|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() חוקים מוזרים מכל מיני ארצות, פשוט לראות ולא להאמין
אין להתנשק על פסי הרכבת בשום מקרה שהוא . (צרפת) בפריז המאפרה נחשבת כנשק קטלני ( לצומת לב המטילים ) . (צרפת) חל איסור לירות בחיה כלשהי מתוך רכב נוסע פרט ל....לווייתן . (טנסי) ועברת על החוק אם יצאת מביתך ללא תחתוניך ! ( תאילנד) אם חשקה נפשך במסטיק בזמן טיול בסינגפור על פי חוק אסור למכור את אותו ממתק ! (סינגפור) על פי חוק כול שוטר אשר מקבל שוחד חייב לדווח על זאת, אחרת הוא עובר על החוק . (קוריאה הדרומית) בצרפת אין זה חוקי לחלוטין לקרוא לחזירך האהוב נפוליאון . ( צרפת) אם בעל כרכרה רוצה לעקוף עם סוסו רכב כלשהו ובעל הסוס מרגיש את אי הנוחות של הסוס מחויב הנהג לעצור ואם זה לא עוזר הוא חייב לכסות את הרכב המטריד . ( דנמרק) חל איסור על בעל להכות את מושא אהבתו ברצועה אשר עבה יותר מ6 ס"מ , אלו אם כן היא מאשרת לו . ( קליפורניה) אין זה חוקי באלבמה להסתובב עם גביע של גלידה ........... בכיס האחורי . ( אלאבמה ) חל איסור מוחלט על כל סוגי החיות להזדווג כ 500 מטר מבתי ספר או מקומות קדושים . ( קליפורניה ) עוד חוק שקשור לחיות בקליפורניה אסור לצוד לפי החוק עשים תחת פנס רחוב . ( קליפורניה ) אם אתם לא רוצות שהבית שלכן יוכרז כבית-בושת , אז לפי החוק אסור שיגורו בו יותר מ 8 נשים ביחד תחת אותה קורת גג . ( טנסי ) לא חוקי לחלוטין לדרוך על כסף בשום מצב שהוא ( כסף שיוצר על-ידי המדינה ) - תאילנד בסין יש חוק שקובע שעליך להיות אינטליגנטי על מנת ללמוד במכללה ( סין ) שכחתה להוריד את המים בשירותים הציבוריים יוטל אליך קנס גבוה ביותר ( סינגפור ) עוד בסינגפור זרקתם משהוא ברחוב סתם אתם יכולים למצע את עצמכם בכלא . ( סינגפור ) ביפן מגיל 13 חוקי לקים יחסי מין ( יפן ) כל אזרח בקליפורניה יוכל ליהנות מהשמש לפי חוק . ( קליפורניה) לגבר אסור לפי החוק לירוק ליד נשים ( לבד מותר לו ) - אלאבמה - באלבמה זה לא חוקי להעיף פסולת מן האף כנגד כיוון הרוח . ( אלאבמה) 1
![]() |
#2 |
הושעה
|
![]() שימו לב שהחוקים המטומטמים ביותר הם של אלאבמה.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() יש עוד מלא דברים.
בהוואי זה חוקי לעשות סקס בגיל 14. יש גם משוה שאסור לקשור תנין לברז כיבוי. אסור לעשות סקס עם קיפוד. אסור לעשות סנס אוראלי(לדעתי זה בטנסיי). יש המון חוקים מפגרים בעולם.
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ואנחנו עוד מתלוננים על המצב במדינה
עדיף לנו להיות יפים ולשתוק ![]()
![]() |
#5 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() חלק מהחוקים הגיוניים מאוד דווקא אם מסתכלים על מצבים שונים שהם מנסים למנוע.
חלק כנראה זה סטם ציטוטים שהוצאו מההקשר או שמשעמם מאוד לממשלה המקומית.
![]() |
#6 | |
חבר ותיק
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
god bless america!
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק
|
![]() בידיוק
+מדינה סוציאליסטית כשעוד מעט חצי ממנה בכלל לא תחזיק לחברה את מה שהחברה משלמת עליו מיסים..
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אין על יפן
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() ארגון טרור יורה עליך טילים 7 שנים ומתפוצץ באוטובוסים אז נותנים לו עוד שטחים ונשקים ומשחררים את החברים שלו מהכלא (ישראל)
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() עוד חוק חדש אסור בברזיל להשתמש בפרזנט פרוגרסיב כי זה מראה על עצלנות ,צריך להשתמש בהווה.
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() מזה משנה אם מותר לעשות על פי חוק סקס מגיל 13 ביפן?
למה אם יש לכם חברה או סתם אתם במסיבה ויש לכם קטע עם מישהי ואתם זורמים למיטה פתאום אתם תגידו "לא בעצם עזבי זה לא חוקי" |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() יש בלבנון חוק שאוסר על גברים לשכב עם חיות ממין זכר אלא רק ממין נקבה. :|
![]() |
#16 | |
מנהל מקצועי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() מנטליות אחרת לגמרי יש ליפנים האלה... שמעתי יש שמה פלקטים של פרסומות פורנו ברחובות ולאף אחד לא אכפת שילדים רואים את זה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |