|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כן נו נמאס לי,אחרי שנה של צמחונות\טבעונות שרק גרם לי להרגיש רעבה כל הזמן ולעלות מלא במשקל, נמאס. אני לא מצילה את העולם, הבריאות שלי יותר חשוב..
מה שרציתי לשאול, בעוף רק החזה עוף הוא דל שומן ומומלץ לאכול? מעוף שלם בגריל צריך לברור חלקים? איך מכינים חזה עוף לא בבישול במים שיצא טעים? 100 גרם של עוף\דג זה מספיק או צריך יותר? זה ממש כבד בבטן, אני צריכה להגיע ל75 חלבון סה"כ. וואו אצלי אפילו חצי שניצל\פחית טונה משביע ל4+ שעות וחטיף חלווה משומשום מלא ללא סוכר זה מקור טוב לשומן? למה חייב טחינה מלאה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jul 2009
הודעות: 396
גיל:: 22
עוסק ב:: אכילה מרובה ^.^
|
![]() ציטוט:
1) החזה הוא החלק הכי דל שומן בעוף ויש בו בערך 2-3 אחוז. 2) אפשר גם קרעיים למרות שזה באזור ה 5 אחוז שומן (יותר טעים אבל!) 3) מחבת או תנור או טוסטר אובן. 4) 100 גרם בשר ביום זה בהחלט מספיק ואפילו הרבה לאישה. איך את מגיע ל75 גרם חלבון זו בחירה שלך. 5)לגבי החטיף חלבה אני חושב שזה בסדר רק תראי מה עוד שמו שם חוץ מטחינה.... לא חייב טחינה מלאה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() למה 100 גרם עוף זה הרבה לאישה? זה "שניצל" קטן.
|
![]() |
![]() |