ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 24-03-08, 11:52   #61
ניגרי ענק
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי

הסמל האישי שלניגרי ענק

כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eminemfan
השחקן הטוב בעולם כיום.

זה לא שחקן: זו תופעת טבע.
שנים שלא היה דבר כזה בכדורגל העולמי, גם מרהיב וגם יעיל.
הייצור הזה פשוט מבקיע מתי שבא לו, והוא כל כך מגוון, פשוט לא יאומן.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ניגרי ענק מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-03-08, 11:54   #62
ניגרי ענק

הסמל האישי שלניגרי ענק

גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ran7
מספיק לדבר שטויות הוא גם לקח סמים שפוגעים בכושר קוקאין וכל החרטא הזאת.
תראה לי עוד שחקן אחד בעולם שיכול לזכות עם 10 נגרים ב2 אליפיות איטיליה וגביע עולם.
אנחנו לא מדברים כאן על איזה בן אדם צריך להיות, מדברים על כדורגל נטו, ובזה מה לעשות אין למראדונה מתחרים

אל תשכח שהוא גם שיחק נגד רתכים וחוטבי עצים.
עם כל הכבוד, דברים שעושים היום מסי וכריסטיאנו נגד בלמים של 30 מיליון דולר - מרשימים יותר.

ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות

אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה

סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010
ישן 24-03-08, 11:57   #63
eminemfan
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלeminemfan

כללי:: אלי בן עזרי
שלח הודעה דרך ICQ אל eminemfan שלח הודעה דרך MSN אל eminemfan

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
זה לא שחקן: זו תופעת טבע.
שנים שלא היה דבר כזה בכדורגל העולמי, גם מרהיב וגם יעיל.
הייצור הזה פשוט מבקיע מתי שבא לו, והוא כל כך מגוון, פשוט לא יאומן.
באמת אין דברים כאלה גם נוגח מעולה/מגביה/בועט/דריבל/תשוקה למשחק/יעילות/יציבות-אין לו חסרונות.
eminemfan מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-03-08, 11:59   #64
ניגרי ענק

הסמל האישי שלניגרי ענק

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Dino Psaras
התבלבלתי וחשבתי שכתבת את השמות ההם כשחקנים שלדעתך הם הגדולים אי פעם. טעות שלי. הכוונה לא הייתה לכמות נטו מפני שכאלו לא חסר. אדריאנו בימים הטובים, ויירי, שבצ'נקו, הנרי, טרזגה, לוקה טוני וכו'. לא חסרים שחקנים שהבקיעו בכמויות. העניין הוא שלא מדובר רק בשערים, אלא בדרך שהם הובקעו. ובאספקט הזה, אין לרונאלדו שני וזה מה שהפך אותו בשיאו לשחקן הכי טוב אי פעם שנראה על מגרשי הכדורגל. מה שהשחקן הזה עשה, אף אחד אחר יצליח לשחזר.

מכריסטיאנו רונאלדו אני כל כך מתרשם מפני שהוא לא חלוץ, ועד לא מזמן הוא לא נתן תפוקה כזו. 34 שערים יש לו בנתיים, ומאבק האליפות באנגליה עדיין פתוח והיונייטד בצ'מפיונס, אני לא אהיה מופתע אם הוא יגיע ל-40 ואז זה יהיה לא נורמלי. זה פתאום פרץ לו. כמובן שמבחינת היכולת הוא גם לא מתקרב לרונאלדו האגדי של ברצלונה ואינטר בסוף שנות ה-90'.

ולא הבנתי- מה דעתך על ראול? שהוא השחקן הכי טוב אי פעם?

צודק מאתיים אחוז, רונאלדו בתקופה של ברצלונה ואינטר זה דבר שספק אם אי פעם ניתן יהיה לשחזר, אפשר היה לעצור אותו בדרך אל השער רק עם רובה אם 16, הדריבלים על מגרשים שלמים, שבת אחרי שבת, זה היה פסיכי לגמרי.

