|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#101 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
ותעשה משהו פשוט מאוד - קח ש"ש [נגיד 2 כוסות שזה 200 גרם פחמימה] תכניס לבלנדר תטחן את זה כמעט עד לאבקה, קח כוס וחצי חלב, סקופ חלבון תערבב הכל בשייקר ותשים בתוך בקבוק ושים את זה במקרר - לא יותר מ3 דקות הכנה. בבוקר קח את הבקבוק ותשתה אותו באוטובוס\במשרד - וואלה הכנסת פה 1000 קלוריות בשקט ובמינימום מקום בבטן. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
2. רעיון לא רע בכלל, הבעיה שגם הארוחת בוקר שלי היא שייק מה אני יחיה על שייקים? אני ישלשל ת'חיים אחי ... בכל אופן זה רעיון לא רע איך לחבר 2 ארוחות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ומה רע בשייקים? אין שום קשר בין זה לבין שלשול. ואתה בימי ראשון במז"י? את זה לא הזכרת במייל :p חשבתי החיים שלך דבש |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() אחי אני שותה תשייק לפני שאני יוצא מהבית ואז זה יושב לי כבד על הבטן רצח... להכין שניים כאלה זה בלאגן... ואללה לאדע סתם נשמע לי אוכל נוזלי = שלשול לא? קיצר שייק של בוקר 700 קלוריות~ ועוד שייק לצהריים עוד 700~ ואז אני רק צריך איזה 2 ארוחות כדי לא להיות רעב באמצע לא? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() תדאג להעביר את הכסף דרך גיל כן? אל תחשוב זה היה בחינם כל העסק פה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Banned
|
![]() חחח דימה זה לא שפתחת לי כאן איזה תיבה של אפשרויות שלא הכרתי אחי... פשוט לאדע ימים כאלה כבר מראש מכניסים אותי ללחץ כוסומו ..
כבר ראית איזה שייק הרבצתי בשבת בלילה "סוגר הפינות האולטימטיבי", אני חושב שאני פשוט יכין אותו שוב ויקח אותו איתי לצבא, למה לא בעצם... קיצר קח נשיקה שלא תרגיש מקופח :[} |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Banned
|
![]() פשוט תכין הכל בערב מה הבעיה? גם לי אין זין בבוקר להכין אוכל וזה, אני מכין הכל בערב ובבוקר נשאר לי רק לקחת כפית וקערה וזהו
![]() ואני לדוג' לא לוקח אוכל לצבא.. לא רואה צורך. אני בצבא אוכל רק פחמימות [פירות,לחם] וחלבונים אני אוכל כשאני מגיע הביתה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Banned
|
![]() זה מה שאני עושה :| פשוט כמו שאמרתי בימים כאלה זה יהיה בהגזמה השייק הזה וכל החרטא ברטא שמסביב...
ואיכ לאכול פחמימות לחוד וחלבונים לחוד עזוב שזה נשמע מוזר זה גם לא נשמע טעים במיוחד ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
חבר פעיל
|
![]() כשאתה הולך ברחוב ורואה את עצמך מההשתקפות של המכוניות ונהיה מבסוט..ליד כל מכונית אתה הולך לאט יותר ואז ממשיך מהר יותר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Banned
|
![]() למה חלבונים לחוד?
ומה הבעיה בלאכול כמה פירות [טוב לא כמה.. די הרבה]? זה אחלה קינוח.. ופרוסות לחם בתכלאס אני למשל אוהב לאכול סתם ככה בלי כלום,משום מה קוראים לי פריק והפקידות מסתכלות עליי בשוק כשאני מפרק כיכר ביום, אבל ניחא. |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Banned
|
![]() לא יודע לא נשמע טעים לאכול לחם לבד :| יבש... ופירות אני יכול לאכול בלי סוף אבל זה מתוק זה עושה אותי עוד יותר רעב.. בקטנה אם מסתדר לך אז יפה, ויפה שאתה יכול לעקוץ כיכר לחם כל יום הלוואי עלי :e
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Banned
|
![]() חחחחח זה האופי של הבסיס שלי... גם אם אני אסתובב ערום לא יגידו לי כלום
![]() מה שהמזכיר לי שחבר שלי לדוג' קיבל עכשיו ריתוק 14 [הוא לא בבסיס שלי] על דיגום, צחקתי לו בפנים שאלתי אותו מה זה דיגום? :):):):).. טוב בטח אצלך בקריה מקפידים על זה. בכל אופן, פירות אני אוכל בצבא איזה 2-3 תפוחים, 2-3 אפרסקים, שזיפים.. קלאסה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Guest
|
![]() קורן ודימה הרסתם את כל הפוסט אולי תעברו לאימייל או לאיסיקיו?
|
![]() |
![]() |
#114 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח נשמע כאילו שדדת את המקרר של הפירות ![]() אם אני אוכל דבר כזה אני משלשל כמו מאנייק תהיה בטוח... קיצר איפה עומרי שיגיד לך שיותר מפרי אחד זה משמין ![]() ![]() ![]() סתם שאלה אתה בכלל סופר מה אתה מכניס או שאתה פשוט מאלה שעולים נקי ולא משמינים אז אתה טוחן כמה שאתה מסוגל? בלה בלה זה דיבורים כללי ואנחנו מדברים על פיתוח גוף, ודימה שמוק שלא מוכן לעבור למסנג'ר ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Banned
|
![]() למה? טוב לי פה
:):):):) גם אני אוכל כל יום פק"ל 1-2 דני.. בואנה כשחושבים על זה לא היו לי שלשולים מגיל 4, נראה לי עם כל מה שאני אוכל חישלתי את הקיבה שלי לאללה חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Banned
|
![]() סתם שאלה אתה בכלל סופר מה אתה מכניס או שאתה פשוט מאלה שעולים נקי ולא משמינים אז אתה טוחן כמה שאתה מסוגל?
בלה בלה זה דיבורים כללי ואנחנו מדברים על פיתוח גוף, ודימה שמוק שלא מוכן לעבור למסנג'ר ולא רואה סיבה למחוק - זה בדיוק מתי שאתה יודע שאתה באדיבילדר, כשאתה מוצא על מה לשרוף שעה מהחיים שלך בדיבורים בפורום עם בנאדם שאתה לא מכיר על שטויות שעושים בצבא כדי לאכול |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
וכוסעמק נראה לי התנוונתי והכסא של המחשב קיבל צורה של התחת שלי. כבר יומיים לא יצאתי מהבית בגלל הרגל המזדיינת הזאת!!! כוסעמקמקמקמק ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
חבר פעיל
|
![]() כשאבא שלך בא עם קניות, מרים 2 שקיות ומשאיר לך את כל השאר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בונא מה לא התאמנת כבר כמה זמן? הייתי משתגע הייתי הולך להתאמן עם גבס מהעצבים... תכלס מה עוד יש לעשות בחוץ באמצע שבוע בזמן הצבא חוץ מלהתאמן ואולי גיחה קטנה לקניון |
|
![]() |
![]() |