|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 3,806
כללי:: שיווה האל של המוות
גיל:: 20
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() אחרי בישול, בגלל שלאחר הבישול החזה עוף מתכווץ בגלל שיורדים ממנו כל הנוזלים
לפי המשבון קלוריות של אולימפוס אחרי בישול הוא נהיה 28 גרם חלבון עריכה: עוד עצה אתם יכולים גם לעשות את החזה עוף בתנור על מצב גריל מצד אחד זה עושה אותו כמו על האש כזה או שאפשר לעשות אותו שווארמה וזה ממש טעים, ערב לפני אתם מכינים את הבשר חותכים אותו לקוביות בערך בגודל של קופסאת גפרורים שמים הכל בתוך סיר קטן, משרים אותו עם שמן זית, 2 שיני שום, פלפל, מלח לפי הטעם, משרים אותו כל הלילה ויום למוחרת עושים אותו בתנור על מצב גריל, זה יוצא ממש טוב |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|