ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 29-05-08, 20:02   #19
The Sun
Banned
 
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 0
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי טל יואב
ארבל ותומר לפי דעתי מה שכתבתם כאן לא נכון בכלל .

אין לזה שום שייכות אם האיגוד אליו משתייך אלי הוא חובבני או מיקצועי , ולא ניתן בכלל להשוות זאת לתחרות יופי בשום צורה ואין קשר לביצועים שלך בחדר כושר לעומת מה שאתה מציג על הבמה .

כן ניתן להשוות זאת (ספורט פיתוח הגוף ) לכדור רגל, או כדור סל, או טניס,וכ"ו .

הכל עיניין של התעניינות הציבור הרחב בענף ספורט כזה או אחר הציבור בארץ כבר מכיר את הענף אך אין מספיק חשיפה יש גם דימוי לא נכון לספורט שלנו וחבל שכך.
הישראלי הממוצע חסר סבלנות ולכן מתייאש מהר כאשר הוא לא רואה תוצאות מיידיות , מה גם שזהו ענף ספורט מאוד מורכב ומסובך על מנת להגיע לתוצאות כדור רגל או כדור סל יותר פשוט מבחינת קליטה והבנה , מה גם שהרוב מושפעים מהסביבה ורוב הסביבה מתעניינת בענפים פופולארים אלו , כאחד שהיה חי שנתיים בארה"ב ענף פיתוח הגוף שם עם תודעת ציבור גבוה יותר וכך עוסקים בו הרבה יותר , נוער יכול להצטיין ולהגיע לשיאים בענפי כדור יחסית מהר בניית הגוף לוקחת שנים על גביי שנים ספורטאי מצויין מגיע לשיא באמצע שנות השלושים המאוחרות לחייו לעומת זאת בכדור רגל זהו כבר גיל פרישה יחסית.

עם ישראל אוהב לאכול ג"אנק פוד אם אתה מוריד לו את השווארמה שלו והפלפאל מהתפריט היומי הוא מתחרפן . ישראלים רוצים לראות תוצאות מהר כאן ועכשיו לך תסביר להם ששריר איכותי נבנה במשך שנים על גבי שנים .

כאשר גבר שמן או שחיף עלוב חסר כל יידע רואה מפתח גוף הוא מקנא אבל לעולם לא יודה בזאת וינסה לנחם את עצמו בכך שאותו ספורטאי נוטל סטארואידים , ושאם הוא ייקח אז גם הוא ייראה כך . ישראלים ברובם קנאים שלא יודעים לפרגן .וזאת הצרה בין הייתר .
מסכים עם כל מילה במשפט האחרון, גם העם הניגרי הענק בקשר לכדורגלנים המצ'וקמקים שלנו לעומת האנשים שמחכים כל יום לשעה של המשקולות, שבלעדיהן היום לא שווה כלום.
The Sun מנותק   הגב עם ציטוט
 

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:18.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים