|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() שלום לכולם,
אני במאסה כרגע. לפני אימון הייתי אוכל אנרג'י ספורט, גם היה סותם לי איזה רעב קטן וגם (אמור) להועיל באימון / בתפריט. לא יודע אם הפסיקו לייצר או שההורים שלי לא מוצאים. אני מחפש חטיף כלשהו שניתן לקחת ושיהיו לו ערכים טובים. אני במאסה אז לא חובה משהו עם מעט קלוריות ועדיף לא. ראיתי את החטיפים שיש בישראלבודי אבל הבעיה שהם נורא יקרים. בנוסף, לאחרונה נהייתה לי "דודא" לדגני בוקר בכל מיני זמנים במהלך היום בין ארוחות... ולא בא לי איזה פייבר1 / ברנפלקס וכו', בא לי דגנים טעימים שעל הדרך עם ערכים סבבה. יש המלצות? ולא המלצות לדברים שטעימים שאתה בחיטוב... בחיטוב אני מתענג על ברנפלקס גם... דגש - אני במאסה ומחפש איפה להוסיף... אפשר להיות גמיש מאוד. תודה, אופיר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() החטיפים האל באמת עזרו לך ? :\ זה כמו לאכול חסה :\
אם אתה מחפש משהו ככה שיתן לך קצת כוח באימון הייתי פשוט ממליץ לך לשתות איזה שייק חלבון 40 דק' לפני האימון ככה זה לא כבד, ערכים טובים(מוסיף חלבון לתפריט) וממלא יחסית. לגבי דגנים..היתי ממליץ על כריות אנא ערף, הסוג היחידי שאני מכיר :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() זה לא השביע אותי אבל הבטן שלי לא קרקרה... לגבי כריות זה נראה לי פשוט טעים מדי בשביל להיות מזין בנוסף, מחפש משהו באמצע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אזהרה ראשונה - פרסום אתרים מתחרים על גבי הפורום
|
![]() קוואקר סקוורס,תתמכר למעדן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() תאכל שתי דנונה של 200 גרם כל אחד
ואת הקורנפלקס שלך עם חלב ואתה מסודר
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() סוגי גרנולה למיניהם, יש של השופרסל "גרנולה קראנץ" אפשר לדפוק קופסא, יש דליפקאן זה גם בנזונה, פיטנס שקדים ודבש, לא חסר דגנים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() פיטנס שוקולד זה טעים והערכים לא נוראיים זה גם עם סיבים כי זה עם חיטה מלאה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() פירות
בננה/תפוח הכי טעים |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() אני מניח שאני מנוס מפשוט ללכת לסופר ולראות. לגבי דנונה - אומנם אני אוכל את זה, אבל ביקשתי משהו טעים...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() לא חסר קורנפלקס
אני אישית חולה על הקינמון זה טעים וזה סבבה במאסה.. 80 גרם פחממות ל100 גרם קורנפלקס |
![]() |
![]() |