|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לפני גיוס
חדר כושר: מועדון ספורט- מיתר
|
![]() יום כן יום לא, בערך 15 ד'... אימון מורכב מ-8 סופר סטים עם משקולות...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() ^^^
אפשרי :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() 10 דקות
![]() |
#26 |
|
![]() קראתי מספיק
מה שאני עושה מביא לי תוצאות אז הרשתי לעצמי ב10 דק' יותר להגדיל את האימון בטן עוד לא הרג אותי |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
|
![]() ^^
חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חצי שעה בשבילי זה סיוט, בטן זה שריר שאני כ"כ מזלזל בו. יש אנשים שלא מתאמנים על הבטן ויש להם ריבועים יפים מאוד רק מהתרגילים המשלובים - סקוואטים דאדליפט וכו' וכו'.. תאמין לי גם אם היית עושה חצי מהזמן שאני משקיע בבטן היית אותה תוצאה.
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]() כן אחי אבל מעדיף לא לקחת ת'סיכון,אולי בימים שאני אעשה דדליפט אני אוריד טיפה בבטן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לפני גיוס
חדר כושר: מועדון ספורט- מיתר
|
![]() אחי אתה לא צודק... זה שאתה מזניח בטן זה דבר אחר... בטן זה שריר שגם צריך אימון וזה שאתה מזלזל בו זה לא אומר שאחרים גם צריכים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בהצלחה אחינו ![]() באזיר קראתי מספיק נושאים כדי לבסס את דעתי. זה שריר שאפשר להתאמן עליו 4 פעמים או פשוט יום כן יום לא. זה שריר שעובד כמייצב בתרגילים מורכבים לכן הוא מתפתח גם שם, וגם קראתי שאימוני בטן הן בעיקר לחיזוק הבטן לא להוצאת קוביות, יכול להיות שאני טועה, פשוט אלו נושאים שכבר קראתי מרוב האנשים שאני מחזיק מהם כאן.
![]() |
![]() |
#33 |
חבר פעיל
|
![]() פעמיים בשבוע,כל אימון 5-6סטים,בשבוע זה יוצא 10-12סטים.
לוקח 10דקות,אני עושה כפיפות בטן עם התנגדות,ושוכב על האמות ומוציא תבטן החוצה |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() 10 דקות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() תפסיקו לדבר על אימון בטן בזמנים!!!!!
למה על גב אתם לא מדברים ככה?או על רגליים?? בטן זה שריר כמו כל שריר וצריך את אותו הגירוי הקטע עם סיקס פאק זה היה בצחוק לבנאדם יש גנטיקה מטורפת במיוחד בבטן סתם דוגמא הפוכה-מישהו יכול לערער על ארנולד בתור מפתח גוף? ויש לו חולשה רצינית בבטן הכל פה זה גנטיקה ובטן צריך לעבוד כמו כל שריר
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |