|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בקניון עזריאלי החדש במודיעין פותחים כזה חד"כ ורציתי לדעת אם מישהו שמע\מכיר אותו?
אני מתאמן בהולמס פלייס והחארות מקפיצים תמחירים למה עד עכשיו אין להם מתחרים אז רציתי לעבור .. הבעיה שאני צריך לחדש תמנוי לשנה עוד שבוע, ואם אני רוצה לעבור אז רק עוד שלושה חודשים החד"כ נפתח.. בעיה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() רציתי לעבור לחדר כושר הזה חשבתי הוא בכלל יהיה גו אקטיב
מזה אגו?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הלוואי גו אקטיב.. התקשרתי לשרות לקוחות בקניון אמרו עוד שלושהחודשים נפתח חדר כושר בשם אגו.. מוזר העניין אבל הולמס פלייס הזונות בגלל שכל המשפחה שלי רשומה עשתה לי מנוי ל60 שקל לחודש, פתאום אחותי רוצה לצאת אז הם הכפילו לי את הסכום.. קיצר מחפש לעבור לחדרכושר אחר
אתה ממודיעין?איפה אתה מתאמן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה חדר כושר!
אני מכיר את הבעלים אישית.. אני מתאמן בסניף אגו בהר החוצבים בירושלים.. קיצר חדר כושר על רמה.. באמת.. אני מאתמן כבר שנתיים בהר החוצבים בירושלים בסניף אגו.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() אני "מתאמן" בהולמס
לא הולך כבר חודשים
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה חדר כושר טוב? כמה אתה משלם וכמה אמורים לעלות המחירים לרגל הפתיחה?
toxicity למה הפסקת ? ואיך לא ראיתי אותך אףפעם.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() זה כמו שאני אגיד לא ראיתי אותך אף פעם..
איזה בצפר אתה?
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() ג' עולה ליא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() דיי זול יחסית... אם יש לך מישהו שוטר או חייל במשפחה יעלה לך מנוי שנתי 1800 ש''ח.
הסניף בירושלים מצוין..אבל אני מאמין שאפילו במודיעין יהיה עוד יותר מפואר.. אז בטח המחירים בהתאם.ֿ מתי יפתחו אותו? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() עוד שלושה חודשים אני מאמין.. סביבות אמצע אוקטובר, אבא שלי היה בקבע בחיל"הא זה משנה משהו?
|
![]() |
![]() |