ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 21-11-06, 18:06   #21
Kachok
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלKachok

כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
שלח הודעה דרך MSN אל Kachok

חחח הכי מצחיק זה כאני לוקח קריאטין או חלבון ללימודים
אנשים כאלו מטומטמים שהדביקו לי ולעוד אחד שמתאמן וצורך תוספים תדמית של איזה סוחרי סמים או סטרואידניקים עם האבקות האלו
זין על כולם
Kachok מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-11-06, 19:52   #22
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Kachok
חחח הכי מצחיק זה כאני לוקח קריאטין או חלבון ללימודים
אנשים כאלו מטומטמים שהדביקו לי ולעוד אחד שמתאמן וצורך תוספים תדמית של איזה סוחרי סמים או סטרואידניקים עם האבקות האלו
זין על כולם
טוב בוא אני יספר לך משהו שקרא לי חחחחחח,בכיתה ט' נכנסתי לכיתה לסים תתיק והיה שם מורה מחליף שלימד כיתה אחרת ואמרתי לו שאני סם תתיק בכיתה ויוצא..קיצור זה הפריע לו והוא זרק לי את התיק החוצא מהכיתה מהקופסאת קריאטין (שלא הייתה סגורה כלכך טוב בגלל שלא הייתי מספיק אחראי והייתי די מטומטם אז) נפתחה וחצי קופסא נישפכה על הריצפה,הוא כניראה זיהה שזה קריאטין והתחיל למלמל "אני אני אני סליחה" ואני באתי לפרק אותו ובגלל שאיימתי עליו השעו אותי לשלושה ימים ..וכל הכיתה חשבה שאני איזה נרקומן חחחחחחח
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-11-06, 20:03   #23
Kachok
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלKachok

כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
שלח הודעה דרך MSN אל Kachok

על חצי קופסה הוא לא היה נשאר חי להתלונן עלי :d
Kachok מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-11-06, 20:59   #24
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

