|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() מה נסגר עם הבנאדם? לא בא לו להרגע? הרבה זמן לא ראיתי דבר כזה..
http://www.4shared.com/file/42373565...0_Ronaldo.html http://www.4shared.com/file/42374882...2-0_Tevez.html http://www.4shared.com/file/42376556...-0_Rooney.html http://www.4shared.com/file/42378804...-0_Rooney.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
משתמש ותיק
|
![]() אין דברים כאלו...
או שכן.....
![]() |
#3 |
הושעה
|
![]() איך שיונייטד שיחקו היום זה כבר יותר ממשחק. זאת שירה על המגרש. מזמן לא ראיתי משחק כל כך מושלם. בקצב הזה - דאבל בלי שום ספק.
![]() |
#4 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() אין על מנצ'זטר תאמינו לי, הגדה
![]() |
#5 |
משתמש ותיק
|
![]() איך אני זוכר פעם שהייתי באיזה פורום של כדורגל, ורק אני אמרתי שכריסטיאנו רונאלדו יהיה השחקן הכי טוב בעולם וכלם אמרו לי שסתם עושים ממנו יותר מדי,והינה היום אין ויכוח בכלל מי צדק[ =
![]() |
#6 |
הושעה
|
![]() החברה' של פרגי גרמו למגיני וילה להראות כמו חבורת בובות שעווה...
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() פשוט ענק הרונלאדו הזה.. אין מילים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() תותחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() פאאאקקקקקקקק מישו ראה אתמול את המשחק של בארסה?........
בטיס חזרו מי פיגור של 2 גולים וניצחו 3 2 אין דברים כאלה
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() טוטאל פוטבול
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחרי מה שראיתי אתמול אני חושב שרונלדו השחקן הכי טוב בכל הזמנים ואל תיקפצו לתגידו לי שמרדונה בשיא היה יותר טוב כי הוא שיחקן נגד שחקנים ברמה יותר נמוך ממה שרונלדו משחקן
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עזבו אותכם אם הייתם מבינים באמת בכדורגל לעומק הייתם מבינים שזה לא כזה מפתיע.. הם שיחקו נגד קבוצת טלאים שהייתה חסרה כמה מהכוכבים שלה.. וגם מנצסטר עם כל ההתלהבות בבית שלה כמובן שתנצח. ולא היו פה גולים כאלה גדולים למרות העקב של רונאלדו שהוא עושה כמה כאלה בכל משחק ורק הפעם זה נכנס.
נראה מה הם יצליחו לעשות בצמפיונס. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() רונלדו בדרך להיות השחקן הטוב בתולדות היונייטד אפילו לפני ג'ורג' בסט האגדי,קאנטונה ובובי צ'רלטון אבל כמובן שהוא צריך להביא למנצ'סטר קודם את גביע האלופות ולהיות עיקבי!כי רונלדיניו עד לא מזמן היה בדרך להיות הגדול מכולם אחרי שהוא קיבל מחיאות כפיים בברנבאו והביא אליפות וליגת האלופות ותראו לאיזה מצב הוא הגיע שטוטנהאם תיהיה הקבוצה הבאה שלו כנראה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני זוכר שבעונת 2004/2005, ברצלונה אירחה את מילאן בסן סירו בשלב הבתים של הצ'מפיונס. ברצלונה הייתה טובה יותר כל המשחק, אבל החמיצה והחמיצה. במשך כל הזמן הזה, אפילו שהדקה כבר הייתה 88', ידעתי שברצלונה תנצח. ואז, בדקה ה-89' הגיע לו רונאלדיניו שבמבצע אדיר כבש שער ענק והביא לברצלונה את הניצחון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ויונייטד זה = pure total football , אם זה הולך להם שייבושם להם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
|
![]() ציטוט:
תשמע לכל שחקן יש עליות וירידות שנה שעברה הוא כבש הרבה שערים למרות שאמרו שהוא שמן ורב עם אטו ורייקרד וזה היה אחרי מונדיאל ושנה לפני זה הוא נתן את השנה הטובה בקריירה שלו אז זה להיה כזה מזמן העונה הוא ממש על הפנים ולא רק בגללו-רייקרד ניהיה זוועה צריך להביא את מוריניו והוא יפרח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לגבי זה שהוא יחזור ליכולת של פעם- אפשרי, אבל לא נראה לי. אני למדתי מהמקרה של אדריאנו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
יותר מעניין אותי שאדריאנו יחזור מסאו פאולו (מה שלא נראה כרגע) ויחזור ליכולת של 03/04 ו-04/05. הוא היה אז החלוץ הטוב בעולם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |