|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() אחלה כרטיס.
גלעד,מה משקלי העבודה ש'ך? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד אם מוטיבציה ואהבה כזאת לספורט אני בטוח שנעודד אותך עוד שנתיים אם גביע ביד בהצלחה אח יקר
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() נהנתי לקרוא,גלעד ענה במקצועיות וכנות..תודה יואב טל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
חבר פעיל
|
![]() באמת ראיון מצויין, תגובות מעמיקות וכנות
![]() יאללה גלעד - המשך בדרכך וב2009 אנחנו נראה אותך על הבמה זוכה במקום ראשון כמו גדול :p אה ויואב - אחלה ראיון !
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() נהנתי לקרוא אחלה של כרטיס !
בהצלחה בהמשך גלעד !
![]() |
#26 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ראיון מעניין עם אדם מעניין ורציני שאוהב באמת ומשקיע בספורט מכל הלב.
מהיכרותי המוקדמת עם גלעד, לא היו לי הרבה הפתעות מהראיון הזה. אהבתי את הקטע עם הכבוד שעשו לו בבית הספר בו למד - אני בטוח שזה היה דבר אדיר עבורו - מה שנקרא להכנס מהדלת הקדמית, ובהחלט מגיע כבוד על ההשקעה וההקרבה. בהצלחה חבר!
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה כתבה!! גלעדדד אתה מספר 1 תאמין לי כל הכבוד על המוטיבציה אחי גאה בך ובמיוחד השינוי שהרבצת צריך להצדיע לך לא למחוא כפים
![]() ( הכתבה לא ממש חידשה לי משהו ידעתי כמעט הכל) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() גלעד אחי נהנתי מהכרטיס! יא שור מקווה שתצליח בתחרויות, ושתמשיך להשקיע ולגדול!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
חבר פעיל
|
![]() אהבתי שאתה מתכנן על 2009, ולא ממהר ועושה החלטות פזיזות.
עלה והצלח ![]()
![]() |
![]() |
#30 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נהנתי לקרוא את כל הכרטיס, ולפי מה שיואב רשם, זה רק חלק א' - יש למה עוד לצפות.
גלעד, אתה אדם באמת מיוחד, מאוד כנה, טוב לב וחדור מוטיבציה... כמו שצריך! אני מקוה שיהיה לך רק טוב ובהצלחה, גם בתחום פיתוח הגוף וגם בשאר התחומים. יהיה מאוד מעניין לראות אותך עולה, בע"ה, על הבמה ב-2009!
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() גלעד אתה מספר 1 תאמין לי!
עוד כמה שנים של סייקלים ואף אחד לא יוכל עליך בארץ ובעוחלם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() נהננתי לקרוא תכתבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() חברים יקרים ,
זה היה רק חלק א חכו לחלק ב ו ג הרבה יותר מעניינים וחושפניים . הראיון עם גלעד היה שונה ומעניין בגלל ההכרות שלי איתו לפני הכימייה והפתיחות כבר הייתה וקיימת בנינו . גלעד הוא בחור חם , אמיתי וכנה , ומי שמצליח להגיע אליו רק מרויח חבר אמיתי ונאמן . נהנתי מאוד לערוך את הראיון עם גלעד זה היה יותר כמו שיחה של חברים לנשק . אני בטוח שבחלקים הבאים של הראיון תהנו יותר , זה פשוט מתחיל להיות יותר מעניין . אגב כרטיס ביקור הבא ב"ה יהיה על עבאד קאעדן .
![]() |
#33 | |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]() למה 2 חלקים עכשיו ייקח עוד חודש עד החלק השני.
אחלה ראיון. ציטוט:
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() גלעד כל הכבוד יא מטורף תמשיך כך!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() גלעד הרעל הזה משפיע פה על כולם לטובה תמשיך להביא אותה במאסה
בהצלחה אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() ומתי יעלו שאר החלקים?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
|
![]() חבר'ה אני לא אוותר על הענין הזה!
מהכרטיס ירד השם של אחד החברים הכי טובים שלי שפירגן ועזר לי לאורך הדרך לקראת התחרות זה ד"ר וין דיזל (אלכס) שהיה כותב פה,הבחור בניגוד לאחרים ידע מה ההתקדמות שלי וידע לתת תמיכה ועידוד לקראת התחרות ושהייתי על הבמה הוא יקבל ממני כבוד ופירגון בכל מקום. אוהב אותך אח שלי !!! אבל שורה תחתונה! עומר לנדאו זה הבן אדם שהחזיק אותי כל הדרך ודאג שלא משנה מי מנסה לדרוך,לעקוץ או להכשיל אותי תמיד ידע לתת עידוד ופירגון והרבה יותר מזה! בזכותך אני בדרך הנכונה אחי!!אוהב אותך!! "האש שבליבי שרפה אותי אין מה לעשות חבר זה גורלך!!!! אתה שבור מאהבה לבקבוק נימכרתהההההההה כשאתה לידי שום דבר לא יחסר בי את נשמתי נתתי אותה לא הכזבתי למזרק נמכרתי למזרק נמכרתיייייייי מי שאוהב לא יודע מה אני עברתייייייי" |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() גלעד, בעזרת השם אתה לוקח ראשון ב2009 =]
אוהב אותך אחי!! תמשיך להפציץ ולתת בראש ותגיע רחוק! |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() יתותח גלעדדד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() ציטוט:
אחי לא ירד כלום העברתי את זה לחלק ג" של הכרטיס שום דבר לא נמחק ולא נערך כל מה שכתבנו ואמרנו בנושא הזה נמצא בחלק האחרון של הכרטיס , זה החלק של המשחק הסיצואצייאות .
![]() |