ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 31-12-08, 19:07   #41
silver helmet
חבר פעיל

קודם כל זו באמת השוואה לא טובה כי גם לדוגמנית יש גבול מסוים , היא נעצרת במשקל כלשהו, שבו תפסיק לרדת או שתמות, למפתח גוף אין גבול, הוא לא קובע כשאגיע לזה וזה גרם שריר אפסיק, יש שאיפה תמיד לשבור שיאים.., זה שונה מדוגמנות.

לתגטבה של יניב, אני מצטער להשמיץ קצת את ענף הפיתוח גוף, אבל כמעט כל ספורט איכותי מלווה בתזונה,שינה ואימונים.וזה צרות אופקים להגיד שזה חוצפה מהמדינה כי וואלה לאן הפיתוח גוף מגיע בארץ, איזה רמה יש לו? אני בטוח שגם לריקודים סלוניים יש פורום וחנויות ומפגשים, זה כן יכול לתסכל, כי וואלה מפתח גוף משקיע(חח אני לא בדקתי את זה) יותר מריקוד סלוניי, אבל אני לא בטוח, אני כמעט בטוח שיש להם ריקודים כל יום ותזונה והכל..
אותי מעצבן שהבודי בילדר לא מרוויח כלום בתחרות, עם כל המאמץ שהוא משקיע, וזהו ספורט שדורש הרבה כסף.
silver helmet מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-12-08, 19:07   #42
m0she
מנהל מחלקת התזונה

כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי yoshi-moto צפה בהודעה
מה אתם רוצים ממשגיא גרשגורן? הבן אדם הזה בתוך התחום פי כמה מכם, אין לכם בכלל זכות דיבור.

זה שהוא לא מגיע לתוצאות מרהיבות ולא קוטף את המקומות הראשונים לא אומר שהוא אפס, אלא זה אומר שהוא לא עושה דברים נכון.(תזונה בעיקר)
אבל הבן אדם חי פיתוח גוף, הוא בא לכל אירוע שקשור לתחום ועולה כל שנה להתחרות, אז אין לכם בכלל זכור ללכלך עליו.
(ולא דיברתי על התגובה של הניגרי, אלא על התגובות של השניים האחרים)
לא אמרתי כלום על זה שהוא לא הגיע לתוצאות מרהיבות - אבל בתור מי שלא הגיע לתוצאות מרהיבות, אין לו סיבה להיות כל כך שחצן. כמו שאני לא משוויץ בהישגים האולימפיים שאין לי.

בכל אופן, באדיבילדינג זה משהו בין תחרות יופי לבין ספורט. נכון שצריכים להתאמן וכו', אבל להגיד שבודיבילדרים הם הספורטאים ברמה הכי גבוהה? הכי משקיעים? ממש לא. רוכבי אופניים עושים 20 שעות אימון בשבוע, אוכלים המון (לא פחות מבאדיבילדרים, הם לפעמים אוכלים בחיטוב כמו שבודיבילדר אוכל במסה) וגם צריכים להשקיע את כל כולם בספורט - הציוד יקר מאוד (רק אופניים עולים יותר מ20 אלף שקל), יש מחנות אימונים בחו"ל וכו' וכו'. בודיבילדרים מסכנים את עצמם עם חומרים אסורים? גם רוכבי אופניים, ולפעמים עם חומרים מסוכנים בהרבה. זאת רק דוגמא לספורט שבודאות לא דורש פחות השקעה מבודיבילדינג ותכלס דורש הרבה יותר. כל זה בלי לזלזל במתחרים.

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-12-08, 19:35   #43
barnie
חבר מתחיל

אני היתי פעם בפיתוח גוף ועברתי לאיגרוף וראיתי כמה שפיתוח גוף זה קל ליד ספורט דורשני כמו איגרוף
גם המון אירובי,גם להתאמן על השק למהירות,גם לקפוץ בחבל,גם לעשות איגרוף צל,גם להתאמן עם משקולות וכו' וכו' וגם לאכול טוב וכמובן גם לנוח
פיתוח גוף זה דווקא אחד מענפי הספורט הקלים,גם במקצוענים
להתאמן במכון,לאכול המון ולישון ולהזריק,מי שלא יודע למשל האחים קליצ'קו מתאמנים כל יום 14 שעות בערך
מה גם שבענפי ספורט אחרים משקיעים המון זמן ולא שעה וחצי שעתיים במכון ולטרוף כל היום ולישון ולחרבן
barnie מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-12-08, 19:46   #44
gad57
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי obzion צפה בהודעה
"כל הכסף הזה"
אפשר לחשוב כמה כסף זה...
כן זה כמעט כלום כסף אבל זה מספיק בשביל להרים תחרות נורמלית \ לתת משהו לזוכים

מסכימים איתי? הוסיפו גם אתם תזכורת בחתימה שלכם.

http://www.zix.co.il/images/z-454711880.jpg
gad57 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-12-08, 19:54   #45
tomerA
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלtomerA

ציטוט:
פורסם במקור על ידי יניב צוות ישראלבודי צפה בהודעה
ההשוואה בין פיתוח גוף לדוגמנות הוא לא במקום מכיוון שבדוגמנות לא נעשים מאמצים כבירים להשתפר מפעם לפעם על מנת להיות הכי טוב.

