|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תלוי בסוג הקמח של הלחם
הלחמים הפשוטים גם הלבנים וגם השחורים הם נאפים מקמח לבן רגיל והלחם השחור מקבל את הצבע השחור בתהליך האפיה מסוים או שמוסיפים לו סוג של צבע אך הוא לא בריאותי יותר. ישנם לחמים העשוים מקמח חיטה מלא שהם איכותים יותר בגלל שהם מחיטה מלאה ופחמימות מורכבות ובדר"כ מוסיפים להם דגנים ומיני תוספות בריאות. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|