|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() כאבים יום אחרי אימון.. סביר להניח שאלה כאבים סטנדרטים נכון ? כתוצאה מקריעת סיבי השריר..
חזרתי להתאמן (לפני שבוע) אחרי המון זמן (מהצבא), היום אני בן 27 וחצי.. שאלות: 1. אם התאמנתי אתמול בערב, והכאבים התחילו היום בבוקר, האם אני יכול לתת עוד אימון היום ? זאת אומרת.. האם הסיבים ימשיכו להיקרע לקראת פיתוח או שייגרם נזק ? 2. כמה אחוזי שומן יש לי לפי דעתכם ? אני יודע שהרבה ![]() 3. מאיפה להתחיל \ לאן להמשיך ? המלצות ממקצוענים בלבד, תודה. עובדות: אני לוקח גיינר ואוכל בצורה מסודרת, לפי תפריטים בכאן באתר (כשבוע בלבד). אני מתאמן עם מיטת דחיקה, משקולות, ומולטי טריינר אישיים, עקב מצב כלכלי. ![]() על מנת למנוע סקרנות זה אני.. נערך לאחרונה על ידי gigasb, 14-08-10 בשעה 19:37. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
[פרסום תכנית Abc] צריך חוות דעת,תודה. | boris92 | אימונים | 2 | 14-04-08 15:54 |
התפריט שלי לחיטוב ,,, צריך חוות דעת מקצועית | snipermo | תזונה ותוספים | 4 | 04-03-08 02:56 |
חייב חוות דעת מקצועית!! | nati | אימונים | 14 | 26-01-08 20:16 |
מבקש חוות דעת מקצועית לגביי תוכנית אימון לבעל מבנה גוף אקטומורפ... | Impreza Turbo | אימונים | 5 | 14-07-07 18:09 |
תכנית אימונים למאסה - צריך חוות דעת מקצועית :) | asaF12 | אימונים | 1 | 28-06-07 10:09 |