ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 11-06-08, 22:12   #1
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
ברירת מחדל הערות כלליות נוכח השרשורים האחרונים שנפתחו פה

לכל מטבע יש שני צדדים וכך גם לפוסט הזה ,אז תעזרו בסבלנות ותקראו הכול

אחד : לאחרונה נפתחים פה הרבה פוסטים סנטימנטליים סגנון מדור "על בנים ועל בנות" או פורום "אהבה בגיל ההתבגרות" ,אני יודע שזה פורום דיבורים כללי ,אבל אני לא חושב שפוסטים אלו במקום ,מעבר לכך ,אני לא חושב שהאינטרנט זה המקום לפתור את הבעיות האלו ,בטח ובטח שלא פורום שכזה שסובל מעודף טסטוסטרון וחוסר סבלנות וסובלנות משווע ,לא הייתי ממהר לכתוב את הבעיות האישיות שלי באינטרנט ,זה עוד עלול לחזור לנשוך אותכם (ואת זה אני יודע מניסיון אישי ) ,אל תשכחו שקוראים בפורום הזה הרבה יותר אנשים ממה שאתם חושבים ,אולי אחד מהם מכיר אותכם ויודע שזה הכינוי שלכם ? אתם באמת רוצים שכל העולם ואחותו ידע את הצרות שלכם ?

שתיים:
לחבר'ה שמגיבים באותם פוסטים שהזכרתי מעל ,אם בן אדם בא לפורום עם בעיה ,אני לא חושב שזה במקום או ראוי לצחוק עליו ולעקוץ אותו ,אנשים מרגישים בנוח להעלות פה את הבעיות האישיות שלהם בגלל שיש פה אוירה חברית ותומכת ,והם נפתחים בפניכם כי הם סומכים עליכם שתעזרו להם למצוא פיתרון לבעיה ,ואתם כ"חברים" (עד כמה שוירטואלית אפשר להיות חברים) לא ממלאים את התפקיד שלכם ,אלא יורקים להם בפנים (מטאפורית בלבד כמובן ) ,תנסו להראות קצת יותר סובלנות ואהדה לזולת,או לפחות טיפה בגרות ואם אין לכם משהו תורם להגיד בפוסטים שכאלו (מן הסתם שבפוסטים אחרים יש מקום להומור ועקיצות וגם אני טומן ידי בצלחת) אז אל תגידו כלום.

בתודה והערכה
ארבל "אני סקסי מדי לכרטיסי ביקור " צפרירי
מנהל פורום ישראלבודי

Peace Niggas !

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא