|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
ואדבאיור אמנם יודע לכבוש, אף אחד לא יקח את זה ממנו, אבל עדיין אין לו את הבטחון והחדות הנדרשים. זה יבוא עם הנסיון.
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() יום אבל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() מה נסגר עם כריסטיאנו רונאלדו? לא נמאס לו להבקיע?
בעונות הראשונות שלו ביונייטד (בעיקר 03/04, 04/05 וגם 05/06 אפשר לומר), הוא סתם היה מעביר את עצמו ולא עושה משהו באמת מועיל. שערים הוא לא הבקיע הרבה. אבל החל מהעונה שעברה ובמיוחד העונה, הבנאדם בטירוף. והוא לא חלוץ בכלל .. היחיד שאני זוכר שהבקיע בצורה כזו פנומנלית הוא רונאלדו השמן, זה שפעם היה השחקן הטוב בהיסטוריה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדעתי קאקא הכי טוב בעולם רק שהוא ניתקע בקבוצה של זקנים שלא מצליחה לזוז עם קאקא יעבור לקבוצה שנימצאת במצב יותר טוב מי של מילאן אז תיראה איזה שחקן הוא
![]() |
![]() |
#27 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומה עם הגדול מי כולם פלה וגם ראול אולי עכשו פחות אבל הבקיע הרבא בגיל 29 מלך השערים של ליגת האלופות ויש עוד הרבא
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() השחקן הטוב בעולם? לא מסכים איתך.
כן רקובה צודק, הוא היה תמיד תותח בכל העניין של תרגילים וענייינים, רק אף פעם לא הכניס שערים, עכשיו זה שונה בכל אופן. לדעתי קאקא שחקן מצויין לא פחות, אולי אפילו יותר.
![]() |
#29 |
הושעה
|
![]() ארסנל כבר מובילה 1 - 0!
![]() |
#30 |
Banned
|
![]() איזה באסה אחר י זה לראות מכבי ת"א - מ.ס אשדוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
|
![]() 1-1 ישששששששששששששששששששששש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() חחח אני רואה עכשו את המשחק של בארסה ההבדל בין זה לבין הליגה הישראלית זה שמיים וארץ
הליגה הישראלית זה ילדים בגן חובה ליד הליגה הספרדית או האנגלית
![]() |
#33 |
|
![]() ישששששששששששששששששששש 2-1 לצ'לסי צמד לדרוגבה היה מסריח מחצית ראשונה ומה נהיה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() טובבבב........ איןןן אני חולה על דרוגבה שחקן ענקק
![]() |
#36 |
חבר פעיל
|
![]() תותחון הבוז'אן הזה לא ראיתי את המשחק מהתחלה, יפה לו זוג.
![]() |
#37 |
|
![]() אברם ניצח! כל מאמן אחר היה מחליף את דרוגבה (חצי פצוע ויכולת חלשה)במחצית הראשונה אבל הוא השאיר אותו ויצא גדול-האוהדים שרו קאמבק מוריניו עלקקק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
הושעה
|
![]() זהו, עכשיו זה הכל או כלום - גרנט צריך ללכת עד הסוף והוא הוכיח שיש לו את היכולת והכלים לעשות זאת.
![]() |
#39 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |||
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
1. אין לך מושג בכדורגל 2. אתה חי על סטיגמות כגון "פלה הגדול מכולם". אני חותם לך בערבות שמעולם לא ראית מה פלה עשה בקריירה שלו. ועם כל הכבוד למשה שהוא עשה בקריירה שלו, בתקופה ההיא, אי אפשר להפוך אותו לגדול מכולם. אחד החלוצים הגדולים והמשובחים- כן. הגדול מכולם- ממש ממש לא. ציטוט:
ציטוט:
ראול? תגיד, אתה צוחק עליי? בשיא שלו הוא לא דיגדג רבים וטובים כגון רונאלדו בשיאו, מראדונה, זידאן, באג'יו וכו'. על זה שהוא מלך השערים של ליגת האלופות מגיע לו הרבה כבוד, הוא היה בעבר סקורר ענק, אבל כמות שערים זה לא מה שקובע. קח לדוגמא את ואן ניסטלרוי שכבש בעונות הראשונות שלו ביונייטד בצרורות וכעת הוא הכובש השני בתולדות הצ'מפיונס. מדוע אותו לא הזכרת כמועמד לשחקן הטוב בעולם? אני יאמר לך מדוע- מפני ששערים - כמו שאמרתי - הם לא הכל. היכולת, היכולת, זה מה שהופך שחקן מעוד סתם שחקן טוב לשחק על. רונאלדו בשיאו לא ראה ממטר כל חלוץ אחר שהיה בהיסטוריה, וזה כולל את רומאריו ופלה (ששיחק בתקופה בה המגינים היו בדיחה מהלכת). |
|||
![]() |
![]() |