|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בן 16
גובה 178 משקל(באמצע חיטוב)82 וחצי. היקפים לא מדדתי..לא מוצא בזה עניין בינתיים. מבנה רחב. אז ככה לפני בערך חצי שנה המדריכה העבירה אותי גם לאימוני משקולות,,בנתה לי תוכנית של 3 סטים כל תרגיל בערך ופעלתי לפי התכונית כ3 חודשים +- עד שאיזה כמה חבר'ה שם לימדו אותי תרגילים יותר שימושיים נגיד במקום מכונת פרפר לעשות פרפר עם משקולות בשכיבה וכאלה.. הנה התוכנית שלי ![]() הליכה\ריצה 30 דקות. דחיקת חזה עם מוט בשיפוע עם 17 וחצי קילו בכל צד+17 קילו המוט בערך ככה 3 סטים של 10. אחרי זה פרפר בשכיבה עם משקולות כל משקולת 12 וחצי קילו. אז אני לוקח 17 וחצי כל משקולת ועושה מן תרגיל שאני לא יכול להסביר-גם קשור לחזה. אחרי זה קרוס עם 20 קילו כל צד. ----פה נגמר החזה----- יד אחורית עם מוט פולי במשקל אחד לפני הסוף שזה 55 קילו בערך-ככה 3 סטים של 10. זהו :| ------------ יד דמית יש לי 3 תריגילים. אחד זה עם מוט פולי 40 קילו 3 סטים של 10. אותו תרגיל רק עם יד אחת ב22 קילו.(תופס במשו אחר לא מוט)-3 סטים כל יד. אחרי זה יש לי תרגיל עם משקולות -כל משקולת 12 וחצי קילו שאני מרים עם הידיים לכיוון הכתף במאונך(לא במאוזן שזה הנורמאל) ואז עוד תרגיל יד קדמית עם מוט מעוגל קקצר כזה כל צד 10 קילו.-3סטים של 10. וזהו כעקרון.. זה מה שאני עושה כל אימון :| אבל דיברתי עם המדריך והוא בונה לי תכנית חדשה שתתאים למצב הנוכחי שלי כדי שאני יוכל לעבוד גם על הגב והכתפיים.. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|