ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 02-09-09, 23:40   #21
sbenzaken
חבר פעיל

ואם המתאמן המתחיל בנוי טוב?? אתה צריך להבין שיש כל כך הרבה פרמטרים בבניית תוכניות אימון, ויש כל הרבה שיטות ודרכי אימון.. בגלל זה אם תשים לב ביקשתי מפותח הנושא שיפרט קצת על עצמו.. ובגלל זה אתה לא יכול לשלול תוכניות או חלוקות או שיטות שלדעתך הן לא טובות..
sbenzaken מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-09-09, 23:43   #22
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
שלח הודעה דרך ICQ אל Max90kg

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sbenzaken צפה בהודעה
ואם המתאמן המתחיל בנוי טוב?? אתה צריך להבין שיש כל כך הרבה פרמטרים בבניית תוכניות אימון, ויש כל הרבה שיטות ודרכי אימון.. בגלל זה אם תשים לב ביקשתי מפותח הנושא שיפרט קצת על עצמו.. ובגלל זה אתה לא יכול לשלול תוכניות או חלוקות או שיטות שלדעתך הן לא טובות..
נכון אתה צודק אבל מהבחינות שהסברתי החלוקות האחרות יותר טובות מהחלוקה שלו. חוץ מזה הנתונים האישיים שלו לא יעזרו לך להחליט, אתה צריך לפגוש אותו אישית כדי לראות ולדעת מה יתאים לו.
Max90kg מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 02-09-09, 23:48   #23
sbenzaken
חבר פעיל

נכון, וכנראה שאני לא אפגוש אותו.. אבל שוב, אין טוב יותר או טוב פחות. יש עובד יותר או עובד פחות. כמו שאמרתי, סביר מאוד להניח שהחלוקה כרגע לא תתאים לו, אבל זה לא אומר שהחלוקה עצמה גרועה.
sbenzaken מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-09-09, 05:12   #24
Mr.Dino
חבר פעיל

הסמל האישי שלMr.Dino

כללי:: אור
עוסק ב:: תלמיד תיכון.

למי שזה עוזר התאמנתי בתוכנית ab עד עכשיו ואני כבר מפסיק לראות תוצאות אז החלטתי לשנות..
לגבי התוכנית עצמה,לכל אלה ששוללים אותה אני יכול להגיד לכם כמעט בוודאות שזאת התוכנית הכי מתאימה לי ב abc ואני כמעט בטוח שאני יראה תוצאות טובות ..
אם הייתי יכול הייתי עושה חזה קדמית,גב אחורית,וכתפיים רגליים אבל מכל מני סיבות התוכניתצ הזאת לא הכי טובה לי אז החלטתי לבנות תוכנית שהיא יחסית קשה אבל כנראה שהיא הולכת לפעול עליי טוב גם התייעצתי עם המדריך בחדר כושר והוא אמר אותו דבר...
Mr.Dino מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-09-09, 09:30   #25
WEST $ SIDE
חבר פעיל

הסמל האישי שלWEST $ SIDE

החלוקה שהצגת גרועה , בתור חובב מושבע לשעבר של abc לרגע לא העלתי בדעתי לעשות חלוקה מסוג זה.

לעשות גב וחזה באותו אימון עם מס' הסטים שצריך להיות בתוכנית מסוג זה ,לא יהיה ניתן לשמור על עצימות בכלל . מה ההגיון לעשות 2 שרירים גדולים באימון כשאפשר לעשות אחד גדול אחד קטן.

רוב האנשים עושים את זה כי הם אוהבים להרגיש את הפאמפ משני צדדי הזרוע , אני מניח שאתה לא אחד מהם אז תתחיל לחלק נכון.
ישן 03-09-09, 15:11   #26
Mr.Dino
חבר פעיל

הסמל האישי שלMr.Dino

כללי:: אור
עוסק ב:: תלמיד תיכון.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי west $ side צפה בהודעה
החלוקה שהצגת גרועה , בתור חובב מושבע לשעבר של abc לרגע לא העלתי בדעתי לעשות חלוקה מסוג זה.

לעשות גב וחזה באותו אימון עם מס' הסטים שצריך להיות בתוכנית מסוג זה ,לא יהיה ניתן לשמור על עצימות בכלל . מה ההגיון לעשות 2 שרירים גדולים באימון כשאפשר לעשות אחד גדול אחד קטן.

רוב האנשים עושים את זה כי הם אוהבים להרגיש את הפאמפ משני צדדי הזרוע , אני מניח שאתה לא אחד מהם אז תתחיל לחלק נכון.
הסיבה שאני לא מחלק שריר גדול וקטן באותו אימון הוא ההתאוששות שלי...
ותאמין לי שאם זה היה מסתדר לי אז בטח שהייית מעדיף לעשות שריר גדול וקטן מאשר חזה וגב באימון אחד אבל שום דבר לא מסתדר לי מבחינת זמן התאוששות של השריר..
אצלי בדרך כלל שריר נתפס להרבה זמן ושאני אומר הרבה זמן זה כמה ימים טובים ואפילו יכול להגיע לשבוע.
זאת הסיבה למה חילקתי ככה את התוכנית
Mr.Dino מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה