|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() למי שלא רוצה לוותר על הקפה בבוקר וצריך כמובן לצרוך חלבון
![]() תחממו כוס חלב במיקרוגל או תרתיחו חלב על הגז, שמו בספל סקופ אבקת חלבון, כפית נס קפה, ואפשר גם שקית סוכרזית אחת שלא יהיה מר. תערבבו עם החלב החם, תענוג, יותר טעים מקפה ארומה בחיי. לגביי הטעמים של החלבון...מן הסתם מומלץ ממגוון טעמי השוקולד (אני עושה עם השוקולד מרשמלו יוצא מעדן). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני עשיתי היום.. מים,קרח,בננה,חלבון (קרם עוגיות),ממתיק. בבלנדר! יצא מעדן! עם קצף.. פעם ראשונה עשיתי בבלנדר וכניראה זה לא יהיה פעם אחרונה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
על תנאי - פרסום חברות מתחרות
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
תאריך הצטרפות: Aug 2008
הודעות: 6,387
גיל:: 25
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אהמת שלא....
התגבשות חלבון[דנטורציה] זה גם מה שקורה כשמחממים בייצים למשל...זה לא אומר שהחלבון נהרס זה אומר פשוט.....שהוא התגבש...הגוף עדיין משתמש בו כרגיל
__________________
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() החלבון לא נהרס בחום זה כמו קרח שנמס אבל עדיין המים נישארים רק משנה צורה
__________________
mmm |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
תאריך הצטרפות: Dec 2008
הודעות: 3,685
כללי:: אני
חדר כושר: LIFE&FITNESS
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() בכל חום שמשתמשים בו בבית אין מה לדאוג
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 1,799
כללי:: שייקה
גיל:: 16
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() יש לי בטעם בננה אתה חושב כדי לנסות ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Nov 2008
הודעות: 118
גיל:: 21
חדר כושר: Home sweet home
|
![]() חלבון בחום 'משנה צורה' זה תהליך שהוא עובר בקיבה בכל מקרה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
תאריך הצטרפות: Oct 2008
הודעות: 1,329
כללי:: דניאל
גיל:: 15
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() דנטורציה או הריסת המבנה המרחבי זה נוצר בתהליך של חימום או חומציות גבוהה(pH נמוך)
בתהליך המבנה המרחבי של החלבון יהרס אך ערך החלבון לא ישתנה אלא רק התגובה האנזימתית של החלבון |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() גם pH גבוה יהרוס את המבנה המרחבי של החלבון.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |