|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תראו,אני כבר תקופה ארוכה(לפחות 4 שנים) מתאמן באופן לא סדיר, אולם תמיד התרבות של חדר כושר הייתה טמועה בי. לפעמים היו הפסקות ופציעות מכל מיני סיבות.
נתונים: גיל - 20.5 גובה - 1.73 משקל - 70 (כבר איזה שנתיים ככה) הלוואי והייתי יודע אחוזי שומן,אבל מה שאני יכול להגיד זה שהם די גבוהים כי אני נוטה להשמין,יש לי מסת שריר די טובה אבל הגנטיקה שלי מבחינת שומן לא טובה בקטע הזה... כרגע אני חייל,משתדל להקפיד על 3 אימונים בשבוע(לפכמים אני מצליח רק 2 אבל 2 זה המינימום) אין לי תפריט תזונה כי זה קצת קשה בצבא. ואני יודע מה אתם הולכים להגיד - אתה לא תהפוך לסופרמן רק מלשתות אבקה,אתה צריך לפריט תזונה. ובכל זאת במצב הקיים אני צריך ייעוץ - כרגע נגמרה לי האבקת חלבון (אבקה של חברת Now לא מי יודע מה) ואני שוקל לקנות אבקה חדשה. עכשיו דיברתי עם אלעד מהסניף של ראשון,והוא המליץ לי על 3 אבקות: 1.Perfect Whey - של נייצ'סרס בסט 2.Pure Pro - ABB 3.Metabolic Whey - MRM הסיבה למחירים הנמוכים היא שהאבקות האלה פשוט עוד לא נכנסו למעגל עליית המחירים של מי הגבינה בארה"ב. ברגע שייגמרו הסטוקים גם הם יעלו באזור ה-350 כמו האבקות הגדולות של אופטימום ו'צמפיון. הוא המליץ לי עפ"י הנתונים שאמרתי לו(והזהיר כי הוא אומר את זה בלי שהוא רואה אותי ולכן זה לא מדוייק) על אבקה מס' 1 של נייצ'ר בסט מכיוון שיש לה אחוז מאוד נמוך של פחמימות(1 גרם) ושומנים (1.5 גרם) ובנוסף,בניגוד לאבקות האחרות הוא אינו מומתק באפסרטיים או בממתיקים בעיתים אחרים שלפעמים סופחים נוזלים וגורמים למראה שמן. והשאלות הן: 1.מבחינת מה הכי מומלץ מבחינה אפקטיבית(אני יודע,זה אינדיוידואלי וחלבון זה חלבון אבל בכל זאת...) איזו מבין 3 האבקות הכי מומלצת מאנשים שטעמו? 2.טעמים,תנו לי לשמוע המלצות מה הכי טעים. מחר אני הולך לקנות...תודה מראש :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אני ממליץ לך על Mrm, הבנתי שהשוקו מוצלח מאוד.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() ציטוט:
נ.ב panic : אנלא מאמין ! עוד מעט 10000 תגובות ! מזל טוב !
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() רות,קיבלתי. אוקיי חבר'ה עוד תגובות...
בנוסף,מאוד אשמח לראות ערכים תזונתיים של האבקות של Abb ו-mrm כי באתר לא מצויין... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() זהו נגמרו התגובות?? מה קורה חבר'ה...זה ממש חשוב לי מחר אני הולך לקנות אחת מהן...!
עוד משהו: דיברתי בטלפון עם אלעד מהסניף של ראשון,נתתי לו קצת נתונים עליי והוא אמר שעל פי מה שאני מתאר את עצמי ובלי לראות אותי(שאני אקח את זה בערבון) הוא היה ממליץ על ה-Perfect whey של נייצ'ר בסט מהסיבה כי היא מכילה כמות מזערית של פחמ' - גרם 1 וכמות נמוכה של שומן -- 1.5 גרם. בנוסף, בניגוד לשאר האבקות,היא לא מכילה חומרים ממתיקים למיניהם שגורמים לספיחת נוזלים ולמראה שמן... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() אבקת מלט זאת לפי מה ששמעתי...
לך על אופטימום או צמפ'יון .. אם אתה רוצה משהו יותר זול לך על הפרו או על ה-mrm
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מניסיון הmrm שוקו נחמד מאוד
נייצר בסט טעם תות ככה ככה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
ושוב,מתוך נסיון שלך אם טעמת משהו...? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() טוב בסוף קניתי את השוקו של נייצ'ר בסט...מקווה שאני אהנה ממנו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() עוד שאלה,מישהו יודע את הערכים של ה-bcaa והגלוטמין של האבקה? כי בערכים התזונתיים זה לא מופיע...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כן באמת מעניין..ומה של הmrm?
|
![]() |
![]() |