ישן 24-03-08, 12:07   #65
eminemfan

הסמל האישי שלeminemfan

השחקן הטוב בכל הזמנים זה לא רק מה שעשית על הדשא אלא גם ההשפעה שלך מחוצה לו-במונדיאל 90' כשארגנטינה שיחקה נגד איטליה בנאפולי עיר איטלקית לכל דבר 60 אלף מקומיים עודדו את מראדונה תחשבו כאילו ישראל תארח מונדיאל ונשחק נגד קרואטיה ברמת גן ו40 אלף אוהדים ישירו שירי הלל לג'ובאני רוסו-בלתי נתפס.יש מקדשים בארגנטינה שסוגדים רק לו:"מרדו,מרדו" בארגנטינה הוא לא אליל הוא האמא של האלילים ובמזרח הרחוק גם ובכלל בעולם כולו.הוא הבקיע את השער הכי גדול בהיסטוריה של הכדורגל ולא יעזור לאף אחד-עשה דברים מדהימים במונדיאלים שזה הטורניר הכי חשוב-הוא בא מפרבר עני מבואנוס איירס(קלאסי) אבל הכי לא תואם ספורטאי עם הגובה שלו והשמנמנות שלו אבל עדיין הוא הגדול מכולם
ישן 24-03-08, 12:09   #66
ניגרי ענק

הסמל האישי שלניגרי ענק

ציטוט:
פורסם במקור על ידי *DAVID*
חחח אני רואה עכשו את המשחק של בארסה ההבדל בין זה לבין הליגה הישראלית זה שמיים וארץ
הליגה הישראלית זה ילדים בגן חובה ליד הליגה הספרדית או האנגלית

הליגה הישראלית זה לא כדורגל, זה כדורעף חופים או מחניים, משהו כזה - אבל זה בטח לא כדורגל. תהייה לנו נבחרת רק כאשר עשרים שחקנים ישחקו בחו"ל כבר מגיל 20, וממש לא חשוב איפה - רק לא פהץ
אני השנה נהייתי כל כך אדיש לליגת העל שאפילו בתוצאות בדיעבד אני לא מתעדכן.
פשוט הבנתי שעובדים עלינו, כל ילד שמשחק בשכונה יכול לעשות את מה עושים בלפנים כמו ארבייטמן ועומר פרץ. פשוט בושה לענף, אנשים כאלה במדינה אחרת היו מתדלקים בתחנת דלק, אלה מתפרנסים כמו ברוני ספינות, ועוד שמים זין, יוצאים לפאבים עד לפנות בוקר, מתעצלים באימוני כושר. איחס, בא לי להקיא עליהם.
מקווה שבוזגלו יברח מכאן כבר בשנה הבאה, וגם שפונגין ועוד כאלה שיש סיכוי שעוד ייצא מהם משהו.
איך קיבינימט מכבי תל אביב, מועדון מקצועני, לא השכילו להוסיף לשפונגין עוד 8 קילו שריר?? מה זו החובבנות הזאת?? גועל נפש.

ישן 24-03-08, 12:22   #67
ניגרי ענק

הסמל האישי שלניגרי ענק

ציטוט:
השחקן הטוב בכל הזמנים זה לא רק מה שעשית על הדשא אלא גם ההשפעה שלך מחוצה לו-במונדיאל 90' כשארגנטינה שיחקה נגד איטליה בנאפולי עיר איטלקית לכל דבר 60 אלף מקומיים עודדו את מראדונה תחשבו כאילו ישראל תארח מונדיאל ונשחק נגד קרואטיה ברמת גן ו40 אלף אוהדים ישירו שירי הלל לג'ובאני רוסו-בלתי נתפס.יש מקדשים בארגנטינה שסוגדים רק לו:"מרדו,מרדו" בארגנטינה הוא לא אליל הוא האמא של האלילים ובמזרח הרחוק גם ובכלל בעולם כולו.הוא הבקיע את השער הכי גדול בהיסטוריה של הכדורגל ולא יעזור לאף אחד-עשה דברים מדהימים במונדיאלים שזה הטורניר הכי חשוב-הוא בא מפרבר עני מבואנוס איירס(קלאסי) אבל הכי לא תואם ספורטאי עם הגובה שלו והשמנמנות שלו אבל עדיין הוא הגדול מכולם