כל מי שמתעסק בהגדלת מסת שריר יודע כמה עבודה קשה זה מצריך... תזונה מסודרת וקבועה ואימונים מפרכים.
אנשים שמתחרים לוקחים את זה לקיצוניות... מה שגורר עוד יותר השקעה פיזית ומנטלית + ידע מקצועי שיביא אותך לתוצאות..

לפי דעתי בודיבילדרים הם ספורטאים ברמה הגבוהה ביותר שיש מאחר וכל אימון הוא האימון הכי קשה וגם לוקחים את צורת החיים הזאת לכל מקום (אוכל, שינה אימונים).
אני לא מכיר עוד ספורט שהמתחרים בו מגיעים לכזאת רמה של השקעה.

אבל, חלב נרחב מהשיפוט בספורט הזה הוא סובייקטיבי (לכן חילוקי דעות רבים כל כך), אומנם יש קווים מנחים אבל עדיין סובייקטיבי.
זה לא כמו קרב איגרוף שיש חוקים קבועים והמנצח נקבע.
או לדוגמא קפיצה לרוחק שיש מישהו שקפץ 10 מטר ומישהו שקפץ 9. בענפי ספורט אחרים התוצאה היא אבסולוטית, פה לא.
ולכן קשה להגדיר את זה במלוא מובן המילה כספורט, זה יותר מן הכלאה של ספורט ואומנות.

אך אל לנו להגיד שהמתחרים אינם ספורטאים. סגנון חייהם הוא של ספורטאי ברמה הגבוהה ביותר שיש.
קודם כול זה לא נכון שדוגמניות לא מנסות להשתפר מתחרות לתחרות שלהם. יש עבודה גדולה מאד של שימור וגם תמיד יש מקום לשיפור.

עכשיו למפתחי הגוף, יש איתם בעיה בהגדרה.
מכיוון שהם עוסקים בספורט אז הם ספורטאים.
אבל מצד שני הם לא נבחנים ביכולתם הספורטבית אלה במראה שלהם.

לפי דעתי הם אנשים בעלי אורח חיים ספורטבי שעוסקים בספורט אבל כשהם נשפטים על במה הם לא ספורטאים. אפשר לקרוא להם אמנים או כול דבר אחר. להגדיר אותם על הבמה כספורטאים זה קצת בעייתי.
ישן 31-12-08, 20:16   #46
יניב צוות ישראלבודי
Fat bastard

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she צפה בהודעה
לא אמרתי כלום על זה שהוא לא הגיע לתוצאות מרהיבות - אבל בתור מי שלא הגיע לתוצאות מרהיבות, אין לו סיבה להיות כל כך שחצן. כמו שאני לא משוויץ בהישגים האולימפיים שאין לי.

בכל אופן, באדיבילדינג זה משהו בין תחרות יופי לבין ספורט. נכון שצריכים להתאמן וכו', אבל להגיד שבודיבילדרים הם הספורטאים ברמה הכי גבוהה? הכי משקיעים? ממש לא. רוכבי אופניים עושים 20 שעות אימון בשבוע, אוכלים המון (לא פחות מבאדיבילדרים, הם לפעמים אוכלים בחיטוב כמו שבודיבילדר אוכל במסה) וגם צריכים להשקיע את כל כולם בספורט - הציוד יקר מאוד (רק אופניים עולים יותר מ20 אלף שקל), יש מחנות אימונים בחו"ל וכו' וכו'. בודיבילדרים מסכנים את עצמם עם חומרים אסורים? גם רוכבי אופניים, ולפעמים עם חומרים מסוכנים בהרבה. זאת רק דוגמא לספורט שבודאות לא דורש פחות השקעה מבודיבילדינג ותכלס דורש הרבה יותר. כל זה בלי לזלזל במתחרים.
לא פסלתי ענפי ספורט אחרים... התכוונתי שספורטאים בפיתוח גוף הם ספורטאים מהרמה הגבוהה ביותר.
מעבר לכך לא תמיד מספר שעות האימון הוא מה שהופך ענף ספורט לתובעני.
אומנם מספר שעות האימון שלהם גבוהה.. אבל הם לא מגיעים לפרפקציוניזם של הדיאטה לדוגמה כמו פיתוח גוף... שזה עיקר הסבל המנטלי שרק מתחרים יכולים להעיד על זה.

אני מסכים שגם איגרוף ענף קשה בצורה יוצאת דופן... אבל ברגע שהם יוצאים מהמכון הם ממשיכים בחייהם(תקנו אותי אם אני טועה).אוכלים טוב ויושנים טוב, אבל לא באותה רמה שיש למפתחי גוף.

מה שאני מתכוון שלפני תחרות אין מצב שתראה מפתח גוף שיוצא ליותר מכמה שעות מהבית בלי אוכל מדוד לפי משקל.. ושהוא לא יושן מספר מסויים של שעות ולא מתאמן.

