ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 12-11-06, 21:19   #41
Nimrod
חבר פעיל

הסמל האישי שלNimrod

חחחח אחרי חיטוב יהיה לי גוף בדיוק כמוהו ונתערב על זה.
הוא גם יותר גדול ממני.
עזוב, בשוקס יש מליון כאלו, ובכלל יש מליון כאלו.. לא משהו מיוחד.
סתם שחיפון עם ריבועים.

ד"א,
ממה לא הייתי רוצה את הגוף של קולמן, הייתי רוצה את של פלקס ווילר 93-96.
לא היה אכפת לי גם את של קווין לברוני לפני הפציעה (96-98 ככה)

"החיטוב שלך זה 80% תזונה
המסה שלך זה 80% אימונים
החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים"

ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) :
http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg

"סמים הם סטרואידים לנשמה"

נמרוד

מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים)
Nimrod מנותק  
ישן 12-11-06, 21:35   #42
FFF
מושעה

לכל הגברברים שאמרו שיש לו גוף של שחיפון ..
אז כואב לכם הלב שבטיפת מאמץ באופן יחסי יש לו גוף יפה
ואני מתכוון שאין לו מאסה אדירה שאם אני מבין הרוב פה רוצים להגיע לדברים כאלה ולהיות סלקטרוים
קיצר זה הגוף הכי יפה שיש וזה מעצבן אותכם שאתם משקיעים יותר וכביכול ה"ילד" מהשכונה עם הגוף הקטן והמחוטב עוקף אותכם מבחינת הערצה של הבנות לגוף
FFF מנותק  
ישן 12-11-06, 21:36   #43
HHHEELLBBOOYY
מושעה

כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
שלח הודעה דרך MSN אל HHHEELLBBOOYY

אתה שם לב שאף אחד לא שם על השטויות שאתה מדבר
HHHEELLBBOOYY מנותק  
ישן 12-11-06, 21:37   #44
ran7
משתמש ותיק

הסמל האישי שלran7

שלח הודעה דרך ICQ אל ran7

ציטוט:
פורסם במקור על ידי FFF
ואני מתכוון שאין לו מאסה אדירה שאם אני מבין הרוב פה רוצים להגיע לדברים כאלה ולהיות סלקטרוים
קיצר זה הגוף הכי יפה שיש וזה מעצבן אותכם שאתם משקיעים יותר וכביכול ה"ילד" מהשכונה עם הגוף הקטן והמחוטב עוקף אותכם מבחינת הערצה של הבנות לגוף
זאת ההודעה היחידה שאני מסכים איתך עליה....
ran7 מנותק  
ישן 12-11-06, 22:10   #45
Takima
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי FFF
הטענה שלך הרבה יותר מדי כללית. אתה לא מכיר את רוב חברי הפורום ואתה בטח לא מכיר את רוב הבנות.
Takima מנותק  
ישן 12-11-06, 22:49   #46
שריר בראש
חבר פעיל

הסמל האישי שלשריר בראש

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Prok
מה שהכי עצוב, זה מה שבחורות מחפשות :\
בואנה מה זה השטויות האלה.... אם אתה חושב שזה מה שבנות מחפשות אתה בטח בצרות עם בנות.

בנות מחפשות גבר!
אתה מכיר את האנשים האלה שאתה רואה אותו ואומר זה גבר!!
זה מה שהם מחפשות!
ולא איזה קוקס... כי הוא יגמור לחבר'ה שלו את האיפור או משהו כזה.
שריר בראש מנותק  
ישן 12-11-06, 23:00   #47
Takima
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי שריר בראש
בואנה מה זה השטויות האלה.... אם אתה חושב שזה מה שבנות מחפשות אתה בטח בצרות עם בנות.

בנות מחפשות גבר!
זה מה שהם מחפשות!
נכון מאד
Takima מנותק  
ישן 12-11-06, 23:07   #48
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

שלח הודעה דרך ICQ אל אליאב קרייסלר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי FFF
חבל שאתה חושב ככה כי פה בפורום הזה אנשים קצת קוקוריקו מטורפים בראש...
לא אכפת מבנות , לא אכפת מהערצה...מצידנו לשבת בבית כל היום עם הצלחת פסטה והחזה עוף - העיקר לגדול!!!!
כדאי שתפנים את זה ולא כל פעם שאומרים למישהו ''חייב מסה'' תעיר לנו , כי בתכלס עם כל החיטוב היפה שלך וכל הפוזה של ''אני חתיך הורססססס ואני לא רואה אף אחד ממכם ממטר''
אתה גם צריך עוד מסה והרבה...
כן זאת הדעה שלי אני יודע שאתה לא מסכים איתה אבל אתה חייב להבין את זה שאתה נכנסת לפורום פיתוח גוף ולא לפורום fitness ודוגמנות...
דרך אגב אתה רואה פה אנשים בתמונות עם אחוז שומן גבוהה ובלי חיטוב מרשים כמו שלך ,
אין לך מושג איך כל האנשים פה נראים במציאות , קח למשל אותי ואת איתי גיימר אני בטוח שחשבת לעצמך שאני סתם מפוצץ נוזלים על אחוז שומן ממוצע ואיתי גיימר הוא סתם שחיפון...(חחח סליחה איתי אבל אני עדיין בשוק מהגודל שלך בין המציאות לתמונות)
אז אין לך מושג איך אנשים פה נראים במציאות אני מדבר בשיא הרצינות אני גם ראיתי תמונות שלך באיזה אתר כזה של בוקים ואמרתי ''ווא ווא מי זה המגודל הזה''
אחרי כמה זמן ראיתי אותך בדום במסיבה של ג'ואל (נראהלי ראש השנה)
ונדהמתי לראות שכשאני עומד לידך אתה נראה במימדים של הרגל שלי...
אליאב קרייסלר מנותק  
ישן 12-11-06, 23:07   #49
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Takima
נכון מאד
לפעמים השתיקה יפה...אם אין משהו חכם להגיד אז אל תגיד
אליאב קרייסלר מנותק  
ישן 12-11-06, 23:11   #50
Takima
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
לפעמים השתיקה יפה...אם אין משהו חכם להגיד אז אל תגיד
נכון, אבל מה לא בסדר? מאד אהבתי את מה שהוא רשם והבעתי את ההסכמה הגדולה שלי איתו בנושא.
Takima מנותק  
ישן 12-11-06, 23:12   #51
HHHEELLBBOOYY
מושעה

דוגרי מזה פורום פיטנס וקוקסינליות?!
HHHEELLBBOOYY מנותק  
ישן 12-11-06, 23:20   #52
FFF
מושעה

ציטוט:

בנות מחפשות גבר!
זה מה שהם מחפשות!
אתם מדברים על הכללות וזאת הכללה גדולה מאוד בנות רוצות בלה בלה אבל בעיקרון אני יכול להגיד לכם שאין לכם מה לדאוג בקשר לבחור הזה לפי המראה אין לו שום בעיה אם בחורות בניגוד לחלק לא קטן מהאנשים פה אין מה לעשות גברים היום צריכים להיות מטופחים חלקים לא חדי גבה ומודעים לעצמם ולגוף שלהם והגיע הזמן שתבינו את זה ואין לי מושג איפה אתם חיים אבל מממזמן אדם כזה לא נחשב לאדם הומו ובקשר לגילאי העשרים פלוס אני מבין למה אתם חושבים ככה כי לפני כמה שנים זה באמת לא היה מקובל אבל היום זאת האופנה ולא רק בקהילה וזה נקרא מטרו סקסואל
FFF מנותק  
ישן 12-11-06, 23:22   #53
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי FFF
אתם מדברים על הכללות וזאת הכללה גדולה מאוד בנות רוצות בלה בלה אבל בעיקרון אני יכול להגיד לכם שאין לכם מה לדאוג בקשר לבחור הזה לפי המראה אין לו שום בעיה אם בחורות בניגוד לחלק לא קטן מהאנשים פה אין מה לעשות גברים היום צריכים להיות מטופחים חלקים לא חדי גבה ומודעים לעצמם ולגוף שלהם והגיע הזמן שתבינו את זה ואין לי מושג איפה אתם חיים אבל מממזמן אדם כזה לא נחשב לאדם הומו ובקשר לגילאי העשרים פלוס אני מבין למה אתם חושבים ככה כי לפני כמה שנים זה באמת לא היה מקובל אבל היום זאת האופנה ולא רק בקהילה וזה נקרא מטרו סקסואל
דבר ראשון אני לא עושה שום הכללות ,
שוב - אני מבקש מימך לקרוא את ההודעה שאני כתבתי בעמוד הקודם ותגיב לי עליה , אני לא בא לפתוח איתך פה ויכוח או מריבה כמו בפוסטים שעברו אני רק רוצה להבין את הראש שלך ולנסות לגרום לך גם להבין את הראש של כל הפורום פה
אליאב קרייסלר מנותק  
ישן 12-11-06, 23:25   #54
אליאב קרייסלר
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Takima
נכון, אבל מה לא בסדר? מאד אהבתי את מה שהוא רשם והבעתי את ההסכמה הגדולה שלי איתו בנושא.
צודק , עכשיו שאתה מנסח את זה ככה אני מסכים איתך , חשבתי שאתה מתכוון להראות שכולם נגד FFF...ואני ממש לא בעד זה , להפך - יש כאן בפורום מלא כאלה שמתחברים עם הדברים שהוא אומר אבל מפחדים להביע דעה כמו שלו בגלל כל ה''קשוחים'' שכאן.