בסדר אבל שוב: כנס לפרופורציות, הבנאדם כידרר מול בלמים שאפילו ראובן עובד יכול לעבור (בתנאי שזה היה רגע נדיר בו הוא לא בילה לילה קודם בפאב והוריד 5 באגטים שווארמה).
מסי מקרקס בלמים בעלי טכניקה ופיזיות כאילו היו קונוסים, זה הרבה יותר מרשים.

ישן 24-03-08, 12:22   #68
eminemfan

הסמל האישי שלeminemfan

ציטוט:
הליגה הישראלית זה לא כדורגל, זה כדורעף חופים או מחניים, משהו כזה - אבל זה בטח לא כדורגל. תהייה לנו נבחרת רק כאשר עשרים שחקנים ישחקו בחו"ל כבר מגיל 20, וממש לא חשוב איפה - רק לא פהץ
אני השנה נהייתי כל כך אדיש לליגת העל שאפילו בתוצאות בדיעבד אני לא מתעדכן.
פשוט הבנתי שעובדים עלינו, כל ילד שמשחק בשכונה יכול לעשות את מה עושים בלפנים כמו ארבייטמן ועומר פרץ. פשוט בושה לענף, אנשים כאלה במדינה אחרת היו מתדלקים בתחנת דלק, אלה מתפרנסים כמו ברוני ספינות, ועוד שמים זין, יוצאים לפאבים עד לפנות בוקר, מתעצלים באימוני כושר. איחס, בא לי להקיא עליהם.
מקווה שבוזגלו יברח מכאן כבר בשנה הבאה, וגם שפונגין ועוד כאלה שיש סיכוי שעוד ייצא מהם משהו.
איך קיבינימט מכבי תל אביב, מועדון מקצועני, לא השכילו להוסיף לשפונגין עוד 8 קילו שריר?? מה זו החובבנות הזאת?? גועל נפש.
אמת ויציב-הקטע שכבר 15 שנה שומעים ת'דברים הללו ולא עושים עם זה שום דבר-אבל אני אופטימי-יהיו מתקנים אירופאים בקרוב(הוכח כבר הרבה פעמים שמתקן טוב מניב איכות טובה)אולגרכים נכנסים עוד ועוד לכדורגל-וזה בכל אספקט דבר טוב כי שם המשחק זה כסף,השחקן השיראלי הוא טכנית ברמות הכי גבוהות אבל חלש פיזית ומנטלית ופה צריך להכניס כמה שיותר אנשי מקצוע אירופאים שיעשו חרש עמוק בנוער ובנבחרות הצעירות כדי שנקצור פרי בעתיד,בל נשכח שאנחנו משנות ה-90' באירופה וצברנו ניסיון ומעט הישגים ואנחנו בשיפור מתמיד באירופה על אף שאנחנו לא רואים זאת ומבקרים את עצמנו תמיד-ראו טורקיה ויוון עם השקעה כספית וניסיון לאן הגיעו-ברגע שיבואו לפה מאמנים בקליבר הכי גובה,וכן זה אפשרי תמורת 2 מיליון יורו לעונה גאידמק ושניידר יוכלו להביא מאמנים תותחים שישכנעו שחקנים בכירים בשלהי הקריירה לבוא לארץ.
בל נשכח את המצב הביטחוני שגם לו יש גורם מכריע. אבל אני אופטימי שבעשר שנים הבאות ביתר או מכבי או קבוצה אחרת שתקנה על ידי אוליגרך תגיע לשמינית גמר ליגת האלופות,ישראל תעלה לטורניר חשוב,תיהיה ליגה מעניינת במתקנים טובים,כרטיסים ימכרו יותר בזול-ומאמניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כוס אמא שלהם לא יקבלו נקודות על תיקו! מאמנים פחדנים כמו אלי גוטמן זה סרטן לכדורגל.
ישן 24-03-08, 12:24   #69
eminemfan

