|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#1 |
|
חבר פעיל
|
תגידו אתם מצליחים לטחון את השיבולת שועל ממש ולעשות את זה כמו מים או לפחות שלא יצא כמו עיסה כזאת?
אני עושה 5 דקות עם המיקסר ברצף ועדיין זה נישאר סמיך |
|
|
|
|
|
#2 |
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
ככה זה... זה סופג את הנוזלים והופך לעיסה כזאת אי אפשר לשנות את זה...
__________________
באדיבילדינג זה לא תחביב, זו מחלה נפשית. Eitan Davidovich מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט. עוזר גם בפייסבוק.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר פעיל
|
אז איך עושים את זה אכיל? אני לא מבקש טעים..רק שיהיה אכיל..
אני שם חלב,שיבולת שועל,דבש..שם במיקורגל 1 וחצי ואז טוחן בבלנדר ואוכל את זה וזה קשה לאכול את זה כי זה ממש לא טעים..איך אתם אוכלים את זה? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
זה המאכל...אי אפשר לשנות את המרקם הדייסתי שלו ככה זה...
__________________
באדיבילדינג זה לא תחביב, זו מחלה נפשית. Eitan Davidovich מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט. עוזר גם בפייסבוק.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
חבר פעיל
|
אני עושה בדיוק כמוך...לפעמים מוסיף בננה..
רק שלא מחמם פשוט אוכל ככה כמו דגנים....לי זה טעים =] ש"ש + דבש + בננה + חלב
__________________
![]() "Train Smart > Eat Right > Sleep 10 Hours a Day" .....Jay Cutler |
|
|
|
|
|
#6 |
|
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
תעשה על הגז אולי שמרתיחים יש תעם אחר
__________________
mmm |
|
|
|