|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום
אני חייב לעלות במסה ואני כל יום אוכל ממש הרבה ולא מצליח לעלות במשקל על איזה אבקה אתם ממליצים לי? מישהו המליץ לי לקחת גיינר.. אבל ראיתי שיש מיליון סוגים ושאלה שניה.. מה ההבדל בין גיינר לבין פרפקט 3000 נגיד? מה עדיף? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() גייינר זה אבקה לעליה במסה(בעברית*).
פרפקט 3000 היא אבקה לעלייה במסה של חברת נייצ'ר בסט,אשר בהחלט מומלצת לקנייה. גם חסכונית משאר הגיינרים וגם חבר'ה טובה מאוד.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כמה מנות הגשה יש באבקה הזאת?
http://israelbody.org/Index.asp?Cate...hParam=perfect וכמה צריך לקחת בכל יום? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יש 7 מנות של 2400 קלוריות.
אתה לא חייב לקחת 2400 קלוריות. ת'יכול להסתפק במנה של 600 קלוריות(שזה 3 סקופים לפי הבנתי). תתאים את הגיינר לתפריט ולא להפך. בהצלחה
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() היה לי תאבקה סריוס מס,ואחרי זה רציתי משהוא ממש מפציץ אז קניתי תפרפקט,אני אישית התאכזבתי בגדול מהפרפקט,וגם מהסריוס לא הייתי כל כך מרוצה,בדיוק היום שמעתי על הממוטה אבקה שלא מציינים אותה פה הרבה ,וגם אין אותה בחנות של האתר,אבקה דיי וותיקה ,אני עכשיו בשלבים של בירורים עלייה{נישמע טוב}.
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה שאתה לוקח אותו לא מבטיח שתעלה במשקל,אתה חייב להיות במאזן קלורי חיובי כדי שזה יקרה. והממוטה זאת חרא אבקה עם יותר מדי שומן רווי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תיבדוק כמה אתה באמת אוכל כי שום אבקה היא לא אבקת קסמים וזה רק תוספת קלוריות ואם אתה לא אוכל מספיק ולא יודע כמה אתה באמת אוכל יכול להיות שגם עם גיינר אתה עדיין לא תהיה בפלוס קלורי מתאים
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני עליתי עם פרפקט 8 קילו בחודשיים... בשילוב של תזונה...
מה שכן אבקה מלאה בסוכר אבל עושה את העבודה מהר. שמעתי שה massive muscle gainer היא מצויינת.. היא גם נמכרת בחנות המכוונת של IB..