|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם,אני משתמש חדש בפורום הזה וראיתי שיש פה הרבה חברה עם ניסיון אז בטוח יהיה פה למישהו תשובה בשבילי.
בניתי לעצמי תפריט אחרי שנעזרתי בכמה מדריכים מהאתר של ישראלבודי ואחרים.השאלה שלי היא לגבי הפרשים בתוצאות של הערכים הסופיים. הערכים שלפיהם אני אמור להרכיב את התפריט הם כאלו: קלוריות: 2450 קלוריות חלבון:192 גרם שומנים:109 גרם פחמימה: 176 גרם הערכים בתפריט שהרכבתי הם כאלו: קלוריות:2260 +\- חלבון:178 גרם פחמימה:176 גרם שומנים:109 גרם כמו שאתם רואים יש הפרש בערך של החלבון.ההפרש הזה הוא משמעותי?אני שואל כי אני יודע שזה יכול לגרום לאיבוד של מסת שריר. אם זה משמעותי מה אפשר להוסיף לתפריט שהוא בעל ערכי שומנים ופחמימות אפסיים. תודה מראש למגיבים:-) |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לגבי שימוש באבקת מסה והארוחות בתפריט | Someone | תזונה ותוספים | 5 | 22-10-09 19:54 |
לגבי הערכים בתפריט חיטוב | DanD | תזונה ותוספים | 7 | 10-06-09 20:19 |
שילוב אבקת חלבון בתפריט | freedhoff | תזונה ותוספים | 4 | 28-10-08 15:14 |
שאלה לגבי כולסטרול בתפריט | שובי דובי | תזונה ותוספים | 1 | 09-11-07 00:07 |
לגבי חלוקת השומנים בתפריט החיטוב | damn | תזונה ותוספים | 4 | 11-05-07 00:20 |