ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 21-08-07, 21:55   #1
maya
אחראית תזונה ותוספים.

הסמל האישי שלmaya

עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
שלח הודעה דרך ICQ אל maya שלח הודעה דרך MSN אל maya
ברירת מחדל שוב מאמר בynet

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3439788,00.html
ישן 21-08-07, 22:20   #2
הזברה
IsraelBody VIP - חבר יהלום

"מחקרים הראו שביצוע תרגילי כוח עם מנוחות קצרות יעיל להגדלת מסה שרירית. זה בא בעקבות העלייה בייצור חומצת חלב ועליה בהפרשת הורמון הגדילה."
אני רוצה לראות הוכחה, בינתיים המחקרים שהביאו לפה הראו את ההפך...

בקשר לזה שהשריר מתחזק טיפה, אפשר לעשות מתיחות לאנטגוניסט ,זה אמור לתת את אותו אפקט. בכל אופן הכוונה כאן להתחזקות בסט עצמו לא בהכרח לאורך זמן.

בסך הכל זאת אופציה , אבל אני לא מעריץ גדול של שיטות אובר ברוטליות עם 574 סטים בלי לנשום באמצע. זאת שיטה שיותר מתאימה לחברה שאין להם זמן לדעתי. בשביל תוצאות אפשר להסתפק בפחות סטים יותר מנוחה ויותר עבודה בסט בודד ,מאשר 3 במשקל קל ברצף.
הזברה מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-08-07, 22:37   #3
!Demon!
חבר פעיל

הסמל האישי של!Demon!

כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride

חח מי עובד על כוח נקי עם מנוחות קצרות..איזה שטויות
!Demon! מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-08-07, 22:40   #4
מתאמן צעיר
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי הזברה
"מחקרים הראו שביצוע תרגילי כוח עם מנוחות קצרות יעיל להגדלת מסה שרירית. זה בא בעקבות העלייה בייצור חומצת חלב ועליה בהפרשת הורמון הגדילה."
אני רוצה לראות הוכחה, בינתיים המחקרים שהביאו לפה הראו את ההפך...

בקשר לזה שהשריר מתחזק טיפה, אפשר לעשות מתיחות לאנטגוניסט ,זה אמור לתת את אותו אפקט. בכל אופן הכוונה כאן להתחזקות בסט עצמו לא בהכרח לאורך זמן.

בסך הכל זאת אופציה , אבל אני לא מעריץ גדול של שיטות אובר ברוטליות עם 574 סטים בלי לנשום באמצע. זאת שיטה שיותר מתאימה לחברה שאין להם זמן לדעתי. בשביל תוצאות אפשר להסתפק בפחות סטים יותר מנוחה ויותר עבודה בסט בודד ,מאשר 3 במשקל קל ברצף.
מה זה מתיחות לאנגוניסט? ומה זה למעשה עושה?
אתה מדריך בחדר כושר אחי?
מתאמן צעיר מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-08-07, 00:26   #5
הזברה
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ראשית, אני לא מדריך טיפוסי בדעות שלי ולא עבדתי בשנה האחרונה בכלל (נמאס, יש אופציות יותר טובות, אבל אולי אני באמת אחזור ,כי אני עדיין מאוד אוהב את הנושא ואפשר להתאמן חינם).
בכל אופן, אנטגוניסט זה השריר הנגדי ,או אחד הנגדיים, לשריר שאתה עובד עליו, כמו לדוגמא חלק משרירי הגב בלחיצת חזה, או יד אחורית בכפיפת מרפק.

מתיחות לאנטגוניסט ,זה רעיון ,שעד כמה שאני יודע, הוא לא הכי מבוסס ולא נחקר עדיין , אז קח את זה בחשבון, אבל העיקרון כאן הוא שכביכול השריר המנוגד יהיה רפוי יותר ואז הוא פחות יפריע לשריר המטרה בכיווץ.זו כנראה עדיין יותר אנקדוטה של מאמנים מפורסמים ואתלטים ופחות עניין של מחקרים.(אולי shikolm מכיר?)

ידוע ,שכשמותחים את האנטגוניסט ,אין כלכך הבדל רציני בכוח, כשמדובר בעבודה איזומטרית(כיווץ חסר תנועה) ושמתיחות של האגוניסט מחלישות אותו:

http://www.blackwell-synergy.com/doi...ournalCode=sms
אבל הטענה כאן היא לגבי עבודה דינמית.
הזברה מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-08-07, 00:33   #6
alpha
Banned

חחח הרבה מאמרים יש להם בזמן האחרון.
alpha מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 22-08-07, 03:16   #7
amir harduf
פתו-אסטרוגן

הסמל האישי שלamir harduf

שלח הודעה דרך ICQ אל amir harduf שלח הודעה דרך MSN אל amir harduf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי הזברה
ראשית, אני לא מדריך טיפוסי בדעות שלי ולא עבדתי בשנה האחרונה בכלל (נמאס, יש אופציות יותר טובות, אבל אולי אני באמת אחזור ,כי אני עדיין מאוד אוהב את הנושא ואפשר להתאמן חינם).
בכל אופן, אנטגוניסט זה השריר הנגדי ,או אחד הנגדיים, לשריר שאתה עובד עליו, כמו לדוגמא חלק משרירי הגב בלחיצת חזה, או יד אחורית בכפיפת מרפק.

מתיחות לאנטגוניסט ,זה רעיון ,שעד כמה שאני יודע, הוא לא הכי מבוסס ולא נחקר עדיין , אז קח את זה בחשבון, אבל העיקרון כאן הוא שכביכול השריר המנוגד יהיה רפוי יותר ואז הוא פחות יפריע לשריר המטרה בכיווץ.זו כנראה עדיין יותר אנקדוטה של מאמנים מפורסמים ואתלטים ופחות עניין של מחקרים.(אולי shikolm מכיר?)

ידוע ,שכשמותחים את האנטגוניסט ,אין כלכך הבדל רציני בכוח, כשמדובר בעבודה איזומטרית(כיווץ חסר תנועה) ושמתיחות של האגוניסט מחלישות אותו:

http://www.blackwell-synergy.com/doi...ournalCode=sms
אבל הטענה כאן היא לגבי עבודה דינמית.
לפי מה שאני הבנתי מתיחה (פאסיבית\לא בעזרת השריר אלא בעזרת כוח חיצוני) של האנטגוניסט בעצם תרפה את האגוניסט מה שיעזור במנוחה בין לבין התרגיל וגם מה שאתה כתבת.. כנראה שכמו שכתבת שזה לא נחקר מספיק.
amir harduf מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה