|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז אני צוחק על זה שאתה מכניס את טופאק, באותו המשפט עם מייקל ג'קסון, הביטלס פינק פלויד ועוד. אתה יודע מה הסיבה היחידה שאנשים בכל רחבי ארה"ב שמעו עליו ? הביג דיל שעשו מהמוות שלו. אני מבטיח לך בלי זה אף אחד לא היה שומע עליו חוץ מהאנדרגראונדרים המגניבים. אני אגיד לך למה זה פוזה להגיד שטופאק מלך. זה הפוזה של האנדרגראונד. כל ה"מחתרות ראפ" האלה שמשחקות אותה כולם "הייל טופאק". אמינם וביגי הגיעו להישגים יותר גדולים. אז למה הם לא הכי גדולים בתחום ? אותם נתונים שאתה אמרת. עשרות אם לא מאות להיטים אחד אחרי השני של אותם אומנים. למה הם לא הכי גדולים ? הם מכרו יותר מטופאק, הגיעו לאותם כמות להיטים אם לא יותר, השמעות בלתי פוסקות. לא יעזור שתגיד לי גם הם שמות גדולים, אני רוצה לדעת מה הפוזה של טופאק הכי גדול. למה הם לא הכי גדולים. למה אתה טמבל ? מישהו אמר ריהאנה ? זה שאתה בטוח בעצמך כי יש פה איזה טמבל אחד שהולך אחריך בפוסט ואומר כל שניה "טופאק הגדול מכולם" או "אחי אתה צודק" זה לא אומר שאתה יכול לזיין ת'שכל בשביל שיסכימו איתך. לפי הדרך שלי ? איך אתה משווה בין מי שאני אמרתי, מת'וד מאן, דה לה סול, אה טרייב ועוד לריהאנה ? מישהו אמר ריהאנה ? אגב, אתה לא חייב להתחיל לחפור על הצורה שאני כותב בה בשביל שתהיה לך הודעה יותר ארוכה. |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|