ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 08-07-08, 21:29   #101
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the sun צפה בהודעה
אחי יש לי ימים כמו ראשון הקרוב שאני כמו **** קם ב5 ועד 9 בערב אני לא בבית

ובכללי יש לי את הסיבות לקחת אוכל לצבא באמת שאני לא סתם, אני בקריה בגלל בעיות עיכול ואני באמת לא אסתדר עם כמות גדולה מדי של אוכל בארוחה אחת...

איך זה קשור בעצם? עדיין האוכל עולה מלא כסף
למה אתה קם ב5 ביום ראשון?

ותעשה משהו פשוט מאוד - קח ש"ש [נגיד 2 כוסות שזה 200 גרם פחמימה] תכניס לבלנדר תטחן את זה כמעט עד לאבקה, קח כוס וחצי חלב, סקופ חלבון תערבב הכל בשייקר ותשים בתוך בקבוק ושים את זה במקרר - לא יותר מ3 דקות הכנה.
בבוקר קח את הבקבוק ותשתה אותו באוטובוס\במשרד - וואלה הכנסת פה 1000 קלוריות בשקט ובמינימום מקום בבטן.
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-07-08, 21:32   #102
The Sun
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי p-a-n-1-c צפה בהודעה
למה אתה קם ב5 ביום ראשון?

ותעשה משהו פשוט מאוד - קח ש"ש [נגיד 2 כוסות שזה 200 גרם פחמימה] תכניס לבלנדר תטחן את זה כמעט עד לאבקה, קח כוס וחצי חלב, סקופ חלבון תערבב הכל בשייקר ותשים בתוך בקבוק ושים את זה במקרר - לא יותר מ3 דקות הכנה.
בבוקר קח את הבקבוק ותשתה אותו באוטובוס\במשרד - וואלה הכנסת פה 1000 קלוריות בשקט ובמינימום מקום בבטן.
1. אני קם כי אנחנו בימי ראשון בקסטינה ( מז"י) עד הערב ואני צריך להיות שם ב8 בבוקר, זה אומר לקום ב5 להתלבש לאכול ולעוף לרדוף אחרי אוטובוסים ...

2. רעיון לא רע בכלל, הבעיה שגם הארוחת בוקר שלי היא שייק מה אני יחיה על שייקים? אני ישלשל ת'חיים אחי ... בכל אופן זה רעיון לא רע איך לחבר 2 ארוחות
The Sun מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-07-08, 21:33   #103
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the sun צפה בהודעה
1. אני קם כי אנחנו בימי ראשון בקסטינה ( מז"י) עד הערב ואני צריך להיות שם ב8 בבוקר, זה אומר לקום ב5 להתלבש לאכול ולעוף לרדוף אחרי אוטובוסים ...

2. רעיון לא רע בכלל, הבעיה שגם הארוחת בוקר שלי היא שייק מה אני יחיה על שייקים? אני ישלשל ת'חיים אחי ...
אתה לא מבין. אני פשוט אומר לך שתגדיל את השייק של הבוקר בעוד x פחמימות שיבואו מש"ש טחונה. אתה אומר שקשה לך לאכול, אז הנה פתרון פצצה.
ומה רע בשייקים? אין שום קשר בין זה לבין שלשול.

ואתה בימי ראשון במז"י? את זה לא הזכרת במייל :p חשבתי החיים שלך דבש
ישן 08-07-08, 21:36   #104
The Sun
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c צפה בהודעה
אתה לא מבין. אני פשוט אומר לך שתגדיל את השייק של הבוקר בעוד x פחמימות שיבואו מש"ש טחונה. אתה אומר שקשה לך לאכול, אז הנה פתרון פצצה.
ומה רע בשייקים? אין שום קשר בין זה לבין שלשול.

ואתה בימי ראשון במז"י? את זה לא הזכרת במייל :p חשבתי החיים שלך דבש
רואה מה זה... החיים הם כמו שייק חלבון, כמה שזה טעים תמיד יהיו גושים מסריחים

אחי אני שותה תשייק לפני שאני יוצא מהבית ואז זה יושב לי כבד על הבטן רצח... להכין שניים כאלה זה בלאגן...
ואללה לאדע סתם נשמע לי אוכל נוזלי = שלשול לא? קיצר שייק של בוקר 700 קלוריות~ ועוד שייק לצהריים עוד 700~ ואז אני רק צריך איזה 2 ארוחות כדי לא להיות רעב באמצע לא?
ישן 08-07-08, 21:38   #105
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The Sun צפה בהודעה
רואה מה זה... החיים הם כמו שייק חלבון, כמה שזה טעים תמיד יהיו גושים מסריחים

אחי אני שותה תשייק לפני שאני יוצא מהבית ואז זה יושב לי כבד על הבטן רצח... להכין שניים כאלה זה בלאגן...
ואללה לאדע סתם נשמע לי אוכל נוזלי = שלשול לא? קיצר שייק של בוקר 700 קלוריות~ ועוד שייק לצהריים עוד 700~ ואז אני רק צריך איזה 2 ארוחות כדי לא להיות רעב באמצע לא?
ותגיד שאני לא בסדר

תדאג להעביר את הכסף דרך גיל כן? אל תחשוב זה היה בחינם כל העסק פה
ישן 08-07-08, 21:40   #106
The Sun
Banned

חחח דימה זה לא שפתחת לי כאן איזה תיבה של אפשרויות שלא הכרתי אחי... פשוט לאדע ימים כאלה כבר מראש מכניסים אותי ללחץ כוסומו ..
כבר ראית איזה שייק הרבצתי בשבת בלילה "סוגר הפינות האולטימטיבי", אני חושב שאני פשוט יכין אותו שוב ויקח אותו איתי לצבא, למה לא בעצם...

קיצר קח נשיקה שלא תרגיש מקופח :[}
ישן 08-07-08, 21:43   #107
P-a-n-1-c
Banned

פשוט תכין הכל בערב מה הבעיה? גם לי אין זין בבוקר להכין אוכל וזה, אני מכין הכל בערב ובבוקר נשאר לי רק לקחת כפית וקערה וזהו
ואני לדוג' לא לוקח אוכל לצבא.. לא רואה צורך. אני בצבא אוכל רק פחמימות [פירות,לחם] וחלבונים אני אוכל כשאני מגיע הביתה.
ישן 08-07-08, 21:44   #108
The Sun
Banned

זה מה שאני עושה :| פשוט כמו שאמרתי בימים כאלה זה יהיה בהגזמה השייק הזה וכל החרטא ברטא שמסביב...
ואיכ לאכול פחמימות לחוד וחלבונים לחוד עזוב שזה נשמע מוזר זה גם לא נשמע טעים במיוחד
ישן 08-07-08, 21:45   #109
JamaicA
חבר פעיל

כשאתה הולך ברחוב ורואה את עצמך מההשתקפות של המכוניות ונהיה מבסוט..ליד כל מכונית אתה הולך לאט יותר ואז ממשיך מהר יותר
JamaicA מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 08-07-08, 21:46   #110
P-a-n-1-c
Banned

למה חלבונים לחוד?
ומה הבעיה בלאכול כמה פירות [טוב לא כמה.. די הרבה]? זה אחלה קינוח..
ופרוסות לחם בתכלאס אני למשל אוהב לאכול סתם ככה בלי כלום,משום מה קוראים לי פריק והפקידות מסתכלות עליי בשוק כשאני מפרק כיכר ביום, אבל ניחא.
ישן 08-07-08, 21:51   #111
The Sun
Banned

ציטוט:
פשוט תכין הכל בערב מה הבעיה? גם לי אין זין בבוקר להכין אוכל וזה, אני מכין הכל בערב ובבוקר נשאר לי רק לקחת כפית וקערה וזהו
ואני לדוג' לא לוקח אוכל לצבא.. לא רואה צורך. אני בצבא אוכל רק פחמימות [פירות,לחם] וחלבונים אני אוכל כשאני מגיע הביתה.
לא יודע לא נשמע טעים לאכול לחם לבד :| יבש... ופירות אני יכול לאכול בלי סוף אבל זה מתוק זה עושה אותי עוד יותר רעב.. בקטנה אם מסתדר לך אז יפה, ויפה שאתה יכול לעקוץ כיכר לחם כל יום הלוואי עלי :e
ישן 08-07-08, 21:53   #112
P-a-n-1-c
Banned

חחחחח זה האופי של הבסיס שלי... גם אם אני אסתובב ערום לא יגידו לי כלום
מה שהמזכיר לי שחבר שלי לדוג' קיבל עכשיו ריתוק 14 [הוא לא בבסיס שלי] על דיגום, צחקתי לו בפנים שאלתי אותו מה זה דיגום? :):):):).. טוב בטח אצלך בקריה מקפידים על זה.
בכל אופן, פירות אני אוכל בצבא איזה 2-3 תפוחים, 2-3 אפרסקים, שזיפים.. קלאסה.
ישן 08-07-08, 21:54   #113
Blabla144
Guest

קורן ודימה הרסתם את כל הפוסט אולי תעברו לאימייל או לאיסיקיו?
ישן 08-07-08, 21:54   #114
The Sun
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c צפה בהודעה
חחחחח זה האופי של הבסיס שלי... גם אם אני אסתובב ערום לא יגידו לי כלום
מה שהמזכיר לי שחבר שלי לדוג' קיבל עכשיו ריתוק 14 [הוא לא בבסיס שלי] על דיגום, צחקתי לו בפנים שאלתי אותו מה זה דיגום? :):):):).. טוב בטח אצלך בקריה מקפידים על זה.
בכל אופן, פירות אני אוכל בצבא איזה 2-3 תפוחים, 2-3 אפרסקים, שזיפים.. קלאסה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח נשמע כאילו שדדת את המקרר של הפירות
אם אני אוכל דבר כזה אני משלשל כמו מאנייק תהיה בטוח... קיצר איפה עומרי שיגיד לך שיותר מפרי אחד זה משמין

סתם שאלה אתה בכלל סופר מה אתה מכניס או שאתה פשוט מאלה שעולים נקי ולא משמינים אז אתה טוחן כמה שאתה מסוגל?