שלא לדבר על השלבים האחרונים של החיטוב והייבוש, שאותו לא משיגים באף ענף ספורט אחר.
יניב צוות ישראלבודי מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-12-08, 20:22   #47
m0she
מנהל מחלקת התזונה

כנראה שאתה לא מכיר רוכבי אופניים ברמה תחרותית גבוהה..

MosheG@israelbody.org
ישן 31-12-08, 20:29   #48
יניב צוות ישראלבודי
Fat bastard

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she צפה בהודעה
כנראה שאתה לא מכיר רוכבי אופניים ברמה תחרותית גבוהה..
אני לא מכיר רוכבי אופניים שיורדים ל3-4 אחוז שומן ומתייבשים כמעט עד סף עילפון... אתה מכיר?
ישן 31-12-08, 20:32   #49
m0she
מנהל מחלקת התזונה

תעשה טובה, זה רק לכמה ימים. רוכבי אופניים בתחרות יורדים לאחוזי שומן נמוכים, לא ל3-4 אבל נמוך. ובישראל כמעט אף אחד לא יורד מ4-5, גם לא מ6 לפעמים. בכל אופן, אתה מדבר על כמה ימים בשנה כשאצלם העונה של התחרויות ארוכה בהרבה, יש הרבה יותר אימונים, התזונה גם היא מאוד מוקפדת וגם קשה להתמדה. צאו מזה, פיתוח גוף זה ממש לא הספורט הכי תובעני.

MosheG@israelbody.org
ישן 31-12-08, 20:33   #50
trx--->sus

כדורת דשא לעוורים!!! מקבלת 110 אלף שקל בשנה!! (יותר מפיתוח גוף)
ישן 31-12-08, 21:11   #51
barnie
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי יניב צוות ישראלבודי צפה בהודעה
לא פסלתי ענפי ספורט אחרים... התכוונתי שספורטאים בפיתוח גוף הם ספורטאים מהרמה הגבוהה ביותר.
מעבר לכך לא תמיד מספר שעות האימון הוא מה שהופך ענף ספורט לתובעני.
אומנם מספר שעות האימון שלהם גבוהה.. אבל הם לא מגיעים לפרפקציוניזם של הדיאטה לדוגמה כמו פיתוח גוף... שזה עיקר הסבל המנטלי שרק מתחרים יכולים להעיד על זה.

אני מסכים שגם איגרוף ענף קשה בצורה יוצאת דופן... אבל ברגע שהם יוצאים מהמכון הם ממשיכים בחייהם(תקנו אותי אם אני טועה).אוכלים טוב ויושנים טוב, אבל לא באותה רמה שיש למפתחי גוף.

מה שאני מתכוון שלפני תחרות אין מצב שתראה מפתח גוף שיוצא ליותר מכמה שעות מהבית בלי אוכל מדוד לפי משקל.. ושהוא לא יושן מספר מסויים של שעות ולא מתאמן.

שלא לדבר על השלבים האחרונים של החיטוב והייבוש, שאותו לא משיגים באף ענף ספורט אחר.

לבודיבילדר קשה בחיטוב
אבל במסה תראה את המקצוענים נהנים מהחיים,אוכלים בחוץ ואוכלים מה שבא להם והמון
מתאמנים קצת ביום וזהו
מתאגרף מתאמן כל השנה ממש קשה ובדרך כלל המון מהם מגיעים חטובים לתחרות במיוחד כשהם רוצים להיות עד משקל מסוים בקטגוריות שפחות ממשקל כבד
barnie מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-12-08, 23:10   #52
arbel2

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס

איך הגענו לויכוח הזה של "איזה ספורט יותר קשה ? " כל ספורט ברמה התחרותית שלו קשה רצח ,גם שחמט וגם שחיה צורנית (חוץ מניווט ,זה לא ספורט...הא וגם גולף נשים זה לא ספורט ,למרות שגם לא בדיוק מעורבות בזה נשים,רק לסביות בוצ'ות עם זקן יותר רציני משלי )

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 01-01-09, 13:55   #53
יניב צוות ישראלבודי
Fat bastard

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2 צפה בהודעה
איך הגענו לויכוח הזה של "איזה ספורט יותר קשה ? " כל ספורט ברמה התחרותית שלו קשה רצח ,גם שחמט וגם שחיה צורנית (חוץ מניווט ,זה לא ספורט...הא וגם גולף נשים זה לא ספורט ,למרות שגם לא בדיוק מעורבות בזה נשים,רק לסביות בוצ'ות עם זקן יותר רציני משלי )
אל תדאג אחי... ברגע שתיכנס לתקופת ההתבגרות המינית הזקן שלך יתפוס תאוצה!
ישן 01-01-09, 18:28   #54
agrox
חבר פעיל

הסמל האישי שלagrox

חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי arbel2 צפה בהודעה
חעחעחע אין לך מושג איך קרעת אותי עכשיו.
מה התלבשת על הניווט הזה?! חח.

- - - - - - - - - - - - -
גלעד שליט בשבי כבר מעל 900 ימים.
agrox מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה