|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 |
|
חבר מתחיל
|
לפי כל המקורות - ב100 גרם של חזה עוף או דג איכותי אמור להיות כ-30 גרם חלבון.
איך זה שבכל מיני אריזות של דגים או חזה עוף לא מעובדים רשום ערך של 10-13 גרם חלבון בלבד ? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
|
משקל קפוא או לא קפוא ויש מים מוספים...
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר פעיל
|
א.יש 28 גרם-ומדובר בבשר לאחר בישול
ב.מים מוספים ג.האם המוצר נשקל קפוא או לא(בד"כ לא) ד.הכי משמעותי-כמות החלבון שמצוינת היא לפני בישול.העוף/דג מאבד 20-25 אחוזים מהמשקל שלו לאחר הבישול. |
|
|
|