|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי שאלה די מוזרה!
מה הבבדל בין שאתה לא אוכל 8-9 שעות כשאתה ישן או לא ישן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() לא יכול לתת לך תשובה מדויקת אבל לפי דעתי..
שאתה לא אוכל 8-9 שאתה עייר אז יש פירוק שריר ובשינה הגוף גודל ולמעשה בונה שריר שמישהו יתקן אותי אם אני טועה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש הבדל בגלל פעולות המוח. כמובן שבעת שינה אתה ללא תזוזה רבה ולרוב הדופק שלך נמוך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מושעה
|
![]() בשינה אתה פחות פעיל ושורף פחות קלוריות
וגם בשינה מופרש הורמון הגדילה שמופרש במצבי צום והוא מופרש יותר בשינה מאשר במצב שאתה ער |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() מחזק את מה ש Amit אמר !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה היה בסדר שאני יכול את הארוחה של הארוחת לילה בשבע +ארוחת ערב ואני יוכל למחרת בשבע וחצי ככה? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() כשאתה לא אוכל 8-9 שעות הגוף לא מפרק שריר.
תחשבו חלבון קאזאין מספק חלבון ל7 שעות? נגיד ארוחה עם שומן וקאזאין והכול זה נותן לך חלבון ל8 שעות ככה? בלי קשר ל8 שעות האלו, גם אם אין הספקת חלבון הגוף לא ישר מפרק שריר הוא פשוט לא בונה שריר.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אחרי 15 שעות צום הוא מפרק לא?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() עם כמות הסרטים שאתה אוכל , לא נראה לי שתפרק שריר..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
אולי מ20 שעות ומלאה כן. זה גם תלוי בפעילות הגופנית. לפני שהוא מפרק שריר יש לו 300 גרם פחמימה בגליקוגן (שאמור להיות מלא במסה) (שזה 1200 קלוריות) + יש לו שומן לפרק. אני מאמין שבצום של 24 שעות אחרי 20 שעות הוא מתחיל לפרק גם שריר לאנרגיה. מצד שני אם תעשה פעילות אירובי עצימה בזמן הצום הזה שבפעילות אירובית בכל מקרה 10 אחוז מהאנרגיה זה חלבון אז הוא יפרק בשביל החלבון. או אם יש לך רגישות אדירה לאינסולין ואתה שורף הרבה קלוריות במנוחה (מסת שריר גבוה) והגוף רוקן את הגליקוגן אחרי 15 שעות אחרי שהוא מרוקן את הגליקוגן אתה כבר תפרק שריר, אז בעצם יכול להיות אנשים שמפרקים שריר אחרי 15 שעות. זה די תלוי, בעיקרון לא לאכול מעל 10 שעות זה לא נראה לי מומלץ אם אתה בשינה או מנוחה. בזמן היום שאתה פעיל לא הייתי עובר את ה6-7 שעות בכל מקרה. עריכה: חשבתי על זה, בעצם אם אתה בשינה גם אם תישן 30 שעות הגוף לא יפרק שריר. אומנם יש רק 1200 קלוריות בגליקוגן, אבל תחלאס בדופק של שינה אתה שורף איזה 90 אחוז שומן ו10 אחוז גליקוגן.. אז במנוחה כמו שינה אין שום דאגה, פשוט חבל שהגוף לא יבנה שריר.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה
|
![]() |
![]() |