|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() שילכו להתפלל יותר טוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה יותר עצוב ממצחיק
אבל לא חשבתי לשניה שהחרידים לא יעשו הגבלה כזאת ברורה בין גברים ונשים אותי מעניין אם הנשים מתאמנות עם מכנסיים כי חצאיות זה לא הגיוני.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מה הבעיה אני לא מבין?
![]() |
#5 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לא מצחיק בכלל אתם צריכים ללמוד לתת כבוד.
זה דבר יפה שמאפשרים גם לאנשים חרדים להתאמן ולהתמיד. מה רע בזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אבל זה לא שאסור להיתאמן גברים ונשים ביחד כי אצלי במכון מיתאמנות כמה דתיות אז למה הדלביובי האלה עשו את זה?
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() תחשבו איזה באסה אם הבנות לקחו את המישקולות של ה5 קילו ואתה בידיוק צריך אותך כדי להוסיף לאיזה מכונה
![]() |
#9 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה אתם צוחקים ?
הלוואי היו עושים הפרדה במכון שלנו... לא הייתה באה לך איזה זקנה בת 80 למכשיר פולי מתחילה לעשות 30 חזרות 4 סטים כל סט 5 דקות מנוחה עם משקל של קילו ואתה עומד כמו גלמוד לידה מחכה. זה יותר טוב ?
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא עובר על החוק של הדתיים/חרדים של אסור להתאמן? שמעתי אסור להם להתאמן, שמעתי אפילו אסור להם לראות בנות בבגד ים, מה רע בבגד ים הם לא יגמרו מזה אז מה רע?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כי אז זה נותן פתח "למחשבות רעות" להתחיל להכנס אליהם לתוך הראש, וגם זה אסור.
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
איזו פרחה-רוסיה( ![]() אני בא עושה תסטים של הסקוואט ועובר ללחיצת חזה וזה באותו מקום, היא באה ועומדת ליד המשקולות שעמוסים על המוט בצד שמאל, כל חזרה היא מחזירה לי את המוט בחזרה לסטנד אני סובל ככה 3 חזרות ואז חבר שלי יורד עליי: "היא שומרת עליך?" אני מתעצבן חח מעיף אותה אבל איזה פדיחות זאת כלבה לא מבינה כלום שתלך לעשות קיקבאקים עם דאמבלים ורודים ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הכי טוב שיעשו את ההפרדות בין הילדים הקטנים המעצבנים לאנשיים הרציניים..
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין שבוע שילדי בייספ-חזה לא מתחילים להתלחשש שאני הולך לשבור תגב מהסקוואטים, זה עוד לא נגמר; באו אליי גם זקנים מתחילים לספר לי סיפורים על איך הם היו שורים והרימו עמודי חשמל ועכשיו הגב שלהם שבור. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() סתם מתפלצפים פשוט לא רוצים איתנו(חילונים) שום קשר, מתנתקים וחיים בבועה שלהם
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובקשר לכל מי שאמר שצריך הפרדה בכל חד"כ בין בנים לבנות.. תגידו מה אתם בשלות נטחנים?! חד"כ בלי כוסיות זה לא חד"כ!!!!! אחרת מה יהיה לעשות בדקות מנוחה? :d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לגבי זה שלחרדים אסור להתאמן - זה תלוי במה הרב אומר להם.
אני ראיתי חרדי ענק שפעם היה פעיל באינטרנט בנאדם חיה , לא טבעי לגמרי, לוחץ כתפיים 120 140 קילו משהו באיזור... חולני
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |