחור הזה חבר טוב של המשפחה שלנו ושהוא היה במאסה כמו שMAGNEZIUM אמר וזה היה נראה שהוא לא יצליח לרדת כמו שצריך לתחרות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולעצם העניין,זה החיקוי של הגויים ל "ה' ישמור".. ![]()
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
חבר פעיל
|
![]() אהה אומרים(רושמים) ג'יזס קרייסט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
חבר פעיל
|
![]() Zidan יש מצב אתה מעלה לנו תמונות שלך??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עריכה: בקשר לתמונות,אני ניראה כמו נרקומן בגמילה,אז לא ניראה לי שזה מתאים לפורום BB
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
חבר פעיל
|
![]() צודק סתם אמרתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו יש מצב מעלים לי את כל המקומות שזכו אפילו אחרון או איזה אתר כי חבר שלי התחרה ואני רוצה לדעת באיזה מקום הוא זכה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |