|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 811
גיל:: 16
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
רשום לי בערכים התזונתיים ל100 גרם פסטה מבושלת*
עכשיו מבושלת זה אומר עם מים... והמים נותנים נפח ומסה לפסטה ! אז אני שוקל את הפסטה לפני הבישול או אחרי כדי לדעת כמה פחמימות יש ?
__________________
אין לי חתימה ! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
|
לפי מה שרשום לך...
אם רשום לך 100 גרם אחרי בישול, אתה שוקל את הפסטה אחרי הבישול ומחשב. אם רשום לך 100 גרם לפני בישול, את השוקל לפני. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 811
גיל:: 16
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
סבבה אבל לא הגיוני... כי המים נותנים משקל !
__________________
אין לי חתימה ! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
חבר פעיל
|
כן, גם אני רוצה לדעת למה הערכים פתאום משתנים...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
מהסיבה שמיים מעלים את המשקל, זאת אומרת כמות קטנה יותר של פחמימה חלבון וכו ל100 גרם כי יש בזה גם מים.
|
|
|
|
#6 |
|
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 811
גיל:: 16
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
אז למה לתת ערך תזונתי למוצר מבושל ?
לא עדיף פשוט לתת ללא מבושל ?
__________________
אין לי חתימה ! |
|
|
|
|
|
#7 |
|
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 811
גיל:: 16
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
בגל מקרה, למדוד אחרי בישול וזהו ?
__________________
אין לי חתימה ! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
חבר פעיל
|
תמדוד לפי הערכים שהם נותנים, הכי פשוט.
כי לפעמים נותנים לפני בישול, ולפעמים אחרי בישול. בהצלחה. |
|
|
|