|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() המטרה היא גם לתת מקום לחבר'ה מהתחום לדבר, חבר'ה שרוצים דיונים ברמה טיפה יותר גבוהה בלי שיבוא איזה ליצן ויתן מניסיונו העשיר (שנה אימונים אם בכלל), וגם להכניס חבר'ה לתחום שהם בני 20 ו30 והתחילו להתאמן - מה להם לא מגיע כאן מקום? איך אתה חושב שהיית מרגיש בתור מישהו בן 30 שמגיע לכאן ורואה שכל נושא הופך לבדיחות ואוף טופיק והוא סה"כ מחפש קצת רקע ולהבין את התחום. אפשר לחשוב שאני רוצה לפתח כאן איזה סוכנות להשתלט על העולם סה"כ המטרות ידועות לכולם ואמורות להיות משותפות לכולם.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
תאכלס... אני אחד מאלה הבני 20 ומעלה, שרוצים לקבל מידע ובנתיים מתאכזבים קשות ומתחילים להבין את הארדקור...
![]() |
![]() |
#43 | ||
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() ציטוט:
אלה שעושים צחוק מעצמם כאילו הם בצ'אט נכנסים בכינוים ולא אומרים מי הם שחלקם סתם יוצאים ליצנים ואני יודע אחד אחד מי הם,ושמוק מה הארדקור שנכנס ותופס תחת על כל אחד בכל פוסט למה כי הוא מתחרה והוא גבר אני לא מבין את העניין אולי תסביר לי?
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
|
![]() הוא מדבר לעניין לא סחור סחור ויש לו מה לתרום. הסגנון שלו קצת אגרסיבי וזה מוסיף עניין, אפשר לחשוב שהוא פותח כאן 13000 הודעות על סרטים מצחיקים מהיו טיוב - הוא תורם ואני בטוח שכולם ילמדו להסתדר איתו ועם הסגנון שלו סה"כ הוא איש עם כוונות טובות.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=dtg9W...eature=related
אתם משקיעים שעות בריבים פטתים , שלא מובילים לכלום שאלו היו הצרות שלכם בחיים !
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ד''ר-יש מקום לקצת רחמים,זה לא צבא זה פורום. סה''כ תפחית בבאנים למה 5אנשים עפו על פארש? אפילו יותר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() עוד אחד מהרבים שבאו לפרוק את העצבים מהחיטוב למר ישראל,והוא חי בסרט שכל הילדים בני 14 וכו וכו הוא גם היה כזה ואני יכול להיתערב איתך שאז הוא היה או שמן או שחיף יותר מכל הפורום פה.
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אבל אתה ידידי הוכחת בשנית שאתה ילד קטן, ואין לי גם מה להאשים אותך אתה מתנהג בהתאם וגם זה בקושי. כל הפורום הזה עושה לי חשק להקיא רק בגלל אנשים כמוך, אנשים שמגיבים כמו ילדים עם יכולת שכלית של שימפנזה (מהסוג הטיפש). זה שיש לי דעה שלא תומכת בעליהום המטופש והחסר תכלית שלכם נגד ההנהלה לא אומר שאני מתחנף לאף אחד.. אני זכאי לדעה משל עצמי בניגוד לעדר השימפנזים שאתה משתייך אליה(מהסוג הטיפש), ואני מביע אותה בצורה פתוחה וישירה. כי אני כמו שאמרתי וייעצתי לאחרים להשתדל לשאוב כמה שיותר מידע יעיל. ממה שנותר מהפורום הזה.
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרגת אותי פה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די זה היה חזק אחי ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
חבר מתחיל
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
|
![]() מה הפירוש של הראשי תיבות שליט"א?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
|
![]() ציטוט:
הנושא הזה יירד לאט לאט.
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() שיזכה לחיים טובים וארוכים
![]() |
#56 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() שליט"א:
1.שיחיה לאורך ימים טובים אמן. 2.שייבדל לימים טובים וארוכים. מה שכן הכותרת היא אחת החזקות ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]() דיי באמא שלכם דיי, זה כולה פורום באינטרנט, דיי אפשר לחשוב שזה איזה דיון פוליטי בקונגרס...
שכל אחד יפסיק להתעסק בפארש, ותכלס הרבה פה צריכים להתבגר, שכל אחד יתעסק בשלו... ריבים זה אף פעם לא נעים, והם לרוב טיפשיים במיוחד שעוד זה באיזה פורום. (בלי זלזול או משהו) |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אוי אוי אוי, מעירים לי על הניהול אוי אוי, עם הוא היה באמת בוגר הוא לא היה מתייחס לכל ה"עליהום" שבצדק עושים עליו... חלאס כבר זה נהיה בשלה איך שהוא מנהל ת'פורום.. פה זה דיבורים כלליי, משמע מותר לדבר על מה שאתה רוצה איך שאתה רוצה. עם האנשים שגיל הפנה לפורום מתלוננים שזה פורום של ילדים וכל מה שמעניין אותם זה תזונה תוספים ואימונים, אז למה הם נכנסים ל"דיבורים כללי"? שהרי שמה מותר לדבר על מה שאתה רוצה בלי חשבון ובלי שמונה ההודעות עולה, ידוע שיהיה שם הודעות לא קשורות וקצת ילדותיות, הוא פשוט צריך לשחרר לחץ יאללה נמאס כל פוסט שפותחים בדיבורים כללי ננעל בלי סיבה מוצדקת, מה הוא מצפה שנפתח פה "תרגמתי חקר חדש על רמת החלבון בזמן השינה בגוף ועל פירוק השריר". לא יקרה!! אז או ששישחרר קצת ויפסיק לנעול כל פוסט שני או שיתן באן קיבינימט לכל הפורום המזדיין הזה.. נמאס להיות פה כבר עם כל הנעילות האלה. חוץ מזה מה אתה מתלהב שאתה בן 20 + ? אני בן 18 וחצי ואני יכול לגדל אותך...
. נערך לאחרונה על ידי Danielllo, 27-07-08 בשעה 23:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() דניאלו צודק
:):):):) אחר כך בוכים "בו בו הרמה ירדה בו בו" כוסעמק איזה רמה יש פה כבר? יש כאן 5אנשים בלחץץץץץץ |
![]() |
![]() |