|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן בשיטת Abxabx, Axbaxb
ואני שואל אם ביום המנוחה אפשר לעשות אירובי, או שזה פוגע בהתאוששות ובבניה של השריר?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אירובי בעצימות נמוכה, הליכה מהירה \ ריצה קלה מאוד (לא מומלץ אחרי אימון רגליים) יוכל להיות סבבה ביותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מה לגבי אירובי בעצימות גבוהה לא אחרי אימון רגליים?
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() הממ, לא הייתי כל כך ממליץ על אירובי בעצימות גבוהה, זה לא קשור ספציפית לאימון רגליים, אמרתי שאחרי אימון רגליים זה פשוט מאוד קשה ובנוסף עוד אתה מקשה על הרגליים יומיים ברצף, אני זוכר שמישהו היה עושה פעם בשבוע ביום מנוחה אירובי בעצימות גבוהה (hiit) והלך לו בסדר, תן לזה נסיון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תודה
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני רוצה רק לחדד -
אם כן, אין באירובי אחרי יום אימון בכדי לפגוע בהתאוששות?
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() נכון מאוד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מקפיץ
אפשר רפרנס אחי? אני חושש מאוד מזה פשוט.
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() רפרנס למה בדיוק? אירובי אחרי אימון או בין הימי אימון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בין ימי האימון כמובן, על חשבון ימי המנוחה, והאם זה פוגע בהתאוששות.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני אחפש למרות שאני לא הכי מקור לרפרנסים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() תאמת שמצאתי משהו אחר שסוטר את זה טיפה
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() הקטע הוא שנראה לי הם מדברים על אימונים בעצימות נמוכה משום שדי מדובר על חיטוב באותו מאמר.
עריכה: לבסוף הכל תלוי במטרה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() במסה זה דווקא עדיף... מאשר לעשות תאירובי ביום של הכוח או אחריו ... עדיף לעשות אותו ביום נפרד (ביום שלא עושים כוח) לכן כן יוצא שהשרירים נחים ואתה עושה תאירובי שלך בכייף...
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() השרירים שלך נחים ... זה לא שאתה עושה משקולות.. בוא תסביר לי איך 20-30 דק' אירובי במסה של אופניים או ריצה יפגמו בהתאוששות של השרירים ?
כל עוד הוא מקפיד על לפחות יום אחד של מנוחה טוטאלית זה בסדר...
![]() |
#17 |
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() איזה שטויות מדברים פה באמת
מה שיקבע יהיה העודף הקלורי בסוף היום והאירובי במאסה מצמצם נזקים כמו שאומרים ושורף עודפים הכל ביחס לנתונים של כל בנאדם והנטייה להשמנה בעודף קלורי |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אם האירובי ביום המנוחה פוגם בגדילה\בהתאוששת. Danzig, המאמר לא מתייחס לשאלה באופן ישיר, אלא מציין שכדאי להפריד ביניהם (different days") ולא לעשות את האירובי ישר אחרי האנירובי. השאלה שוב, היא, אם ניתן להסיק שאתה תגדל יופי אפילו אם לא תתן מנוחה - זאת אומרת שאתה נח ממשקולות, אבל ממשיך באירובי.....
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() עזוב, אל תשים לזה לב למאמר הנ"ל הוא ממש סוטר הרבה דברים, באתרים ומאמרים אחרים רובם ממליצים על אימון אנאירובי ומיד אחריו אירובי.
ואן דאם, אופניים וריצה קלה ביום מנוחה לא יפגעו בהתאוששות (אלא אם כן זה יום אחרי אימון רגליים טוב), השאלה היא על אירובי בעצימות גבוהה, ראה Hiit וכו', שבו יש יותר ניצול של מאגרים בגוף ויכול בדרך עקיפה לפגוע בסינטזת החלבון (אם אני לא טועה, אני צריך למצוא את זה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם מי ירוץ ריצה קלה. אם כבר אירובי אז עד הסוף. וריצות אינטרוולים באמת מתישות.. ושוב השאלה אם בדרך ישירה או עקיפה זה יכול לפגוע בגדילה, במנוחה, בהתאוששות........
![]() |