|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל שלום
אני חדש פה ועד עכשיו הסתובבתי בפורום תזונה. אני בחיטוב כבר חודשיים והגעתי למצב שאני רואה כבר ריבועים. שאלה בנוגע לhit הבנתי נכון? צריך להתאמן על כל השרירים באותו יום? כל תרגיל רק סט אחד ממש חזק וכבד? ואז יום מנוחה וחוזר חלילה? מה עם אירובי? אפשר כל יום? וhit זה טוב בשביל להעלות מאסה? אז כדאי לעשות את זה בזמן שאוכלים תפריט מאסה? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כן סט אחד כבד לכשל מוחלט של 8 חזרות
וכן עובדים על כל השרירים באותו אימון שלוש פעמים בשבוע אבל האחוז פציעה בתוכנית מהסוג הזה הוא עצום שמור על עצמך
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() למה בעצם אחוז הפציעות גדול יותר?
אולי אנשים מגזימים? או שעושים תנועות לא נכונות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() הכי טוב תעלה את הוולים תוריד את הכשל
ותתחזק ותגדל כמו מלך
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שמע ,זאת תוכנית קשה מאוד, שלא כולם עומדים בה(הגעה לכשל ברוטאלי 3 פעמים בשבוע עם אותו שריר, אפילו בסט 1, היא עדיין דבר קשה). אני לדוגמא ,מתאמן בה קצת עכשיו לכוח ואני בגבול אימון היתר ומגדיל מדי פעם את ההפסקות שלי כדי לתת לגוף להשתקם.
עכשיו, לטיפים: ראשית, עדיף שתעשה hit עם פריודיזציה, כלומר, כמו בhst שבועיים בטווח חזרות אחד(נניח 15) ,שבועיים עם שני(נניח 10) ,שבועיים עם שלישי(נניח 5) ואולי בסוף שבועיים אקצנטרי או טווח חזרות נמוך ואז צריך לעשות deload ,כלומר תקופה שבה אתה נח(אתה יכול, שבוע-שבוע וחצי עם משקלים קלים או הפסקה מוחלטת ). שנית, בשביל להקשות יותר את הסט לרוב מבצעים את התנועה לאט, לדוגמא יש אנשים שיורדים במשך שלוש שניות ועולים במשך שלוש שניות עד הגעה למצב שאי אפשר לעשות חזרה אחת בלי ציטינג(תעשה ככה סקווט של 15 חזרות ולא תוכל ללכת יומיים...). לא לכולם יש את היכולת להתאמן ככה בכל אימון ואם אתה מתחיל בשיטה (ואתה גם לא מורגל לשיטות hft קשות מאוד אחרות), שלא תנסה בשום אופן להפציץ מייד ,תכנס לזה בהדרגה ותקשיב לגוף , תשלב אימונים קלים אם יש צורך להשתקם , אפילו תתחיל עם פעמיים בשבוע ואל תעבוד כלכך חזק ואיטי בהתחלה. כשהגוף יתחזק אתה תוכל להכנס לזה יותר. בכל אופן זאת לא תוכנית שמומלצת בכלל למתחילים והיא לא מתאימה גם לחלק מהמתקדמים יותר, אני לא לגמרי מכיר את כל הורסיות שלה ולא יכול לתת לך יותר טיפים. אני מניח שלליאו אולי יהיה מה להוסיף וגם לגוגל... הנה לדוגמא לינק שמצאתי: http://www.baye.com/articles/high_in...y_training.php |
![]() |
![]() |