הסמל האישי שלeminemfan

ציטוט:
בסדר אבל שוב: כנס לפרופורציות, הבנאדם כידרר מול בלמים שאפילו ראובן עובד יכול לעבור (בתנאי שזה היה רגע נדיר בו הוא לא בילה לילה קודם בפאב והוריד 5 באגטים שווארמה).
מסי מקרקס בלמים בעלי טכניקה ופיזיות כאילו היו קונוסים, זה הרבה יותר מרשים.
תשמע ההשוואות לעולם לא יפסיקו כי הזמנים משתנים והתנאים משתנים-השאלה היא במכלול מי משפיע על המשחק יותר מכל ומראדונה אכן השפיע הכי הרבה.
ישן 24-03-08, 12:35   #70
ניגרי ענק

הסמל האישי שלניגרי ענק

ציטוט:
אמת ויציב-הקטע שכבר 15 שנה שומעים ת'דברים הללו ולא עושים עם זה שום דבר-אבל אני אופטימי-יהיו מתקנים אירופאים בקרוב(הוכח כבר הרבה פעמים שמתקן טוב מניב איכות טובה)אולגרכים נכנסים עוד ועוד לכדורגל-וזה בכל אספקט דבר טוב כי שם המשחק זה כסף,השחקן השיראלי הוא טכנית ברמות הכי גבוהות אבל חלש פיזית ומנטלית ופה צריך להכניס כמה שיותר אנשי מקצוע אירופאים שיעשו חרש עמוק בנוער ובנבחרות הצעירות כדי שנקצור פרי בעתיד,בל נשכח שאנחנו משנות ה-90' באירופה וצברנו ניסיון ומעט הישגים ואנחנו בשיפור מתמיד באירופה על אף שאנחנו לא רואים זאת ומבקרים את עצמנו תמיד-ראו טורקיה ויוון עם השקעה כספית וניסיון לאן הגיעו-ברגע שיבואו לפה מאמנים בקליבר הכי גובה,וכן זה אפשרי תמורת 2 מיליון יורו לעונה גאידמק ושניידר יוכלו להביא מאמנים תותחים שישכנעו שחקנים בכירים בשלהי הקריירה לבוא לארץ.
בל נשכח את המצב הביטחוני שגם לו יש גורם מכריע. אבל אני אופטימי שבעשר שנים הבאות ביתר או מכבי או קבוצה אחרת שתקנה על ידי אוליגרך תגיע לשמינית גמר ליגת האלופות,ישראל תעלה לטורניר חשוב,תיהיה ליגה מעניינת במתקנים טובים,כרטיסים ימכרו יותר בזול-ומאמניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כוס אמא שלהם לא יקבלו נקודות על תיקו! מאמנים פחדנים כמו אלי גוטמן זה סרטן לכדורגל.

לכדורגל בארץ אין שום סיכוי לדעתי, מדובר בבלון אוויר ולא יותר מזה. הליגה פה היא חובבנית ותו לא. אבל לנבחרת יש סיכוי כי יש לנו כשרונות פנטסטיים - הם פשוט חייבים לצאת החוצה בגיל צעיר וללמוד את המקצוע.
תראה איזה שינוי עשה ברדה, שחקן לא גדול, בליגה לא גדולה, ועדיין השתפר ב 15 רמות כי שם יש מחוייבות למקצוע.