אין לי שום דבר נגד דעות , אם מאיר (FFF) אוהב לעשות את מה שהוא עושה , לבלות , לשתות , אלכוהול , מסיבות , לרקוד - עלה והצלח כי הוא עושה את זה מצויין...

אם מישהו אחר מכאן מעדיף לשבת כל היום בבית עם האוכל , לראות סרטים של רוני קולמן וזה הכיף שלו - הידד , שיעלה ויצליח...

כל אחד צריך לעשות מה שהוא רוצה , לאף אחד אין זכות להעיר לאחר איך לחיות
אליאב קרייסלר מנותק  
ישן 12-11-06, 23:36   #55
Takima
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי FFF
הגדרה מילונית של מטרו סקסואל:
"מטרו-מיני", אדם גנדרן בעל חוש-אסתטי המאוהב בעצמו ובנוסף אוהב סגנון חיים עירוני המבזבז כסף רב על עצמו ועל סגנון החיים שלו; גבא שאינו הומוסקסואל היוצר קשר עם הצד הנשי שלו

נשמע כמוך FFF. (מלבד העניין של הומוסקסואליות)
Takima מנותק  
ישן 12-11-06, 23:49   #56
FFF
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
חבל שאתה חושב ככה כי פה בפורום הזה אנשים קצת קוקוריקו מטורפים בראש...
לא אכפת מבנות , לא אכפת מהערצה...מצידנו לשבת בבית כל היום עם הצלחת פסטה והחזה עוף - העיקר לגדול!!!!
כדאי שתפנים את זה ולא כל פעם שאומרים למישהו ''חייב מסה'' תעיר לנו , כי בתכלס עם כל החיטוב היפה שלך וכל הפוזה של ''אני חתיך הורססססס ואני לא רואה אף אחד ממכם ממטר''
אתה גם צריך עוד מסה והרבה...
כן זאת הדעה שלי אני יודע שאתה לא מסכים איתה אבל אתה חייב להבין את זה שאתה נכנסת לפורום פיתוח גוף ולא לפורום fitness ודוגמנות...
דרך אגב אתה רואה פה אנשים בתמונות עם אחוז שומן גבוהה ובלי חיטוב מרשים כמו שלך ,
אין לך מושג איך כל האנשים פה נראים במציאות , קח למשל אותי ואת איתי גיימר אני בטוח שחשבת לעצמך שאני סתם מפוצץ נוזלים על אחוז שומן ממוצע ואיתי גיימר הוא סתם שחיפון...(חחח סליחה איתי אבל אני עדיין בשוק מהגודל שלך בין המציאות לתמונות)
אז אין לך מושג איך אנשים פה נראים במציאות אני מדבר בשיא הרצינות אני גם ראיתי תמונות שלך באיזה אתר כזה של בוקים ואמרתי ''ווא ווא מי זה המגודל הזה''
אחרי כמה זמן ראיתי אותך בדום במסיבה של ג'ואל (נראהלי ראש השנה)
ונדהמתי לראות שכשאני עומד לידך אתה נראה במימדים של הרגל שלי...
אתה מסכים איתי שזה להיות אובססיבי לחיות בשביל לגדול במקום לחיות בשביל להנות ולהיות מאושר וסלח לי אבל להיות גדול זה לא מה שיהפוך את חייך להיות מאושרים ומלאים ובקשר לעיניין מה זה שווה להיות גדול סתם ואני לא מדבר איתך על אנשים שלא בשיא החיטוב אני מדבר איתך על אנשים אם בטן אם אחוזי שומן גבוהים שכל בחור כזה שדרך אגב אני בטוח שמתאמן רציני אם כל הכבוד יש לו חזה לא קטן בכלל וריבועים מטורפים יראה יותר טוב ועל תשכח הכול תלוי בכמה אחוז שריר יש לך אני יכול להגיע לשמונים וחמש קילו בשקט אם עוד לא מאט שומן וטיפה שריר ואז אף אחד פה לא יגיד לי חסר מאסה אבל בחיים האמיתיים אני יהיה פחות מרשים ולדעת הרוב המוחלט כולל המתאמנים יגידו לי שפעם נראתי יותר טוב ואתם שוכחים אני כולה בן 19 ויש לי הרבה שנים ליגדול ולהתפתח ואני בסך הכול אדם טבעי ויחסית לגילי אני לא חושב שיש לי שום בעיה במסה ובכוח אתם שוכחים אני שוקל יותר מהגובה שלי אם אחוזי שומן נמוכים זה אומר המון שריר
FFF מנותק  
ישן 13-11-06, 09:55   #57
HHHEELLBBOOYY
מושעה

