|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש עכשיו מצלצלים ואני יודע את התשובה בדוק התשובהה היא פנמה בדוק בדוק אז אני שלחתי אס אמ אס אחד לנסות ת'מזל שליי
בקיצור אני מקבל שאלה והקטע זה לענות הכי מהר עניתי מהר אבל היה רשום "לא הצלחת נסה שוב הפעם בעלות של 0.5 ש''ח" אמרתי לעצמי כוסעומוקקק כולה חצי שקל אני ישלח הרבה אס אמסים מקסימום אני יצא בקנס של 10 שקל גג אני שולחח עונה תשובות באטרף שולח ועונה וכל שנייה "ענית נכון אבל לא הכי מהר" שולח עונה נכון שולח איזה 9 הודעות שלחתי פתאום שמתי לב בהודעה של השאלה שאני מקבל רשום "תשלח נכון - ז לא נכון - א בעלות של 4.5 ש''ח ושלחתי איזה 10 הודעות חשבתי זה עולה חצי שקל ולא שמתי לב לזה כי ניסיתיי לענות מהר בקיצור 10 כפול 4.5 זה איזה 45 שקל ככה הלכו חאווהה בני זונותתתת שישרפוווווווווווווווווווווו איזה עצבים אני לאאא מאמיןן 45 שקל על פארש 3 שעות עבודה פארשש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() דרך אגב תנסו לשלוח כולם לפחות פעם אחת התשובה היא או פנמה או קורדובה אחד מהם 100 אחוז אני מוכן להשים כסף
אני אומר 80% פנמה 20 אחוז קורדובה מי שלא מבין על מה אני מדבר שימו ערוץ 10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אתה טועה
זה לא 4.5 לכל הודעה פעם ראשונה זה 4.5, אחרי זה כל פעם שטעית ולחצת לנסות שוב או שלא הספקת ולחצת לנסות שוב, זה עוד 0.5 שקל..
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ככה חשבתי אחי אחרי זה שמתי לב להודעה של השאלה עצמה רשום "לשליחה 4.5" בני זונות תבדוק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אגב את כל השאלות צדקתי ותקתקתי אותם מהר רצח ועדיין לא זכיתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() דופקים אותכם באותיות הקטנות
אחי תבין המניאקים האלה עושים עלינו עשרות מליונים ותאכלס אני אומר לכם הסיכויים לנצח הם יותר קטנים מלזכות בלוטו.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
חדר כושר: בצבא כרגע בקושי מתאמן
|
![]() חחח למה ניסית רשמו פה שזה חרטה שראיתי את זה ידעתי שזה חרטה שאלות ממש קלות לא נראה לי אמיתי בטוח מסדרים אותנו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה סתם סולשיט התוכנית הזאת!
גם איזה פעם אני קולט תמונה של חייה ושהתמונה מחולקת ולחלקים ולכל חלק יש מספר ואז בצד רואים תמונה של הראש של החייה ושואלים איזה מספר זה זה ברור שהם נותנים שאלות כאלה בשביל שמלא יתקשרו ובסוף רק אחרי שעה מעלים מישהו לשידור קיצר זאת חרא של תוכנית ואני לא סובל אותה
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() הייתה לי תקווה כי יואב מהפורום עלה לשידור וזכה ב700 שקל ככה שבראש שלי שזה לא חרטה ואנשים מההפקה וכו..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() וואלה טעית .. הוסיפו את האות א'
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כן כוסעמקק הסתמכתי על התמונה מאחורי האותיות בדקתי בגוגל ארט' זה נראה הכי הגיוני.. עכשיו אני הולך על אלבניה או אנטרטיקה אנערף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
ויש מלא מדינות.. אורגוואי ארגנטינה אנגליה ועוד מלא.. סתם תוכנית ששואבת ממך כספים.. לא שווה את זה
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() זה המשחק אחד הקשים שהיו
זה כמו שהיה פה פעם איזה משחק שנתנו 8 אותיות והיה צריך להרכיב איזה מילה שהייתה כתובה במעטפה משו דומה למשחק הזה בקיצור היה מליון אפשריות לתשובה אפשרית ואף אחד לא ענה נכון עד סוף התוכנית וזה מה שיקרה גם עכשיו המשחק הזה פשוט בלתי פתיר!יש מליון אפשרויות אהה וזה 10x5 לא 4.5 כי יש גם תהודעה הראשונה של ה ר' שעולה 0.5 שקל ככה שביחד זה 5 שקל חח
![]() |
#14 |
|
![]() ארתריאה?!?!?!?!??!? Wtf?!?!??!
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מזה המדינהה הזאת בכלל ![]() איזה עלובים הם בדוק זה מתוכנן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ד"א הנה 500 שקל מהזכייה (100 שקל ביזבזתי לפני שצילמתי):
http://img101.imageshack.us/img101/5608/60010100cy5.jpg אני שונא את התוכנית המעפנה הזאת. עזבו את זה שהם סוחבים כל שאלה מפגרת במשך חצי שעה כדי שעוד ועוד אנשים ישלחו SMSים, הכוסיות שהם שמות לבלבל את המוח ממש מטומטות בצורה שלא תאמן. בחיים לא חשבתי שאפשר לבלבל את המוח בכזו צורה על שאלות כאלה מעפנות, הם מתנהגות כאילו הציבור מטומטם או שמישהו חבר שלהם ..איזה סתומות יא רבאק. העיקר ת'600 שלי עשיתי חח וסלאמת' לתוכנית הזאת. ![]() אתמול הייתה להם שאלה עם פלטות של משקולות: לחבר את ס"כ המשקולות שיש בתמונה. מוכן להתערב שהיה שם 235 בסה"כ הכולל של המשקולות. איכשהוא אנשים שעלו לענות הגיעו ל-500/600 ..WTF. בסוף נרדמתי בלי לשמוע מה התשובה הנכונה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() כן שבוע שעבר או משהו כזה הייתה מדינה שנגמרת בה' והיא אמרה זה מדינה שהייתם רוצים לטוס וזה קיצר בלבלה תמוח, הייתי בטוח איטליה אחרי זה הוסיפו י' ואות ראשונה ס' וזה היה רשום כשם אחד ארוך קיצר סיציליה איטליה לאדע מה עוד יש, בסוף מה המדינה? סנטה לוציה.
מי פאקין מכיר ושמע על המדינה הזאת ירעבק ועוד שיעשו הפרדה 2 מילים עשו כמילה אחת שרמוטות.
![]() |
#19 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
בסוף מה זה? מונטנגרו ![]() ואיזה אחד אמר קונגו. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() סתם זונות.
אגב תדע שרק בגללך העזתי לשלוח Sms, עשית לי תקוות שווא עם הזכייה המזדיינת שלך, שלחתי 9-10 הודעות כמו פראייר ![]()