ישן 24-03-08, 13:00   #71
Dino Psaras
Banned

כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב

אמינם פאן תעשה כתב נורמלי אחי אי אפשר לקרוא ככה
Dino Psaras מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-03-08, 13:02   #72
eminemfan

הסמל האישי שלeminemfan

ציטוט:
לכדורגל בארץ אין שום סיכוי לדעתי, מדובר בבלון אוויר ולא יותר מזה. הליגה פה היא חובבנית ותו לא. אבל לנבחרת יש סיכוי כי יש לנו כשרונות פנטסטיים - הם פשוט חייבים לצאת החוצה בגיל צעיר וללמוד את המקצוע.
תראה איזה שינוי עשה ברדה, שחקן לא גדול, בליגה לא גדולה, ועדיין השתפר ב 15 רמות כי שם יש מחוייבות למקצוע.
בזה אני מסכים שהליגה פה היא פח אבל עדיין אני אופטימי שאני רואה קבוצות כמו הפועל באר שבע,קרית שמונה,נתניה עם כל כך הרבה תשוקה למשחק-יש קהלים טובים בארץ אבל הם מוברחים ע"י מאמנים ושלל סיבות תראה איזה תענוג ואיזה פנטזיה יכולה להיות קהלים כאלה באיצטדיונים כאלה-
באר שבע ומכבי תל אביב-
http://www.crazyone.co.il/Msites/Cra...r.aspx?id=3722
http://www.crazyone.co.il/Msites/Cra...r.aspx?id=3723
שער 11 בדלה אלפי!-
http://www.youtube.com/watch?v=YTGvo...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=TbHsu...eature=related
תחשוב האוהדים האלה באיצטדיונים כאלה-
נתניה

באר שבע

חיפה
ישן 24-03-08, 13:06   #73
eminemfan

הסמל האישי שלeminemfan

ציטוט:
מה אתה מבלבל ת'מוח מה,קשה לך להיות קצת פטריוט?! גרנט הוא גאון כדורגל על מה אתה מדבר בכלל-אף מאמן בעולם לא היה עושה יותר ממנו ואפילו אולי פחות-את הכסף סופרים במדרגות זאת נראה בסוף העונה.
מה אמרתי אתמול ומה עיתוני אנגליה אמרו היום חחחחח? אני גאון!--------------------->
http://one.co.il/Article/112870.html
ישן 24-03-08, 13:08   #74
*DAVID*
חבר פעיל

כללי:: שחיף

ציטוט:
התבלבלתי וחשבתי שכתבת את השמות ההם כשחקנים שלדעתך הם הגדולים אי פעם. טעות שלי. הכוונה לא הייתה לכמות נטו מפני שכאלו לא חסר. אדריאנו בימים הטובים, ויירי, שבצ'נקו, הנרי, טרזגה, לוקה טוני וכו'. לא חסרים שחקנים שהבקיעו בכמויות. העניין הוא שלא מדובר רק בשערים, אלא בדרך שהם הובקעו. ובאספקט הזה, אין לרונאלדו שני וזה מה שהפך אותו בשיאו לשחקן הכי טוב אי פעם שנראה על מגרשי הכדורגל. מה שהשחקן הזה עשה, אף אחד אחר יצליח לשחזר.

מכריסטיאנו רונאלדו אני כל כך מתרשם מפני שהוא לא חלוץ, ועד לא מזמן הוא לא נתן תפוקה כזו. 34 שערים יש לו בנתיים, ומאבק האליפות באנגליה עדיין פתוח והיונייטד בצ'מפיונס, אני לא אהיה מופתע אם הוא יגיע ל-40 ואז זה יהיה לא נורמלי. זה פתאום פרץ לו. כמובן שמבחינת היכולת הוא גם לא מתקרב לרונאלדו האגדי של ברצלונה ואינטר בסוף שנות ה-90'.

