|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע שצריך ויזה כדי לקנות דברים מחו"ל נכון? אבל איך כל הדברים האלה עובדים?
אני זוכר גם שקראתי בפורום שמישהו בשם הומי אמר משהו שיש לו כרטיס של צעירים או משהו והוא בכל זאת הצליח לקנות תוספים וכאלה ואם אני רוצה לקנות למשל דרך פייפל אז מה צריך בשביל זה? כאילו פייפל אבל בכל זאת להעביר לו כסף מהכרטיס אשראי |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() צריך ויזה..לא משנה איזה
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() אני יכול למכור לך כרטיס Israccard.web שזה בעצם כרטיס וירטואל בינלאומי.
יש בו 400 שקל ואני לא צריך אותו. איפה אתה גר? פרטים על הכרטיס: http://www.isracard.co.il/text.asp?g...&targetid=2234 |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ואם יש לי כרטיס ישכרכט רק של הארץ ואני עושה תחשבון הזה הוא נותן לי להזמין חול?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול להרוויח ישירות לפייפאל או להכניס כסף לשם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() מזאת אומרת להרוויח? מהאתרים האלה שמרוויחים מהם כסף? רק שתדעו זה עסק קיים וענק, אנשים עושים מזה מלא כסף, אבל צריך לדעת להתעסק בזה
אז אין לי זמן לזה ומזאת אומרת להכניס כסף ל-Paypal? הידע הבסיסי שלי בנוגע לזה, זה שכדי להשתמש בזה אתה צריך להכניס כרטיס אשראי או משהו אני יכול פשוט לפתוח חשבון, ולהכניס כסף מבלי להכניס כרטיס אשראי? ואיך אני מכניס בכלל דולרים לשם? לא ממש התענייתי איך הדבר הזה עובד מה שאני רוצה לקנות זה מוצרים במשחק רשת |
![]() |
![]() |