ציטוט:

בנות מחפשות גבר!
זה מה שהם מחפשות!

חח גדול גבר! מילה למילה
HHHEELLBBOOYY מנותק  
ישן 13-11-06, 09:58   #58
HHHEELLBBOOYY
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי FFF
אתה מסכים איתי שזה להיות אובססיבי לחיות בשביל לגדול במקום לחיות בשביל להנות ולהיות מאושר וסלח לי אבל להיות גדול זה לא מה שיהפוך את חייך להיות מאושרים ומלאים ובקשר לעיניין מה זה שווה להיות גדול סתם ואני לא מדבר איתך על אנשים שלא בשיא החיטוב אני מדבר איתך על אנשים אם בטן אם אחוזי שומן גבוהים שכל בחור כזה שדרך אגב אני בטוח שמתאמן רציני אם כל הכבוד יש לו חזה לא קטן בכלל וריבועים מטורפים יראה יותר טוב ועל תשכח הכול תלוי בכמה אחוז שריר יש לך אני יכול להגיע לשמונים וחמש קילו בשקט אם עוד לא מאט שומן וטיפה שריר ואז אף אחד פה לא יגיד לי חסר מאסה אבל בחיים האמיתיים אני יהיה פחות מרשים ולדעת הרוב המוחלט כולל המתאמנים יגידו לי שפעם נראתי יותר טוב ואתם שוכחים אני כולה בן 19 ויש לי הרבה שנים ליגדול ולהתפתח ואני בסך הכול אדם טבעי ויחסית לגילי אני לא חושב שיש לי שום בעיה במסה ובכוח אתם שוכחים אני שוקל יותר מהגובה שלי אם אחוזי שומן נמוכים זה אומר המון שריר
אנחנו מאמינים לאליאב שאומר שמציאות אתה כמו הרגל שלו
תסתכל איזה רגלי קיסם יש לך בתמונה בבריכה רק שלא יהיה משב רוח שיעיף אותך באוויר
HHHEELLBBOOYY מנותק  
ישן 13-11-06, 12:05   #59
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

יותר מגעיל זה התספורת המגוכחת של הבן אדם, לא סובל את הסגנון הזה.
ישן 13-11-06, 12:08   #60
meni32
חבר פעיל

הסמל האישי שלmeni32

בעעע איזה אוחז כיורים שחיף.

"In a Place There Is Life - There Is Hope"
meni32 מנותק  
נושא נעול