ולא הבנתי- מה דעתך על ראול? שהוא השחקן הכי טוב אי פעם?
לא חחח אני שונה אותו אני אוהד בארסה אבל דעתי היא שהוא היה סקורר

BARCELONA
*DAVID* מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-03-08, 13:11   #75
*DAVID*
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tRONic
מראדונה לקח ממריצים, השתמש ביד שלו לזכות בגביע העולם, השתתף בקטטות המכוערות ביותר בכדורגל אי פעם (מישהו זוכר את הברכייה שהוא נתן לאיזה שוער? ואז קפץ בבעיטת קראטה על שחקן אחר).
לא משנה כמה כישרון היה לו, ספורטיביות לא היה לו ולדעתי זה יותר חשוב מהכדרור שלך, מהגביעים בארון או מהסטטיסטיקות שיש לו בויקיפדיה.
השחקן הכי טוב אי פעם הוא פלה.
כל מילה זהב אחי

BARCELONA
ישן 24-03-08, 13:14   #76
Dino Psaras
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי *DAVID*
לא חחח אני שונה אותו אני אוהד בארסה אבל דעתי היא שהוא היה סקורר
חח זו לא דעתך זו עובדה. ראול היה סקורר.
פשוט חשבתי שאמרת שהוא השחקן הכי טוב אי פעם ..
ישן 24-03-08, 13:16   #77
Dino Psaras
Banned

רשימת השחקנים הגדולים אי פעם לטעמי:

1. רונאלדו
2. מראדונה
3. רוברטו באג'יו
4. זידאן
5. רומאריו

ואם רקובה היה מממש חצי מהפוטנציאל שלו גם הוא היה נמצא ברשימה למעלה
ישן 24-03-08, 13:17   #78
*DAVID*
חבר פעיל

הדבר שהכי מדאיג אותי כרגע זה שלוזון וקשטן חושבים שאנחנו נעלה למונדיאל....
מאיפה הם הביאו את זה שישראל יכולה לסיים רישונה בבית עם יוון ושוויץ?.......
יוון אלופת אירופה אחת מהקבוצות הכי טובות בעולם קשטן ולוזון חושבים שהם יכולים לסיים לפניהם בבית
ומי שחושב שהם יכולים לסיים מקום שני הוא טועה כי גם שוויץ טובים מאוד
אבל בכל זאת מי מקום שני כימעט בילתי אפשרי לעלות במיוחד שיש לנו ניבחרת כזאת חלשה

BARCELONA
ישן 24-03-08, 13:20   #79
ran7
משתמש ותיק

הסמל האישי שלran7

שלח הודעה דרך ICQ אל ran7

ציטוט:
איזה לא ברמה הכי גבוהה?

היה את מראדונה כמובן, קארקה שהיה אחד החלוצים הטובים בעולם, אלמאו, צ'ירו פרארה האגדי ולבטח עוד מס' שחקנים שכרגע לא עולים לי בראש.

ואנטון, אתה צודק. הליגה האיטלקית של אז הייתה משהו עילאי. אינטר לקחה את האליפות האגדית ב-88/89 עם ג'ובאני טרפאטוני, הגיע לגמרי אופ"א בעונות 90/91 ו-93/94 ולקחה אותם, לאחר מכן ב-96/97 היא הגיעה שוב לגמר אופ"א והפסידה אותו בפנדלים (זכורה לי במיוחד ההחמצה של איוואן זמוראנו האגדי), ובעונה לאחר מכן הגיע הניצחון האגדי 0-3 על לאציו בסטאד דה פראנס משערים של זמוראנו, זאנטי ורונאלדו. ד"א, רקובה יש באותו משחק על הספסל ..חבל.
עריכהההההההההההההה

ran7 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 24-03-08, 13:21   #80
*DAVID*
חבר פעיל

וואלה אבל מה זה חבל לי על קאקה לדעתי אחד הגדולים בימים האלה
רק חבל שהוא תקוע במילאן אלוואי יביאו אותו לבארסה!!

BARCELONA
תגובה