|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]()
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() "מחקרים הראו שביצוע תרגילי כוח עם מנוחות קצרות יעיל להגדלת מסה שרירית. זה בא בעקבות העלייה בייצור חומצת חלב ועליה בהפרשת הורמון הגדילה."
אני רוצה לראות הוכחה, בינתיים המחקרים שהביאו לפה הראו את ההפך... בקשר לזה שהשריר מתחזק טיפה, אפשר לעשות מתיחות לאנטגוניסט ,זה אמור לתת את אותו אפקט. בכל אופן הכוונה כאן להתחזקות בסט עצמו לא בהכרח לאורך זמן. בסך הכל זאת אופציה , אבל אני לא מעריץ גדול של שיטות אובר ברוטליות עם 574 סטים בלי לנשום באמצע. זאת שיטה שיותר מתאימה לחברה שאין להם זמן לדעתי. בשביל תוצאות אפשר להסתפק בפחות סטים יותר מנוחה ויותר עבודה בסט בודד ,מאשר 3 במשקל קל ברצף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() חח מי עובד על כוח נקי עם מנוחות קצרות..איזה שטויות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מדריך בחדר כושר אחי? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ראשית, אני לא מדריך טיפוסי בדעות שלי ולא עבדתי בשנה האחרונה בכלל (נמאס, יש אופציות יותר טובות, אבל אולי אני באמת אחזור ,כי אני עדיין מאוד אוהב את הנושא ואפשר להתאמן חינם).
בכל אופן, אנטגוניסט זה השריר הנגדי ,או אחד הנגדיים, לשריר שאתה עובד עליו, כמו לדוגמא חלק משרירי הגב בלחיצת חזה, או יד אחורית בכפיפת מרפק. מתיחות לאנטגוניסט ,זה רעיון ,שעד כמה שאני יודע, הוא לא הכי מבוסס ולא נחקר עדיין , אז קח את זה בחשבון, אבל העיקרון כאן הוא שכביכול השריר המנוגד יהיה רפוי יותר ואז הוא פחות יפריע לשריר המטרה בכיווץ.זו כנראה עדיין יותר אנקדוטה של מאמנים מפורסמים ואתלטים ופחות עניין של מחקרים.(אולי shikolm מכיר?) ידוע ,שכשמותחים את האנטגוניסט ,אין כלכך הבדל רציני בכוח, כשמדובר בעבודה איזומטרית(כיווץ חסר תנועה) ושמתיחות של האגוניסט מחלישות אותו: http://www.blackwell-synergy.com/doi...ournalCode=sms אבל הטענה כאן היא לגבי עבודה דינמית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() חחח הרבה מאמרים יש להם בזמן האחרון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
פתו-אסטרוגן
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |