|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() אין כזה דבר חלבון אמיתי או חלבון לא אמיתי. חלבון מיוצר משרשרת ארוכה של חומצות אמינו שסדרן והקשרים בניהם יוצרים את המבנה המרחבי שמשפיע על פעילות החלבון.
רוב החלבונים מאבדים את צורתם (דינטורציה) בתהליך הבישול והעיכול אך חומצות האמינו נשמרות ונצרכות ע"י הגוף ומצורפות מחדש ליצירת חלבונים בעלי תפקיד אחר (לדוגמה, בנית שריר). חלבון מי גבינה הוא תוצר ביניים של יצירת גבינה אליו מוסיפים ויטמינים, חומרי טעם ריח וצבע וכל השאר שאתה יכול לקרוא על תוית המוצר. החלבון הזה לא יותר מעובד מהגבינה שאתה מורח על הלחם או כל מוצר אחר בסופרמרקט... |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה| איך הגוף יודע מתי עובר יום? | SHAY79 | אימונים | 10 | 09-05-09 22:00 |
שאלה שעוד לא הבנתי בקשר ל-bmr. | pwn2own | פיתוח גוף-כללי | 6 | 29-01-09 16:52 |
זה נכון שניתן לספוג עד 30 גרם חלבון בארוחה? | blueblood | תזונה ותוספים | 4 | 07-04-08 21:30 |
כמה גרם חלבון יכול הגוף לספוג בארוחה אחת? | omer007 | תזונה ותוספים | 6 | 15-02-07 21:24 |
שאלה בקשר לתוספי חלבון ועיצוב הגוף | באליבודי | תזונה ותוספים | 4 | 11-10-06 10:54 |