בלה בלה זה דיבורים כללי ואנחנו מדברים על פיתוח גוף, ודימה שמוק שלא מוכן לעבור למסנג'ר
ישן 08-07-08, 21:54   #115
P-a-n-1-c
Banned

למה? טוב לי פה

:):):):) גם אני אוכל כל יום פק"ל 1-2 דני..
בואנה כשחושבים על זה לא היו לי שלשולים מגיל 4, נראה לי עם כל מה שאני אוכל חישלתי את הקיבה שלי לאללה חחח
ישן 08-07-08, 21:57   #116
Blabla144
Guest

ציטוט:
למה? טוב לי פה

:):):):) גם אני אוכל כל יום פק"ל 1-2 דני..
בואנה כשחושבים על זה לא היו לי שלשולים מגיל 4, נראה לי עם כל מה שאני אוכל חישלתי את הקיבה שלי לאללה חחח
מה אתה ילד? חח
דר מאסל ימחק את זה מילא(ולשם שינוי כמו שצריך!)
ישן 08-07-08, 21:58   #117
The Sun
Banned

סתם שאלה אתה בכלל סופר מה אתה מכניס או שאתה פשוט מאלה שעולים נקי ולא משמינים אז אתה טוחן כמה שאתה מסוגל?

בלה בלה זה דיבורים כללי ואנחנו מדברים על פיתוח גוף, ודימה שמוק שלא מוכן לעבור למסנג'ר

ולא רואה סיבה למחוק - זה בדיוק מתי שאתה יודע שאתה באדיבילדר, כשאתה מוצא על מה לשרוף שעה מהחיים שלך בדיבורים בפורום עם בנאדם שאתה לא מכיר על שטויות שעושים בצבא כדי לאכול
ישן 08-07-08, 22:03   #118
P-a-n-1-c
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The Sun צפה בהודעה

ולא רואה סיבה למחוק - זה בדיוק מתי שאתה יודע שאתה באדיבילדר, כשאתה מוצא על מה לשרוף שעה מהחיים שלך בדיבורים בפורום עם בנאדם שאתה לא מכיר על שטויות שעושים בצבא כדי לאכול
אני סופר.. אתה יודע יש לי X להכניס ביום, אז אני מגיע לזה בצורות מגוונות. בוא נגיד שאין יום שאני אוכל בו אותו דבר.

וכוסעמק נראה לי התנוונתי והכסא של המחשב קיבל צורה של התחת שלי. כבר יומיים לא יצאתי מהבית בגלל הרגל המזדיינת הזאת!!! כוסעמקמקמקמק
ישן 08-07-08, 22:05   #119
The Iron Man
חבר פעיל

כשאבא שלך בא עם קניות, מרים 2 שקיות ומשאיר לך את כל השאר.
ישן 08-07-08, 22:07   #120
The Sun
Banned

ציטוט:
אני סופר.. אתה יודע יש לי x להכניס ביום, אז אני מגיע לזה בצורות מגוונות. בוא נגיד שאין יום שאני אוכל בו אותו דבר.

וכוסעמק נראה לי התנוונתי והכסא של המחשב קיבל צורה של התחת שלי. כבר יומיים לא יצאתי מהבית בגלל הרגל המזדיינת הזאת!!! כוסעמקמקמקמק
כה הבנתי אבל איך אתה עוקב אחרי כל מה שאתה מכניס יא חולה אוכל לי ארגז פירות ומאפייה בצבא... אם לא רשמתי לי פחות או יותר מה אני מחליף במה אז אני מאבד ת'ספירה, בגלל זה אני בערך אוכל אותו הדבר עם שינויים קטנים כדי לא לאבד ת'ספירה ( x ש"ש = x לחם = x אורז ) (x פסטרמה = x חזה עוף = סקופ חלבון = x קוטג' ) מבין?

בונא מה לא התאמנת כבר כמה זמן? הייתי משתגע הייתי הולך להתאמן עם גבס מהעצבים...
תכלס מה עוד יש לעשות בחוץ באמצע שבוע בזמן הצבא חוץ מלהתאמן ואולי גיחה קטנה לקניון
תגובה