שמע לאדע אחי, אני אישית לא כזה פאנט כמוכם. אני אומנם כן מתזמן ארוחות וכן שוקל את האורז\חזה עוף, אבל אני בחיים שלי לא אהיה עד כדי כך פדנט (דבר שלדעתי גובל בחורניות) להביא למועדונים אוכל או לבית ספר לבוא עם קופסאות ואבקות.
במיוחד שאם אתה בא עם אבקות לבצפר ישר כולם תופסים ממך אחד שמשתמש בסטרואידים ואז חושבים שהגוף שלך הוא מלאכותי ולא השגת אותו בכבוד.
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-11-06, 21:38   #25
PcGunMan
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
שמע לאדע אחי, אני אישית לא כזה פאנט כמוכם. אני אומנם כן מתזמן ארוחות וכן שוקל את האורז\חזה עוף, אבל אני בחיים שלי לא אהיה עד כדי כך פדנט (דבר שלדעתי גובל בחורניות) להביא למועדונים אוכל או לבית ספר לבוא עם קופסאות ואבקות.
במיוחד שאם אתה בא עם אבקות לבצפר ישר כולם תופסים ממך אחד שמשתמש בסטרואידים ואז חושבים שהגוף שלך הוא מלאכותי ולא השגת אותו בכבוד.
שמע, אני לא מביא אבקות וקיראטנין לבצפר כי אין לי צורך להשתמש בהם בבצפר אני מביא את הסנוויצים שלי ומסתדר אבל אם הייתי צריך להביא אין לי בעיה כולם יכולים למצוץ לי את הזרע בשיערה השמאלית איך שאומרים
ומה זה גוף מלאכותי מה אני פאמלה אנדרסון :):):):) גם אם השתמש בסטרואדים השגת אותו בכבוד אבל פחות חחח
PcGunMan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-11-06, 22:10   #26
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי PcGunMan
שמע, אני לא מביא אבקות וקיראטנין לבצפר כי אין לי צורך להשתמש בהם בבצפר אני מביא את הסנוויצים שלי ומסתדר אבל אם הייתי צריך להביא אין לי בעיה כולם יכולים למצוץ לי את הזרע בשיערה השמאלית איך שאומרים
ומה זה גוף מלאכותי מה אני פאמלה אנדרסון :):):):) גם אם השתמש בסטרואדים השגת אותו בכבוד אבל פחות חחח
תשמע לאדע מצד אחד לא חשוב באמת דעת הקהל הסובבת, אבל מצד שני זה כן מציק שמזלזלים בך ואומרים שוואלה אם אתה לוקח אבקת חלבון אז זה לא שווה. אנשים חושבים שאבקת חלבון זה אבקת פלא שאם לוקחים נהיים סוסים וגם בדרך פוגעים בבריאות.
אני אישית ממש שונא חפירות ואני לא הייתי מסוגל לעמוד בחפירות ובזיוני שכל של הילדים בכיתה שלי על למה אני מביא אורז לבצפר או למה אני לוקח אבקת חלבון.
ישן 21-11-06, 22:13   #27
PcGunMan
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
תשמע לאדע מצד אחד לא חשוב באמת דעת הקהל הסובבת, אבל מצד שני זה כן מציק שמזלזלים בך ואומרים שוואלה אם אתה לוקח אבקת חלבון אז זה לא שווה. אנשים חושבים שאבקת חלבון זה אבקת פלא שאם לוקחים נהיים סוסים וגם בדרך פוגעים בבריאות.
אני אישית ממש שונא חפירות ואני לא הייתי מסוגל לעמוד בחפירות ובזיוני שכל של הילדים בכיתה שלי על למה אני מביא אורז לבצפר או למה אני לוקח אבקת חלבון.
מי שמבין יודע באמת שזה לא מזיק וזה לא גורם להיות סוס (נוסחאת פלאים כמו שאומרים)
יש כאלה שאומרים אתה לוקח אבקות אני אומר כן הם אומרים לי זה מזיק אז אני אומר להם טוב נשמות אתה תשאר שחיף עם כרס בירה קטנה ואני היה פי 8 ממך על הזין שלי מה אנשים אומרים כי הם לא מבינים
PcGunMan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 21-11-06, 22:30   #28
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי PcGunMan
מי שמבין יודע באמת שזה לא מזיק וזה לא גורם להיות סוס (נוסחאת פלאים כמו שאומרים)
יש כאלה שאומרים אתה לוקח אבקות אני אומר כן הם אומרים לי זה מזיק אז אני אומר להם טוב נשמות אתה תשאר שחיף עם כרס בירה קטנה ואני היה פי 8 ממך על הזין שלי מה אנשים אומרים כי הם לא מבינים
עדיין זה מעצבן שנגיד אתה עושה מהפך (ויש םפה אנשים שעשו מהפכים עצומים) ואז כששומעים שהם לוקחים אבקות חלבון אומרים עליהם "אהה בטח בגלל זה אתה נראה ככה", ו-וואלה בתור אחד שכן עשה שינוי דרסטי במראה שלו זה מאוד פוגע ומעליב שלא מעריכים אותך על כל החרא שאכלת ובגלל שאתה אומר שאתה לוקח תוספי מזון כאלה ואחרים אז בעצם כל ההשקעה שלך שווה לפח.
כמובן שבסופו של דבר זה לא משנה כי הרי בתכלאס אתה נראה יותר טוב מהם ואין להם על מה להתווכח, אבל אני אישית טיפה חשוב לי שכן יעריכו את מה שעשיתי כי זה לא היה פשוט בכלל.
ישן 21-11-06, 23:03   #29
NIRAN
חבר פעיל

הסמל האישי שלNIRAN

שלח הודעה דרך ICQ אל NIRAN

אני אוהב שהאנשים האו שחושבים שאתה מנופח מאבקת חלבון בסופו של קונים אחת מהדריך המעפן ולא עולים בגרם!
דרך אגב אני מביא 2 סנדוויצים כל אחד עם 6 פרוסות לחם חיטה מלאה, 2פרוסות עם 20-30 ג' חמאת בוטנים ו70ג' חזה עוף אחרי בישול
ישן 21-11-06, 23:10   #30
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי NIRAN
אני אוהב שהאנשים האו שחושבים שאתה מנופח מאבקת חלבון בסופו של קונים אחת מהדריך המעפן ולא עולים בגרם!
דרך אגב אני מביא 2 סנדוויצים כל אחד עם 6 פרוסות לחם חיטה מלאה, 2פרוסות עם 20-30 ג' חמאת בוטנים ו70ג' חזה עוף אחרי בישול
אתה מביא 2 סנדוויצ'ים עם 6 פרוסות לחם?!?!!?
ישן 21-11-06, 23:14   #31
NIRAN
חבר פעיל

הסמל האישי שלNIRAN

שלח הודעה דרך ICQ אל NIRAN

אכן בימים הארוכים, לרוב זה פיתה מחיטה מלאה עם חמאת בוטנים ו 2 פרוסות לחם ועוף