|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
עלק קודה....אופטימי אתה הא? מרגיש את עצמך כמו ההוא מהסדרת טלויזיה...הבלש... חחחחחח אוטו חלומי הדבר הזה ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי תמונות ישירות של האוטו, אולי יש אבל לא מצאתי, אבל מצאתי באינטרנט
![]() זה של ההורים לי זמנית יש מאזדה 3 כסופה, האוטו שבקרוב יהיה אצלי בחנייה: ![]() 5 דלתות, צבע שחור ולא מה שבתמונה ועם סאנרוף, מנוע 2.0 לא טורבו, דגם 2003
![]() |
#23 |
|
![]() ככה הוא היה נראה כשקניתי אותו:
![]() ![]() פנסים חדשים - ![]() אגזוז לחץ - ![]() מראות ספורט - ![]() ![]() חצאיות (בולמי זעזועים וקפיצי ספורט) 70/70 ![]() ![]() ![]() ![]() פנסים חדשים לקדימה (angel eyes Xenon Black) - ![]() ![]() ![]() ![]() ואז באה המערכת בשווי של 9,000 שקל, יש לי רק תמונה אחת כרגע על המחשב. ![]() מגנזיום בשווי 4,500 אלף ש"ח - ![]() ![]() ![]() כעבור שבוע קניתי לי את המושבי ספורט האלו (כולל החגורות) בקרוב ארכיב אותם - ![]() ![]() הפרוייקט עדיין לא הסתיים, יש דברים שלא פירטתי כי אין לי עדיין תמונות למשל: - תאורה פנימית סגולה - 10 רמקולים - GPS - פלייסטיישן 2 - DVD האוטו זה התחביב השני שלי אחרי פיתוח גוף כמובן, כשאני לא מתאמן, ולא אוכל, אתם תמצאו אותי לרוב מתחת לאוטו ![]() זה כל מה שקשור ל tuning & styling בקשר למנוע לא עשיתי עדיין כלום, אני הולך להכניס לו chip tuning ואז הוא יהייה ממש חייתי. קצת נתונים: דגם: Golf GTI סדרה שלוש מודל: 97 מנוע: 2,000 כוחות סוס: 150 מהירות מקסימלית 210 בירידה 200 הוא סוגר על כביש ישר בכיף זה אם למישהו יש שאלות שישאל....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() סחטיין עלייך סיקס פאק
הכי יפה לדעתי לראות מכוניות מתחת למודל 2000 ולהשקיע בהם בטירוף לא מה שהערסים עושים שמים מגבר ואגזוז מעפאן אלא להפוך אותה למראה של אוטו ספורטיבי |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
|
![]() ציטוט:
ברור שזה יפה אחי אני גם קורע את התחת עלייה ומוציא הרבה כסף ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
|
![]() פשש
האיזור בתמונה מזכיר את החניה בין כיסלו לאלי כהן אני צודק?
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
|
![]() גולף יפה סיקס, בקשר לכיסאות ספורט והחגורות תקרא את זה:
http://www.motori.co.il/content/view/43/10909/ זה דבר שיכול להיות מאוד מסוכן אם אתה לא יודע להשתמש בו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Banned
|
![]() בונא אלון אתה מתכנן גרסא גרמנית של פימפ מיי רייד? איזה השקעה וואללה יפה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() אם ברכבים עסקינן..אז רציתי לשאול,עוד מעט אני מקווה להוציא רשיון,יש לי תקציב לרכב עד 20 אלף ש"ח איפה אני יכול לבדוק רכבים למכירה?
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() תמונה שמצאתי באינטרנט(לא שלי,אבל אותו סוג) מאזדה שנת 2000 , 626 בלי שיפורים. צבע כחול |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() פש יפה לכולם אין לי אוטו יש לי רישיון אבל בקרוב אני יביא משהו סבבה ומר אולימפיה וסיקס פאק
אהבתי רצח תמכוניות שלכם חח איזה השקעה (סיקס פאק) כול הכבוד |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() זה שלי (של אבא אבל רוב הזמן הוא אצלי אחרי שהוא חזר מהעבודה)
שמתי בינתיים רק מערכת ואולי נוסיף מגנזיום בעתיד לא ממש בכל הקטע הזה של לשפר תאוטו אני אוהב אותו איך שהוא לא צריך יותר מזה רק הקטע של מערכות חזק אצלי כי אני אוהב לשמוע מוזיקה עם איכות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
חבר קדוש
כללי:: מדמ"חניק..
חדר כושר: מרכז עלית- ת"א
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#36 | |
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() ציטוט:
לא לא...הייתה איזה סדרה בAXN על זוג בלשם...לאחד מהם הייתה פליימות' המי קודה צהובהץ......
![]() |
![]() |
#37 |
חבר פעיל
|
![]() צטט:
במקור פורסם על ידי SiX PACK ... האוטו זה התחביב השני שלי אחרי פיתוח גוף כמובן, כשאני לא מתאמן, ולא אוכל, אתם תמצאו אותי לרוב מתחת לאוטו .... מתחת לאוטו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
חבר פעיל
|
![]() נ.ב יש לך אוטו בן :):):):),אולי עוד 3שנים שאני יוציא רישיון אני אפנק אותכם בתמונות של האוטו שיהיה לי
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() אז ככה..בעבר כתבתי פוסט על המלצתכם לקניית רכב
חיפשתי חיפשתי חיפשתי.....כמעט התפשרתי על מאזדה 3..אבל אני בחור צעיר מה צריך רכב משפחתי? ההאודי A3 נתפסה לי בעין ותפסה מקום בלב!!!! בקיצור אני קונה מחר את האאודי A3 השחורה שלי שנת 2002 שכוללת מגנזיום, מערכת מפוצצת, סאנרופ לפנים ואמרתי שהיא שחורה? ![]() שאני אתחדש ![]()
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() תתחדש אחי ![]() |
|
![]() |
![]() |